U prvoj trudnoći sam imala užasne žgaravice pred kraj, beban je imao malo svijetle kosice. Sad me žgaravica muči već od sad pa ćemo vidjeti kakva će biti curka.
Jel i vi jedva čekate porod i da bebica stigne?? Ja stalno brinem: bolovi, jel iscjedak ili voda, jel se miče dosta,...... Jedva čekam da dođe kraj.
👩39, 👱♂️40, 👦 7 g, pokušavamo 4 g
Amh 31, IR, mthfr, PAI-1 4G/5G homozigot
Ostali nalazi u redu.
2 aih, 1 prirodni, 4 ivf-a
4 biokemijske
4/23 prirodna trudnoća
Stiže curica. 💓
5.1. s 38+4 stigla L, sc
Nisam, kod mene je sve ok, ali mi je jednostavnije sve obaviti na jednom mjestu u bolnici. Radit ce mi tako i KKS i urin i te standardne pretrage da ne moram zicati socijalnog ginekologa za uputnice svako malo. Sad mi je izdao D1 uputnicu i mirna sam do kraja sto se papirologije tice. A sve sto ce trebati obavim na jednom mjestu. Ctg mi nece raditi sada jos, to tek iza 36 tt.
Noir kojim danom ideš na pregled?
Pokušavamo od 11/22
➕️19.3 💞
Nisam, kod mene je sve ok, ali mi je jednostavnije sve obaviti na jednom mjestu u bolnici. Radit ce mi tako i KKS i urin i te standardne pretrage da ne moram zicati socijalnog ginekologa za uputnice svako malo. Sad mi je izdao D1 uputnicu i mirna sam do kraja sto se papirologije tice. A sve sto ce trebati obavim na jednom mjestu. Ctg mi nece raditi sada jos, to tek iza 36 tt.Noir kojim danom ideš na pregled?
Četvrtak, znas mozda postoji li raspored doktora i koja su to vrata u onom hodniku uopce?
12/2023 dječak 💙
Evo i nas danas sa pregleda, sve je ok, malisan oko 1550 g sto odgovara tjednima👌 sljedeći pregled 30.10. i nakon pregledi u TA, baš mi brzo prolaze tjedni sada pri kraju, još uvijek mi je kao sve daleko😂
👩 1992., PAI 4g/4g, MTHFR c/t
👨1988. 👍
10/2020 - missed a.b.
11/2022 -biokemijska
02/2022 -missed a.b.
04/2023 ➡️ ➕ /6+4 💕/ Veritas 💙
𝐦𝐚𝐭𝐞𝐚𝐤𝟒𝟒 Što se pelena tiče, nisam se još 100% odlučila, pa sam uzela ove jer koliko sam čitala da su super... E sad. Sve ovisi kako će beba reagirati na njih. Ali probat ću svakako i nadaleko famozne Pampersice te mislim probati i Baby Love. 🚼
...
Eeee da... Žgaravica i kosa? Je li to doista povezano?
Ja nikad u životu nisam osjetila žgaravicu do trudnoće. Jedan period je bilo užasno.... Ali užasno. Sad je kao mir, ali motam paziti što pojedem, pogotovo pizzu 🤤🤤🤤Koliko god se najela, za komadić 🍕 uvijek ima mjesta.
...
Imamo grupu na FB? 🧐 Molim link. 🤗
14.02. ZM🩸
20.3. ➕✅
🎀 It's a GIRL!!!👧🏻❤️21.11.❤️
❤️𝓞𝓾𝓻 𝓰𝓻𝓮𝓪𝓽𝓮𝓼𝓽 𝓵𝓸𝓿𝓮.❤️
...
🤰🏻37
👨🏻34
U prvoj trudnoći sam imala užasne žgaravice pred kraj, beban je imao malo svijetle kosice. Sad me žgaravica muči već od sad pa ćemo vidjeti kakva će biti curka.
Jel i vi jedva čekate porod i da bebica stigne?? Ja stalno brinem: bolovi, jel iscjedak ili voda, jel se miče dosta,…… Jedva čekam da dođe kraj.
Ja moram priznati da uopce nemam osjecaj da sam u tjednima u kojima jesam, hvala Bogu stvarno mi je super trudnoca i nije mi ju jos dosta niti sam opterecena njome ni najmanje. Jedino jedva cekam srediti sve sto treba do kraja pa da u tom dijelu mogu biti mirna i onda samo odmarati i poceti se psihicki pripremati za njen dolazak 🥰
37🧔♂️🩷👩29
29.11.2023. 👶🏻🎀💕
Evo i nas danas sa pregleda, sve je ok, malisan oko 1550 g sto odgovara tjednima👌 sljedeći pregled 30.10. i nakon pregledi u TA, baš mi brzo prolaze tjedni sada pri kraju, još uvijek mi je kao sve daleko😂
Bravo za super pregled 🙈 mi smo tu s tjednima i slicno s pregledom, ja imam iduci 20.10. pa onda krece TA 🙈
37🧔♂️🩷👩29
29.11.2023. 👶🏻🎀💕
Nisam, kod mene je sve ok, ali mi je jednostavnije sve obaviti na jednom mjestu u bolnici. Radit ce mi tako i KKS i urin i te standardne pretrage da ne moram zicati socijalnog ginekologa za uputnice svako malo. Sad mi je izdao D1 uputnicu i mirna sam do kraja sto se papirologije tice. A sve sto ce trebati obavim na jednom mjestu. Ctg mi nece raditi sada jos, to tek iza 36 tt.Noir kojim danom ideš na pregled?Četvrtak, znas mozda postoji li raspored doktora i koja su to vrata u onom hodniku uopce?
Raspored doktora ne znam. To su ti treca (zadnja vrata) javis se u trudnicku ambulantu!
Sestra te upise, izmjeri tlak i cekas oregled;)
Matea, u mislima ste mi ❤️ vjerujem i nadam se da ce sve biti kako treba. Puse hrabrim curama 💗💗
Kako ste vi cure? Kako je prosla kcerkina operacija, jel sad malo lakse sve?
37🧔♂️🩷👩29
29.11.2023. 👶🏻🎀💕
Noir četvrtkom je uvijek Sanja Malinec :)
Pokušavamo od 11/22
➕️19.3 💞
Sortiraj odgovore
Najstariji