Cure, hoćete li staviti u sobu gdje će beba spavati difuzor?? To se sad kao preporuča zbog alergija, bronhitisa, itd..... Sa starijim djetetom nisam ga koristila, tada to još nije bilo ni moderno kao sada i hvala Bogu mali nema alergija, niti je kad imao bronhitis. Čak nisam ni inhalator kupovala za njega, par puta se inhalirao kod dr i to je bilo sve. Sad se to sve podrazumijeva da se kupuje pod obavezno. 🤷🤷
👩39, 👱♂️40, 👦 7 g, pokušavamo 4 g
Amh 31, IR, mthfr, PAI-1 4G/5G homozigot
Ostali nalazi u redu.
2 aih, 1 prirodni, 4 ivf-a
4 biokemijske
4/23 prirodna trudnoća
Stiže curica. 💓
5.1. s 38+4 stigla L, sc
Cure, hoćete li staviti u sobu gdje će beba spavati difuzor?? To se sad kao preporuča zbog alergija, bronhitisa, itd….. Sa starijim djetetom nisam ga koristila, tada to još nije bilo ni moderno kao sada i hvala Bogu mali nema alergija, niti je kad imao bronhitis. Čak nisam ni inhalator kupovala za njega, par puta se inhalirao kod dr i to je bilo sve. Sad se to sve podrazumijeva da se kupuje pod obavezno. 🤷🤷
Ja imam difuzir i stavit cu ga u sobu, ali bez etericnih ulja za pocetak. A u dnevnoj cu kupiti bas ovlazivac jer nam je zrak jako suh zimi, i meni se nos osusi i nije ugodno pa vjerujem da nece ni njemu biti
12/2023 dječak 💙
Cure, hoćete li staviti u sobu gdje će beba spavati difuzor?? To se sad kao preporuča zbog alergija, bronhitisa, itd….. Sa starijim djetetom nisam ga koristila, tada to još nije bilo ni moderno kao sada i hvala Bogu mali nema alergija, niti je kad imao bronhitis. Čak nisam ni inhalator kupovala za njega, par puta se inhalirao kod dr i to je bilo sve. Sad se to sve podrazumijeva da se kupuje pod obavezno. 🤷🤷
Imam difuzor i koristit cu ga s vodom, a inhalator imam od ranije, takoder i djecji nastavak pa ne trebam sada nista uzimati. Ovlazivac nemam, ali vidjet cu kako ce biti zimi tjekom grijanja.
👩 1992., PAI 4g/4g, MTHFR c/t
👨1988. 👍
10/2020 - missed a.b.
11/2022 -biokemijska
02/2022 -missed a.b.
04/2023 ➡️ ➕ /6+4 💕/ Veritas 💙
Ne, malim bebama se ne smije ništa stavljati u difuzor. Bolje uzeti ovlaživač zraka.
Leon 10.10.2018
Franjo 09.09.2020
Cure, hoćete li staviti u sobu gdje će beba spavati difuzor?? To se sad kao preporuča zbog alergija, bronhitisa, itd….. Sa starijim djetetom nisam ga koristila, tada to još nije bilo ni moderno kao sada i hvala Bogu mali nema alergija, niti je kad imao bronhitis. Čak nisam ni inhalator kupovala za njega, par puta se inhalirao kod dr i to je bilo sve. Sad se to sve podrazumijeva da se kupuje pod obavezno. 🤷🤷Ne, malim bebama se ne smije ništa stavljati u difuzor. Bolje uzeti ovlaživač zraka.
Ja sam znala stavljati fiziološku pa isparava kroz noć.
🙋♀️ - 35🙋🏻♂️ - 36
💙 -19.3.2018.
4.4. ➕
24.4. p.p. imamo ❤️
31.5. stiže nam 2. dečko 🩵
16.12. stigao Vito, ⚖️3760g i📏53cm. 🩵
Znam da ne stavljati eterična ulja u difuzor gdje je beba, ali pitam koristiti ga uopće ili taj ovlaživač zraka? Jer moja šogorica je imala difuzor kad se mali rodio i mali je stalno bolestan: bronhitis, upala pluća, ne smije u vrtić 6 mj. Ja nisam ništa imala kad je moj bio mali i hvala Bogu, dobro je. Imamo centralno, ali nije nam suh zrak, tako da ne bih ni ovlaživač koristila jer provjetravam svaki dan prostorije.
Jučer sam cijeli dan bila na nogama i križa me danas ubijaju.
I pitanje....je li u redu očekivati da nakon više kupovina kod istog brenda/proizvođača dobijete neki poklon??
Kod jednog proizvođača dječjih potrepština (posteljine, ogradice, ručnici, jastuci,........) sam do sad obavila 5-6 kupnji. To su uglavnom bile kupnje seta za krevetić s ogradicom što sam uzimala kao poklon i sad sam za svoju bebu uzela već 2 puta raznih potrepština. Danas mi je došao paket i možda pogrešno od mene, ali očekivala sam bar trakicu za kosu, koje sam i kupila između ostaloga. 🤷
👩39, 👱♂️40, 👦 7 g, pokušavamo 4 g
Amh 31, IR, mthfr, PAI-1 4G/5G homozigot
Ostali nalazi u redu.
2 aih, 1 prirodni, 4 ivf-a
4 biokemijske
4/23 prirodna trudnoća
Stiže curica. 💓
5.1. s 38+4 stigla L, sc
Ja sam obavila trudničku danas, bilo je dobro. Sve je u redu i dalje ću se kontrolirati u bolnici. Bilo je puno trudnica pred terminom, svašta nas još čeka, baš mi je bilo zanimljivo promatrati žene, koliko smo različite i kako svaka drugačije nosi i podnosi trudnoću.
12/2023 dječak 💙
Ja sam obavila trudničku danas, bilo je dobro. Sve je u redu i dalje ću se kontrolirati u bolnici. Bilo je puno trudnica pred terminom, svašta nas još čeka, baš mi je bilo zanimljivo promatrati žene, koliko smo različite i kako svaka drugačije nosi i podnosi trudnoću.
Kod koga si bila nakraju? Narucena si opet za 4 tjedna?
Je, ovo si tocno rekla. Svaka zena se drugacije nosi sa trudnocom
Dr Šanjug je bila na UZVu, ja sam radila UZV. A nisam dugo čekala, iako može se desiti i da se čeka duže. Ranije idem na kontrolu, za 2 tj. Iako je sve okej. 🤷🏼♀️
12/2023 dječak 💙
Sortiraj odgovore
Najstariji