Zimske bebe 2023./24. 🩶❄️☃️🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Miss88
    05. Listopad 2023. 07:44

BruNa

Noir

Ja sam se u svim tim bocicama i pelenama izgubila. Sto vise citam to manje znam. Najradije bi muzu ostavila da pokupuje 😂.
    Izdajalicu imam rucnu aventovu, kupit cu jednu bocicu- koju nemam pojma, dude vjerojatno nuk jer sam najvise za njih citala da su dobre. Jastuk nece koristiti za pocetak, razmisljam o swaddlanju, nabavit cu si jednu tu pelenu ili kako se to vec zove.
    Za izlazak iz bolnice imam dugi bodi, hlacice i majicicu i medo odjelce i dekicu. Kakvu kozmetiku djecju trebamo? Mazu li se oni necim kad se okupaju?

Ja sam ju u pocetku prvo dijete kupala u kapi bademovog ulja. A za kosu sam kupila od Mustele za tjemenicu, to mi se pokazalo super i to sam koristila skoro do godine dana.Ja sam uzela u babycentru onaj bocni jastuk i to mi se pokazalo super! Zako ds cu ga i sad koristiti.

Da i ja sam uzela bademovo ulje. Ali ne planiram kupati (iako ga kupaju i bolnici) dok skroz ne otpadne pupak. Dotad ćemo prakticirati suho pranje.
    Imam i ja bočni jastuk, to mi se i s prvim pokazalo odlično.

🙋‍♀️ - 35🙋🏻‍♂️ - 36
    💙 -19.3.2018.
    4.4. ➕
    24.4. p.p. imamo ❤️
    31.5. stiže nam 2. dečko 🩵
    16.12. stigao Vito, ⚖️3760g i📏53cm. 🩵

• Vitara
    05. Listopad 2023. 07:59

Ja kupujem pomalo stvari, ali nisam još ništa detaljno krenula. Uvijek mislim, imam vremena. 
    S prvim sam 4 dana bila u bolnici i već tamo je otpao pupak tako da nemam pojma što se radi s njim i kako. 🧐  
    U našoj bolnici ima sve za bebu tako da ne trebam ništa nositi. Tata donese robicu kad se ide doma. Još ne znam što ću joj obući. Hoće samo u robici i s dekicom biti hladno, bez ikakvog skafandera?? 
    Pelene ću prvo pampers newborn pa ćemo kasnije mijenjati. 
    Sinoć naručila preko weba neke ljekarne mustela kozmetiku na dobrom popustu. 
    Super za dobre preglede!!! 🍀🍀
    Matea, sretno na pregledu sutra. 🤞🤞🤞🤞 

👩39, 👱‍♂️40, 👦 7 g, pokušavamo 4 g
    Amh 31, IR, mthfr, PAI-1 4G/5G homozigot
    Ostali nalazi u redu.
    2 aih, 1 prirodni, 4 ivf-a
    4 biokemijske
    4/23 prirodna trudnoća
    Stiže curica. 💓
    5.1. s 38+4 stigla L, sc

Ana_Maria
    05. Listopad 2023. 10:05

Noir

Obavila sam i ja pregled. Sve je u najboljem redu, malac ima 1520 gr i glavicom je dolje, ali je rekao doktor da se on moze jos 100 puta okrenuti, nadamo se da nece 😅

Bravooo, najbitnije da je sve super 🥳
    Ja isto imam osjecaj kad krene udarati na sve strane da se vrti i premjesta, ali nadam se da ipak glava ostaje dolje 🤣

37🧔‍♂️🩷👩29
    29.11.2023. 👶🏻🎀💕

• Elia
    05. Listopad 2023. 10:52

Super cure na dobrim pregledima! 🤗😁Ja sljedeci tjedan idem u bolnicu na pregled☺️
    Nisam kupovala puno stvari jos, osim aventove bocice i kremu od bio baze🤷‍♀️ pogubim se svaki put kad ocu nes kupit jer ima previse izbora i informacija a prva je beba😁 

Noir
    05. Listopad 2023. 11:29

Elia

Super cure na dobrim pregledima! 🤗😁Ja sljedeci tjedan idem u bolnicu na pregled☺️
    Nisam kupovala puno stvari jos, osim aventove bocice i kremu od bio baze🤷‍♀️ pogubim se svaki put kad ocu nes kupit jer ima previse izbora i informacija a prva je beba😁

Kako to da vec ides u bolnicu?

12/2023 dječak 💙

• Elia
    05. Listopad 2023. 11:33

Noir

Elia

Ma to ono kaj sam zadnji put rekla, da sam pitala svoju ginekologicu da mi napokon pogleda plodnu vodu, polozaj i tezinu bebe pa je rekla da ona to nezna i poslala me u bolnicu😂

Noir
    05. Listopad 2023. 11:47

Elia

Noir

Elia

Ma to ono kaj sam zadnji put rekla, da sam pitala svoju ginekologicu da mi napokon pogleda plodnu vodu, polozaj i tezinu bebe pa je rekla da ona to nezna i poslala me u bolnicu😂

Aha, jooj strasna ti je doktorica. Onda i bolje da si u bolnici do kraja 😅

12/2023 dječak 💙

Ana_Maria
    05. Listopad 2023. 12:44

Elia

Gdje ces ici ako si iz Zagreba? Sreeetno, nadam se da ce biti temeljitiji pregled od njenog 😅
    Ja rjesavam ovaj mjesec sve sto jos nismo, npr idemo po komodu i police iduci tjedan za njen cosak koji sam morala prenamijeniti iz svog radnog coska 🙈 i moramo dofurati kinderbet koji smo dobili.. ostalo su vise manje kozmeticke sitnice koje mi fale iz DM-a, a za to laganini... nadam se u 11. mjesecu samo odmarati ako sve i dalje bude super 😊

37🧔‍♂️🩷👩29
    29.11.2023. 👶🏻🎀💕

Eva892
    05. Listopad 2023. 13:04

KobraV

Cure bravo na dobrim pregledima! 🤗🚼❤️
    Mi se sve više približavamo terminu i strah je sve veći.
    Imam par pitanja ako mi možete pomoći :
    1. Koje ćete pelene koristiti za bebe?
    2. Koje dude i bočice su najbolje?
    3. Da li da kupim izdajalicu za bolnicu ili čekam?
    4. Da li koristiti jastuk ispod bebine glave ili ne?
    5. Što ćete obući bebi za izlazak iz bolnice budući da bude hladno?

Imam 1000 i 1000 pitanja i još više strahova.
    A vi? ❓❓❓❓

Prije svega, čestitam svim curama na dobrim pregledima, jedva cekam i ja svoj u pon 🤗👌Da odg na pitanja:
    1. Uzela sam Bella baby happy pelene pa ćemo vidjeti hoće li odgovarati.
    2. Planirala sam uzeti Avent natural response ili Tomee Tipee, nisam još odlučila koju. Dude ću uzeti Curaprox i Avent pa vidjeti koje će prihvatiti ako budu trebale.
    3.Za izdajalicu ni sama ne znam, planirala sam uzeti Haaku a sada se mislim treba li mi električna ili ne🤔
    4. Za bebu sam uzela body, hlačice, čarape, kapica, medo odijelo koje misljm smije u jaje( ne skafander) i preko dekicu, mislim da će biti dovoljno. Sada moram još sebi nešto naći😂

👩 1992., PAI 4g/4g, MTHFR c/t
    👨1988. 👍
    10/2020 - missed a.b.
    11/2022 -biokemijska
    02/2022 -missed a.b.
    04/2023 ➡️ ➕ /6+4 💕/ Veritas 💙

Eva892
    05. Listopad 2023. 13:06

*mislim na dugi body, ako bas bude jaako hladno onda ću i dugu majicu preko.

👩 1992., PAI 4g/4g, MTHFR c/t
    👨1988. 👍
    10/2020 - missed a.b.
    11/2022 -biokemijska
    02/2022 -missed a.b.
    04/2023 ➡️ ➕ /6+4 💕/ Veritas 💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.