Za sve vas koje ste privatno radile OGTT, znate li u kojim klinikama dodaju limunsku kiselinu (u Zg)?
Ja sam u prvoj trudnoci radila u synlabu i dodali su limunsku kiselinu. Fakat je bilo ok. Nije bilo preslatko. Ove godine cu u breyeru raditi jer mi je blize. Jel ima tko iskustva dal u breyeru stave limunsku?

Ženice, lesnina ima 20% na baby opremu i dodatnih 5% na redovne cijene. Kodovi su 20HAPPY i DAJ5. Vrijede do 1.9. 😁
👩🏽 29 🧔🏽♂️ 31 👦🏽 🩵
riamarro@hotmail.com
Za sve vas koje ste privatno radile OGTT, znate li u kojim klinikama dodaju limunsku kiselinu (u Zg)?
Ja sam u prvoj trudnoci radila u synlabu i dodali su limunsku kiselinu. Fakat je bilo ok. Nije bilo preslatko. Ove godine cu u breyeru raditi jer mi je blize. Jel ima tko iskustva dal u breyeru stave limunsku?
Ja sam radila u breyeru 2021. i stavljali su limunsku.

06/2020 💔
10/2021 ❤️
08/2024 💔
01/2026 ❤️
Riamaro hvala na informaciji 😊
Ja sam danas išla na fetalnu ehokardiografiju, doktor je baš detaljan i nalaz je uredan, sve se razvija kako treba 🤗
Ja u četvrtak idem na OGTT 🙄

34+1 tt - 24.10.2025.
Meni je zapravo najgori dio OGTT-a bio sto nisam smjela jesti 😂 i to zujanje 2 sata

👩🏼 29 🧔🏻♂️ 32
👦🏼 19.10.2018. 💙
👶🏻 26. 11.2025. 💙
Meni je zapravo najgori dio OGTT-a bio sto nisam smjela jesti 😂 i to zujanje 2 sata
Još za jesti i nekako, ali i ja se već ježim od sjedanja tamo u čekaonici 2 sata 🤦🏻♀️

34+1 tt - 24.10.2025.
Još za jesti i nekako, ali i ja se već ježim od sjedanja tamo u čekaonici 2 sata 🤦🏻♀️
Tako i ja,uopce mi se neda sjediti tamo i zujati🤯a trebala bi iduci tjedan to ic podhitno obavit😂

💙
Hvala vam! Mislim da cu i ja u Breyer. Da, to cekanje 2 sata je najgore… da bar mozemo malo prosetati ili nesto :D

Ja sam danas išla na fetalnu ehokardiografiju, doktor je baš detaljan i nalaz je uredan, sve se razvija kako treba 🤗
Jesi pitala doktora za pad?
👩🏽 29 🧔🏽♂️ 31 👦🏽 🩵
riamarro@hotmail.com
Jesi pitala doktora za pad?
Jesam, jesam. S obzirom da me ništa ne boli i da je sve kao inače, bebu također osjetim kao i inače, rekao je da ne brinem. A i nisam direktno pala na stomak, nego sam se prvo dočekala na koljeno i lakat, pa da je i to ublažilo udarac u stomak. I da su bebe dobro zaštićene u stomaku, ali i da ubuduće pripazim 🙈
Osim OGTT-a idući tjedan u gradu ima Mala škola dojenja koju organizira Roda, pa sam se prijavila i ići ću.
Vi kojima nije prvi porod, ima li smisla ići na tečaj za trudnice u bolnicu, s obzirom da ću ići na carski? I dali će neka od vas kojoj je prvi porod, a zna da će ići na carski ići na tečaj?

34+1 tt - 24.10.2025.
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji