Cure bravo na dobrim pregledima! 🤗🚼❤️
Mi se sve više približavamo terminu i strah je sve veći.
Imam par pitanja ako mi možete pomoći :
1. Koje ćete pelene koristiti za bebe?
2. Koje dude i bočice su najbolje?
3. Da li da kupim izdajalicu za bolnicu ili čekam?
4. Da li koristiti jastuk ispod bebine glave ili ne?
5. Što ćete obući bebi za izlazak iz bolnice budući da bude hladno?
…
Imam 1000 i 1000 pitanja i još više strahova.
A vi? ❓❓❓❓
…
Pelene-prvo uzimam pampers premium (2+1 u dm ispadne najpovoljnije za količinu pelena) pa kasnije ću prijeći na lupilu ili babylove
Dude-uzela Nuk dude, bočicu imam avent od izdajalice koja je ručna, planiram dojiti pa mislim da mi neće trebati u tom slučaju.
Jastuk- ja imam starovinske i planiram obje držati u njima jer su topli i sigurni za njih.
Odjeća- to priredim suprugu u jaje, znači bodi dugi rukav, štramplice, dvodijelni kompletić malo je deblji iz kika, kapicu i preko dekice
Leon 10.10.2018
Franjo 09.09.2020
Cure, vi koje ste kupile vrece za spavanje, da li ce vam beba spavati na ledima ili boku? Procitala sam negdje da nije prakticno u vrecama spavanje na boku pa sad neznam kaj da radim, da li ima koja mama od prije iskustva s tim?
Ćao zenice :) Ja sam danas bila na anomaly scan 20+3 nedelja, bebica je super, sve je u redu… ima 416 grama (da li je to puno jer na netu svugdje piše za tu nedelju bebe imaju od 300-350g)… Doktorica ništa nije komentarisala posto ja živim u NYC ovdje ne pričaju puno Hahah… samo je rekla beba je u redu, grlic i posteljica isto u redu… Da dodjem 20.10 opet na ultrazvuk i kod doktora na pregeld imam zakazano 23.10
Žene koristite li trudnički jastuk za spavanje? Pomaže li?
Meni su noći postale strašne 🥴 i ne znam bili mi to pomoglo?
👩33 🧔34
👶08/2020 🩷
💔👼10/2022 vanmaternična 7+6
25.3. ➕️
Stiže 2. curica 🩷
https://www.tickerfactory.com/ezt/d/1;20764;121/st/20231126/e/Pregnancy+Ticker/dt/6/k/9560/preg.png
Ja ga ne koristim po noci, danju kada odmaram mi odgovara, ali za spavanje bas i ne
12/2023 dječak 💙
Ja ga koristim svaku noc i neznam kako bi bez njega, odlican je😁 stavim ga izmedu nogu i ispod trbuha da ga malo drzi i ruku preko i super!
Evo me. Ukratko, sve je isto, potvrdena dijagnoza tetralogije fallot. Po porodu se procijenjuje kolika joj je zasicenost kisikom i kakav je sum srca, dobiva lijekove koji idu kontinuirano i seli se na rebro gdje ce cekat operaciju.
Ne da mi se objasnjavat sve u detalje jer ih polovicno znam i polovicno znam sta nas ceka.
Znam da mi je trenutno tesko, zalosna sam i osjecam se nemocno. Ono sto mogu reci i u sta sam sigurna je da imam dobre ljude oko sebe, a i puno podrske od svih vas. Znam da postoje gore stvari, ali meni je ovo trenutno najgore, a mozda cak i teze nego prvi put kad sam cula jer sam se ipak malo nadala da ce mi reci da je dijagnoza pogresna, a i vise ih sad osjecam nego prije mjesec ipo-dva, pa mozda i to igra veliku ulogu.
Eto, to je to od mene 🙂 i hvala svima na brizi.
.
Ostalim curama zelim cestitat na dobrim pregledima i uvijek mi je drago to za cuti 🥰
👩 26 🙋♂️ 37
➕ 21.3.2023.
06.11.2023. Dora i Ema 🌸🫶🏽🩰👧👧
22.06.2024. 👼🏼 U raj poveli te anđeli, D 🤍
Evo me. Ukratko, sve je isto, potvrdena dijagnoza tetralogije fallot. Po porodu se procijenjuje kolika joj je zasicenost kisikom i kakav je sum srca, dobiva lijekove koji idu kontinuirano i seli se na rebro gdje ce cekat operaciju.
Ne da mi se objasnjavat sve u detalje jer ih polovicno znam i polovicno znam sta nas ceka.
Znam da mi je trenutno tesko, zalosna sam i osjecam se nemocno. Ono sto mogu reci i u sta sam sigurna je da imam dobre ljude oko sebe, a i puno podrske od svih vas. Znam da postoje gore stvari, ali meni je ovo trenutno najgore, a mozda cak i teze nego prvi put kad sam cula jer sam se ipak malo nadala da ce mi reci da je dijagnoza pogresna, a i vise ih sad osjecam nego prije mjesec ipo-dva, pa mozda i to igra veliku ulogu.
Eto, to je to od mene 🙂 i hvala svima na brizi.
.
Ostalim curama zelim cestitat na dobrim pregledima i uvijek mi je drago to za cuti 🥰
Mateak, hrabrija si nego sto mislis. Ceka vas puno borbe, operacija, al rijesit cete vi se to. Danas, tetralogija Fallot ima u vecini slučajeva dobar ishod, naravno sve ovisi onstavkama koje si napisala, pa se nadam da ce sve ici kako treba. Mislim na vas. Drzite se!
Meni je on spas! Imam ga već nekoliko mjeseci , baš mi je bio dobar i dok sam imala mucnine, a pogotovo sada kada je stomak veći i kad imam zgaravicu. Jer tada polusjedeci spavam i njega namjestim tako da mi bude ugodno. Po meni jako dobra stvar 😊
🚺 31
🚹 31"Pogledaj unatrag i zahvali Bogu. Gledaj naprijed i vjeruj Bogu."♡ Baby Girl ♡
♡ A ♡ 21.01. ♡
Sortiraj odgovore
Najstariji