Cure, vi koje ste kupile vrece za spavanje, da li ce vam beba spavati na ledima ili boku? Procitala sam negdje da nije prakticno u vrecama spavanje na boku pa sad neznam kaj da radim, da li ima koja mama od prije iskustva s tim?
Mislila sam da sam odgovorila već na ovu poruku. Ne znam gdje je pobjeglo. S prvim nisam imala vreću. Ali je svakako spavao na boku, mjenjaš strane nakon svakog buđenja. E sad sam kupila vreću i planiram ju koristiti ali isto ne znam jel pametno odmah staviti ili pričekati par mjeseci. 🫣🤷🏼♀️ ugl i mene zanimaju iskustva
🙋♀️ - 35🙋🏻♂️ - 36
💙 -19.3.2018.
4.4. ➕
24.4. p.p. imamo ❤️
31.5. stiže nam 2. dečko 🩵
16.12. stigao Vito, ⚖️3760g i📏53cm. 🩵
S prvim nisam imala vreće. Stalno se otkrivao i još uvijek to radi, a velik je. Pola noći spava kao pas sklupčan jer je otkriven, a hladno mu je. 🫣 Kao bebu stavljala sam ga izmjenično na stranu jer sam htjela izbjeći zaležanu glavu.
Sad imam vreće od 50,60,70 cm dužine pa ne znam hoću ju odmah u ovu najmanju stavljati.
Trudnički nisam koristila ni u prvoj trudnoći iako sam ga imala. Mislim da ću sad imati veći trbuh pa će mi možda trebati. Sa spavanjem nemam problema, madrac nam je dobar, dok ležanje na kutnoj nije tako udobno pa ću ići iskopati trudnički.
Jučer cijeli dan trbuh mi je bio tvrd većinu dana. Bolila su me i križa. Mislila sam na hitnu, ali mislim možda je bol u križima normalna. A i možda trebam više odmarati. Stalno navlačim usisavač, košare mokrog veša, i ostalo.
Matea, nadam se da će na kraju sve biti u redu. 🍀❤️ Želim vam puno sreće i neka vas prati Božji blagoslov na vašem putu.
👩39, 👱♂️40, 👦 7 g, pokušavamo 4 g
Amh 31, IR, mthfr, PAI-1 4G/5G homozigot
Ostali nalazi u redu.
2 aih, 1 prirodni, 4 ivf-a
4 biokemijske
4/23 prirodna trudnoća
Stiže curica. 💓
5.1. s 38+4 stigla L, sc
Matea, drzimo fige curici i jerujemo da ce na kraju sve biti dobro. Oboružaj se stroljenjem i snagom, nema toga što ne možete izdržati 😘
12/2023 dječak 💙
Cure, vi koje ste kupile vrece za spavanje, da li ce vam beba spavati na ledima ili boku? Procitala sam negdje da nije prakticno u vrecama spavanje na boku pa sad neznam kaj da radim, da li ima koja mama od prije iskustva s tim?
Moji su dečki bili u jastucima starovinskim, i obavezno sam ih stavljala na bok da spavaju. Svaki podoj okrenem bok. Ti jastuci su ih držali u tom položaju+ bilo im je toplo po noći. Kasnije sam prešla na vreće za spavanje cca poslije 2 mjeseca.
Leon 10.10.2018
Franjo 09.09.2020
Evo me. Ukratko, sve je isto, potvrdena dijagnoza tetralogije fallot. Po porodu se procijenjuje kolika joj je zasicenost kisikom i kakav je sum srca, dobiva lijekove koji idu kontinuirano i seli se na rebro gdje ce cekat operaciju.
Ne da mi se objasnjavat sve u detalje jer ih polovicno znam i polovicno znam sta nas ceka.
Znam da mi je trenutno tesko, zalosna sam i osjecam se nemocno. Ono sto mogu reci i u sta sam sigurna je da imam dobre ljude oko sebe, a i puno podrske od svih vas. Znam da postoje gore stvari, ali meni je ovo trenutno najgore, a mozda cak i teze nego prvi put kad sam cula jer sam se ipak malo nadala da ce mi reci da je dijagnoza pogresna, a i vise ih sad osjecam nego prije mjesec ipo-dva, pa mozda i to igra veliku ulogu.
Eto, to je to od mene 🙂 i hvala svima na brizi.
.
Ostalim curama zelim cestitat na dobrim pregledima i uvijek mi je drago to za cuti 🥰
Matea, bas mi je zao sto je dijagnoza ipak potvrdjena i sto se morate boriti s time, ali djelujes mi kao jedna izuzetna i snazna zena i vjerujem da ces uz svu podrsku koju imas, a koja je vrlo bitna u ovakvim zivotnim prilikama, zajedno sa svojom hrabrom curicom i njenom sekom koja ce joj sigurno davati snage, prebroditi sve sto vas ceka. Ako nista, bar na vrijeme znate sto vas donekle ocekuje i rjesavati se moze krenuti vec dosta rano sto je veliki plus!
Cuvaj nam se i pisi kad stignes i hoces, ovdje ce uvijek svako tvoje slovo, bilo veselo ili tuzno biti dobro doslo 🥰Ostalim curama cestitke na dobrim pregledima 😊 imamo koji pregled iduci tjedan?
37🧔♂️🩷👩29
29.11.2023. 👶🏻🎀💕
Ja krecem u trudnicku ambulantu od ovog tjedna 🙂 ne znam sto ce mi raditi, bas me zanima 😀
12/2023 dječak 💙
Ja krecem u trudnicku ambulantu od ovog tjedna 🙂 ne znam sto ce mi raditi, bas me zanima 😀
Zašto već trudnička? Jesi ti ono pisala da tvoja dr ne zna uzv+om izmjeriti bebu i plodnu vodu??
U trudničkoj se radi ctg, pregled i uzv. Može se gledati i plodna voda ako si pred termin ili prenosiš.
👩39, 👱♂️40, 👦 7 g, pokušavamo 4 g
Amh 31, IR, mthfr, PAI-1 4G/5G homozigot
Ostali nalazi u redu.
2 aih, 1 prirodni, 4 ivf-a
4 biokemijske
4/23 prirodna trudnoća
Stiže curica. 💓
5.1. s 38+4 stigla L, sc
Ja krecem u trudnicku ambulantu od ovog tjedna 🙂 ne znam sto ce mi raditi, bas me zanima 😀Zašto već trudnička? Jesi ti ono pisala da tvoja dr ne zna uzv+om izmjeriti bebu i plodnu vodu??
U trudničkoj se radi ctg, pregled i uzv. Može se gledati i plodna voda ako si pred termin ili prenosiš.
Nisam, kod mene je sve ok, ali mi je jednostavnije sve obaviti na jednom mjestu u bolnici. Radit ce mi tako i KKS i urin i te standardne pretrage da ne moram zicati socijalnog ginekologa za uputnice svako malo. Sad mi je izdao D1 uputnicu i mirna sam do kraja sto se papirologije tice. A sve sto ce trebati obavim na jednom mjestu. Ctg mi nece raditi sada jos, to tek iza 36 tt.
12/2023 dječak 💙
Evo me. Ukratko, sve je isto, potvrdena dijagnoza tetralogije fallot. Po porodu se procijenjuje kolika joj je zasicenost kisikom i kakav je sum srca, dobiva lijekove koji idu kontinuirano i seli se na rebro gdje ce cekat operaciju.
Ne da mi se objasnjavat sve u detalje jer ih polovicno znam i polovicno znam sta nas ceka.
Znam da mi je trenutno tesko, zalosna sam i osjecam se nemocno. Ono sto mogu reci i u sta sam sigurna je da imam dobre ljude oko sebe, a i puno podrske od svih vas. Znam da postoje gore stvari, ali meni je ovo trenutno najgore, a mozda cak i teze nego prvi put kad sam cula jer sam se ipak malo nadala da ce mi reci da je dijagnoza pogresna, a i vise ih sad osjecam nego prije mjesec ipo-dva, pa mozda i to igra veliku ulogu.
Eto, to je to od mene 🙂 i hvala svima na brizi.
.
Ostalim curama zelim cestitat na dobrim pregledima i uvijek mi je drago to za cuti 🥰
Samo dan po dan. Pokušaj ne planirati i misliti predaleko jer ćeš se ubiti u pojam.
Boga na pomoć! 🙏
👩33 🧔34
👶08/2020 🩷
💔👼10/2022 vanmaternična 7+6
25.3. ➕️
Stiže 2. curica 🩷
https://www.tickerfactory.com/ezt/d/1;20764;121/st/20231126/e/Pregnancy+Ticker/dt/6/k/9560/preg.png
Ja krecem u trudnicku ambulantu od ovog tjedna 🙂 ne znam sto ce mi raditi, bas me zanima 😀Zašto već trudnička? Jesi ti ono pisala da tvoja dr ne zna uzv+om izmjeriti bebu i plodnu vodu??
U trudničkoj se radi ctg, pregled i uzv. Može se gledati i plodna voda ako si pred termin ili prenosiš.Nisam, kod mene je sve ok, ali mi je jednostavnije sve obaviti na jednom mjestu u bolnici. Radit ce mi tako i KKS i urin i te standardne pretrage da ne moram zicati socijalnog ginekologa za uputnice svako malo. Sad mi je izdao D1 uputnicu i mirna sam do kraja sto se papirologije tice. A sve sto ce trebati obavim na jednom mjestu. Ctg mi nece raditi sada jos, to tek iza 36 tt.
Sretno, javi nam kak je bilo i oboruzaj se strpljenjem, baterijom na mobu ili knjigom jer pretpostavljam da se po svim bolnicama dugo ceka 😅
37🧔♂️🩷👩29
29.11.2023. 👶🏻🎀💕
Sortiraj odgovore
Najstariji