Zimske bebe 2023./24. 🩶❄️☃️🤰

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Ana_Maria

Broj poruka: 343

Prijavi adminu

Moja je jucer prvi put otkad smo pocele s dohranom bas zadovoljna zijevala za tikvicom i lukom iz junece juhe 😂 a iz rucice si je jela komadic junetine iz juhe 🙈 skuzila sam da komadice vise voli nego kasice iako evo i to je jucer proslo, valjda se poklopilo sve kaj je trebalo 😂 za danas smo opet na povrcu iz te juhe, a sutra cu joj zobene napraviti s nekim vocem.. paradajz obozava i planiram lubenicu kupiti jer mislim da bi i za tim mogla biti luda 🙈

37🧔‍♂️🩷👩29
    29.11.2023. 👶🏻🎀💕

LeJa2904

Broj poruka: 9

Prijavi adminu

Ana_Maria

Moja je jucer prvi put otkad smo pocele s dohranom bas zadovoljna zijevala za tikvicom i lukom iz junece juhe 😂 a iz rucice si je jela komadic junetine iz juhe 🙈 skuzila sam da komadice vise voli nego kasice iako evo i to je jucer proslo, valjda se poklopilo sve kaj je trebalo 😂 za danas smo opet na povrcu iz te juhe, a sutra cu joj zobene napraviti s nekim vocem.. paradajz obozava i planiram lubenicu kupiti jer mislim da bi i za tim mogla biti luda 🙈

Kako joj dajete pomu? Rajčicu😅 
    Je li smiju lubenicu? Meni je ostalo u glavi da se ona zadnja uvodi od voća? 

Ana_Maria

Prijavi adminu

LeJa2904

Ana_Maria

Ma narezem na krisku i dam joj u rucice. Za lubenicu nez zasto bi se zadnja davala 🤷‍♀️ ja cu joj dati ako ne prije onda na moru krajem mjeseca 🙈
    Kako ste cure, kako bebice?
    Mi prijavljujemo danas reakciju na jogurt, osipala se u prvih par minuta, jako ju svrbilo to, bas je grdo bilo 🥺 ali hvala Bogu povuklo se brzo pa nismo nigdje morali... zasad odgadjamo mlijecne proizvode.. inace mi je pocela super spavati i prek dana i po noci puno bolje, nadam se da ce tak ostati da nisu izolirani slucajevi 😅

37🧔‍♂️🩷👩29
    29.11.2023. 👶🏻🎀💕

• Elia

Broj poruka: 306

Prijavi adminu

majjja

Haha ma neee, istražuj malo suvremenije izvore. Nije to neka žurba da se što prije nešto uvede, ali ne vidim ni razlog da se svega bojimo, zašto su sjemenke štetne?
    Što je kod vas na meniju, jeste li već probali voće, žitarice, meso? Ili ste još na povrću?

Pa neznam zakaj ne sjemenke da, za chiu kuzim jos, navlaci jako puno vode na sebe pa kao zato
    Mi smo jeli piletinu uz sve ostalo za sad

• Elia

Prijavi adminu

Ana_Maria

LeJa2904

Ana_Maria

Ma narezem na krisku i dam joj u rucice. Za lubenicu nez zasto bi se zadnja davala 🤷‍♀️ ja cu joj dati ako ne prije onda na moru krajem mjeseca 🙈
    Kako ste cure, kako bebice?
    Mi prijavljujemo danas reakciju na jogurt, osipala se u prvih par minuta, jako ju svrbilo to, bas je grdo bilo 🥺 ali hvala Bogu povuklo se brzo pa nismo nigdje morali… zasad odgadjamo mlijecne proizvode.. inace mi je pocela super spavati i prek dana i po noci puno bolje, nadam se da ce tak ostati da nisu izolirani slucajevi 😅

Povrce joj sirovo dajes to kaj ide kao salata?
    Koji jogurt si dala? Super da se bar brzo povuklo uf🙏
    Ja neznam opce kaj da joj spremam svaki dan, to treba imat doma hrpu tog da mozes svaki dan kakti drugo nes, morat cu pocet smrzavat jer ovo je nemoguce
    Kak vi s namirnicama? Kaj im opce dajete? 
    Ja joj jos dajem instant zitarice jer ne stignem joj sve spremit jer gospodicna na meni spava, pocela sam ju spustat al budi se nakon 20 min😭 
    Po noci vise opce ne jede nit pisa i spava super, naucila sam ju da zaspe dok sjedim i ljuljam ju malo tak da nam je sad odlicno😁

LeJa2904

Broj poruka: 9

Prijavi adminu

majjja

Ana_Mariavaljda se neće to nastaviti… Možda probati nakon nekog vremena s drugom vrstom/markom?
    Žegakako ju podnosite? Nama je baš teško, jako se znoji, dobiva osip u pregibima, baš je pospana…. Meni je dosadno samo u stanu, igračke samo grize ili se penje po meni, još sam i nešto bolesna… Hoću normalno vrijeme

Mi smo isto zakapijani u kući, predvečer izidemo ispred zgrade ili na balkon. Jedva čekam da popuste vrućine. Ni na more ne idemo 🥲

Ana_Maria

Prijavi adminu

majjja

A ma ni na moru ne biste izlazili puno više, isto bude prejako sunce… Ništa ne propuštate
    Mi se malo zabavljamo i s bazenićem na balkonu, kad uspijemo. Baš mi je bezveze stalno u stanu pa nešto smišljamo da nam dan prođe.
    Kuhamo svaki dan doručak i sad evo i ručak, jedino sam meso zamrznula kad se skuhalo jer mi se to stvarno ne kuha tako malo za nju svaki put. Ali sam kupila posebne staklenke koje mogu u led i koje se mogu odmrzavati. Povrća i voća ima, svi nam daju kako što bude, tikvica pun frižider. I mi smo probali lubenicu, zašto ne, makar sam vidjela da ide kasnije, ali sad ima najboljih pa neka proba, to je bilo samo par komadića, a ne neki obrok. Jogurt bismo mogli ovaj tjedan, nikako doći na red.

Znaci vi ste na dva obroka vec dnevno? Bravo, bravo super vam ide onda 🤗 Ja cu krenuti s dva kad se vratimo s mora, sad bas za vikend idemo na 2 tjedna... na moru se necu zezati s tim, dat cu joj kako sto uspijem kupiti domace (dok ne bankrotiram 😂) i ponijet cu joj kupovnih kasica, nisam joj ih dosad davala, ali da si olaksam..
    Ona je propuzala ovih dana, taman da mi radi kaos kad nas trebam spremiti 😂 sad ju lovim po stanu dok ona lovi pesicu i tak u krug 😂
    Kako ste vi, bebice? Vrucine su uuuuuuzas, kad ce prestati vise 😅

37🧔‍♂️🩷👩29
    29.11.2023. 👶🏻🎀💕

• Elia

Prijavi adminu

Joj uzas, ja cu psihicki obolit od ovog vremena😂 ujutro izademo prije 8 i onda ona prvi spavanac odradi u kolicima a ja se cjedim vec sva od vrucine a ostatak dana krepavanje doma
    Nama klima vec 3 noci radi na najslabije i s tim bude 26-27 u sobi😪 bas je kriticno
    Kam idete na more? Kako ce te to sve? Ja sam vec u panici sva haha
    Joj i moja pocela puzat tj ne puze nego se vuce po podu i odguruje s prstima nekak, posvuda je isto, sve sam morala maknuti iz sobe😂😂😂

Zara7

Broj poruka: 698

Prijavi adminu

Pozdrav cureee,
    Nikako se javiti, a nije da vas se ne sjetim! ☺️
    Malo sam popratila zaostatke i sad se pola toga ne sjećam, samo Elizabetinog nestajećeg zuba 😂😂😂 jel se vratio, zna li se što Ana Maria? 😂
    Majjja znači ta tvoja curica je toliko spretna!! Već se diže na nogice, wow 😍 
    Elia ovo vrijeme je užas, ja jedva čekam jesen🥵 
    Mi smo na moru, ali tolika mi je tlaka ići na more jer dok dođemo i vratimo se sa svim stvarima i autom na tisuću stupnjeva budem prekrepana. 
    Moj malac je zavolio kupanje u moru, teška flegma je oko apsolutno svega, smije se svima, strpljiv, ma evo, neću ga hvalit da se ne pokvari. 😂 i bolje spava, zna po 3, 4 sata odvaliti u komadu! 
    Krećemo s dohranom kroz koji dan i to mi se baš ne da iskreno. 😅 
    Izašla su mu dva donja zubića i spreman je za hranu Haha
    Pozz od nas 

J. 👦🏼 10.mj. 2021. 💚
    L. 👶 1.mj. 2024. 🧡

Ana_Maria

Prijavi adminu

Zara7 tebe sam cekalaaa 🥰 bas sam te se sjetila puno puta, a rekoh ocito nam vise nikad nece pisati 😂🥹
    Bas mi je drago da je lamac odlican i da lijepo spava, diiivota! Drzim fige da se tak nastavi, a s dohranom sretno, ja sam se bas veselila tome, a sad mi vise uopce ne stvara veselje nego dodatno opterecenje 😅
    Nas zubic ocito nije bio zubic jer ga i dalje nema 😂😂😂 evo stvarno ja ne znam tko je tu lud, ali citala jesam nesto da se zna pojaviti, ali pojma nemam vise sta, kako.. ak naucim ponovno stavljati slike, stavim vam kak je to izgledalo 😂😂 ali dobro, u medjuvremenu su nam dva donja dosla i oni au stvarni i tu su😂
    Elia evo mi na moru i super nam je zasad, ona uziva u moru, pluta u tom svom kolutu, zabije glavicu u njega i onda brblja 😂😂 puzi na sve strane pa ju lovimo, ali zabavljamo se stalno s necim i bas uziva, bas je sretna i vesela, a onda smo automatski i mi 🙈 cak je evo cure moje proslu noc odspavala sa samo 3 budenja sve skupa, to nisam dozivjela od kraja 5. mjeseca 🙈 
    Idete vi kam na more? Samo hrabro, okej, spremila sam 118 njenih stvari i naravno da njenih stvari imamo najvise i vjv nepotrebno, ali nema veze, tako mora biti s prvim morem s bebom 😅
    Majjja stvarno je tvoja bebolina spretnica i pol! Sjecam se kad si se tu prvi put ukljucila u razgovor kad su nam bebe imale 3 mjeseca cini mi se  pa ste se borili nesto s dojenjem ako se ne varam, a gle sad, trepnule smo i one su vec posvuda 🥹 bas vrijeme leti

37🧔‍♂️🩷👩29
    29.11.2023. 👶🏻🎀💕

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.