Jel ortoped u nalaz napisao da je preporuka carski rez? Meni su u Petrovoj rekli da sve idu na prirodan porod prvo, da kao ne mogu carski radit iako imam nalaze u prilog carskom. Dok s druge strane, u drugoj ustanovi su mi samo na osnovu onog što sam rekla, rekli u startu da prirodan porod ne dolazi u obzir, već samo carski rez i da bi bio idealno ako bi ortoped napisao preporuku za carski rez. Tako da imam i nalaz ortopeda sa preporukom.
Da, napisao je u nalaz. Kažem, kad krenem u TA vidjet ću što će reći dr i još stignem tada promijeniti bolnicu. Iako nisam u Zg, i u blizini mi je samo jedna bolnica, ali ne želim opet prolaziti pakao kao zadnji puta. Forsirali su izgon, nalijegali mi na trbuh i ne znam što sve ne, iako su vidjeli da se baba nije spustila dovoljno i da je zapela negdje. Sin je bio jako loše, bio na kisiku. Ja bih rado prirodan porod kad bih znala da će biti sve ok.
👩39, 👱♂️40, 👦 7 g, pokušavamo 4 g
Amh 31, IR, mthfr, PAI-1 4G/5G homozigot
Ostali nalazi u redu.
2 aih, 1 prirodni, 4 ivf-a
4 biokemijske
4/23 prirodna trudnoća
Stiže curica. 💓
5.1. s 38+4 stigla L, sc
Cure ja se jedva nekako prijavila ponovo na forum, nisam se mogla sjetiti passworda.
Ne javljam se nešto puno ni na fejsu na grupi, nemam baš ništa pametno za pisati, osim da jedva čekam 16.10. da vidim svoje cure. Strah je sve veći, panika je prisutna kako vrijeme odmiče, valjda je to sve normalno...
Od 18og sam na trudničkom bolovanju, trudim se što više posla završiti dotad pa da pokušam onda da se posvetim nabavkama ovoga što je preostalo za bebe.
Jako sam sretna radi svih dobrih pregleda, samo neka nam mrvice lijepo napreduju i rastu
Matea, želim i vama i malenoj curici svu sreću i vjerujem da će se sve završiti sa najboljim mogućim ishodom !!!
24.04. ➕
OTP 28.12.2023.
Veritas test ✔️
Z & E 💗💗
Cure kakve ste s tlakom i brojem otkucaja?
Meni tlak ponekad ok ponekad nizi (ali tako je i inace), ali otkucaji ne padaju ispod 105..
06/22 missed ab 7tj
08/22 LH trakice
22.03. + 🌈
1.pregled: 06.04. 5+4 ❤️
21.11.2023 A💙🙏
Ne znam tko je pitao za grupu ma fejsu. Ukucajte zimske bebe 2023./2024.
🙋♀️ - 35🙋🏻♂️ - 36
💙 -19.3.2018.
4.4. ➕
24.4. p.p. imamo ❤️
31.5. stiže nam 2. dečko 🩵
16.12. stigao Vito, ⚖️3760g i📏53cm. 🩵
Ne znam tko je pitao za grupu ma fejsu. Ukucajte zimske bebe 2023./2024.
Ja sam pitala bila, ali ne pronalazim isto. 🧐
Može link?
14.02. ZM🩸
20.3. ➕✅
🎀 It's a GIRL!!!👧🏻❤️21.11.❤️
❤️𝓞𝓾𝓻 𝓰𝓻𝓮𝓪𝓽𝓮𝓼𝓽 𝓵𝓸𝓿𝓮.❤️
...
🤰🏻37
👨🏻34
Ne znam tko je pitao za grupu ma fejsu. Ukucajte zimske bebe 2023./2024.Ja sam pitala bila, ali ne pronalazim isto. 🧐
Može link?
https://www.facebook.com/groups/3736483393248298/?ref=share
Eto i mene s pregleda u vinogradskoj, cekala sam samo pola sata😂😁 beba je super, okrenuta prema dolje, plodna voda ok, ima 1800 grama i veca je za 2 tjedna☺️ sto je normalno jer smo decko i ja visoki, od pocetka je za 2 tjedna veca tak da se razvija normalno😁
Ako nekog zanima za akupunkturu, imamo pravo ici preko uputnice od tek 36 tjedna, u Centru za bol se narucuje u vinogradskoj
Super tnx na info, a ko daje uputnicu? Kad smo već u trudničkoj ili?
11/2023. curica
Ne znam tko je pitao za grupu ma fejsu. Ukucajte zimske bebe 2023./2024.Ja sam pitala bila, ali ne pronalazim isto. 🧐
Može link?https://www.facebook.com/groups/3736483393248298/?ref=share
Hvala što si stavila link. Ja sam na mobitelu pa ne mogu kopirati. Valjda ste cure uspjele. 😉
🙋♀️ - 35🙋🏻♂️ - 36
💙 -19.3.2018.
4.4. ➕
24.4. p.p. imamo ❤️
Eto i mene s pregleda u vinogradskoj, cekala sam samo pola sata😂😁 beba je super, okrenuta prema dolje, plodna voda ok, ima 1800 grama i veca je za 2 tjedna☺️ sto je normalno jer smo decko i ja visoki, od pocetka je za 2 tjedna veca tak da se razvija normalno😁
Ako nekog zanima za akupunkturu, imamo pravo ici preko uputnice od tek 36 tjedna, u Centru za bol se narucuje u vinogradskojSuper tnx na info, a ko daje uputnicu? Kad smo već u trudničkoj ili?
Kako si ti? Vidim bliža si terminu nego većina. Kako se nosiš s trudnoćom? Nisam popratila, jesi bila na pregledu skorom? ☺️
🙋♀️ - 35🙋🏻♂️ - 36
💙 -19.3.2018.
4.4. ➕
24.4. p.p. imamo ❤️
Ako nekog zanima za akupunkturu, imamo pravo ici preko uputnice od tek 36 tjedna, u Centru za bol se narucuje u vinogradskojSuper tnx na info, a ko daje uputnicu? Kad smo već u trudničkoj ili?
Ne ne, tvoj ginekolog daje uputnicu, tak su mi barem rekli
Sortiraj odgovore
Najstariji