Pregled prošao super, zatvorena sam. Jedna curka ima 1076 a druga 1074. Jedna se okrenula dole a druga ima fore do idući put držimo fige. Sljedeći pregled 30.10.
Leon 10.10.2018
Franjo 09.09.2020
Pregled prošao super, zatvorena sam. Jedna curka ima 1076 a druga 1074. Jedna se okrenula dole a druga ima fore do idući put držimo fige. Sljedeći pregled 30.10.
Odlicnoo, pa bas su prave blizanke! Skoro u gram iste, bar po procjeni. Drzimo fige da se i druga okrene!
12/2023 dječak 💙
Odlicno, bas skolske bebice! Drzimo fige za okretanje druge curke 🤞🏼 svima ostalima tko je ovaj tjedan na pregledu, sretnooo i javite se! 😊
37🧔♂️🩷👩29
29.11.2023. 👶🏻🎀💕
Pozdrav!!!
Super za sve dobre preglede. 👍👍👍
Slavonka, da se i druga curka okrene. 🤞🤞
Mom, kako si ti?
Ja imam pregled 16.10. Na zadnjem, s 24 tt curka je bila 750 g. Trbuh mi je poveći. Već mi se teško obuti. Bojim se i zamišljati kako će biti za 10-12 tj.
Krenula je i žgaravica. Nemam pojma što jesti da ju izbjegnem ako je to uopće moguće.
Na sajam nisam išla. Ono što vidim po netu i kojekakvim stranicama, sve je preskupo. Ručnik za bebe 150-250 kn. 😱😱😱
Otići ću u pravi shoping kad se odlučim. Ipak je ljepše kupovati fizički u trgovini, pogotovo za bebe. 🥰🥰
👩39, 👱♂️40, 👦 7 g, pokušavamo 4 g
Amh 31, IR, mthfr, PAI-1 4G/5G homozigot
Ostali nalazi u redu.
2 aih, 1 prirodni, 4 ivf-a
4 biokemijske
4/23 prirodna trudnoća
Stiže curica. 💓
5.1. s 38+4 stigla L, sc
Cure bravo na dobrim pregledima! 🤗🚼❤️
Mi se sve više približavamo terminu i strah je sve veći.
Imam par pitanja ako mi možete pomoći :
1. Koje ćete pelene koristiti za bebe?
2. Koje dude i bočice su najbolje?
3. Da li da kupim izdajalicu za bolnicu ili čekam?
4. Da li koristiti jastuk ispod bebine glave ili ne?
5. Što ćete obući bebi za izlazak iz bolnice budući da bude hladno?
...
Imam 1000 i 1000 pitanja i još više strahova.
A vi? ❓❓❓❓
...
14.02. ZM🩸
20.3. ➕✅
🎀 It's a GIRL!!!👧🏻❤️21.11.❤️
❤️𝓞𝓾𝓻 𝓰𝓻𝓮𝓪𝓽𝓮𝓼𝓽 𝓵𝓸𝓿𝓮.❤️
...
🤰🏻37
👨🏻34
…
A vi? ❓❓❓❓
…
1. Pelene planiram Baby love, iz Dm.
Koliko sam čitala i čula od bliskih osoba, te su im se pokazale dobre , tako da su mi one prve na listi.
2. Dude sam uzela Mom i Avent Philips, iako su mi Bibs bile opcija ali sam čitala da zbog svog oblika nisu dobre za bebino nepce.
Bočicu ću Dr. Browns, jer sam također čitala da su jako dobre i ne vraćaju zrak, što smanjuje grceve kod beba , a i oblik dude je sličan bradavici
3. Po iskustvu moje prijateljice, ona kaže da joj je izdajalica bila jako korisna, jer joj mlijeko nije krenulo odmah ili ga je bilo malo, pa je izdajalicom poticala. I po mogućnosti električnu, jer je brze i lakše. Rucnom to malo duže traje. Moja preporuka je Medela , malo je skuplja ali kažu da je jako dobra.
4. Za jastuk , ja nisam osobno mislila koristiti ali imaš dobar jastuk za bebe, na Amazonu sam ja našla, Panda se zove . Ali to planiram tek kasnije koristiti, na samom početku ne.
5. Za odjeću još ni sama ne znam , obzirom da će biti 1.mj kada rodim, ali sam kupila onaj zimski topli kombinezon , pa planiram u tome i normalno još pokriti dekicom.
🚺 31
🚹 31"Pogledaj unatrag i zahvali Bogu. Gledaj naprijed i vjeruj Bogu."♡ Baby Girl ♡
♡ A ♡ 21.01. ♡
…
A vi? ❓❓❓❓
…
Moja skromna misljenja i odabiri kao prvorotkinje 🙈
1. Pelenice Babylove iz DM-a
2. Čula sam da su Dr. Browns top topova, ali ja sam narucila paket iz baby centra od dvije Mom anticolic bocice i jedne dudice.
3. Ja sam dobila Aventovu rucnu izdajalicu, ali necu ju nositi u bolnicu.
4. Dobila sam tanki jastucic, ali mislim da ga necu koristiti.
5. Ovisi o vremenu, svake godine je drugacije, ali zasad planiram bodi dugih rukava, toplo odijelce, kapicu i deblju dekicu 🤷♀️ srecom smo autom 5 min od bolnice pa ce to biti sve jako brzo 🙈I znam da je lako reci, ali nemoj panicariti, sve cemo to proci i prezivjeti 💪🏻🥰
37🧔♂️🩷👩29
29.11.2023. 👶🏻🎀💕
KobraV evo i moje:
1. Za pocetak sam uzela pampers harmonie jer su u dmu bile 2+1, imala jos dodatne bodove za popust pa se isplatilo (150 komada je ispalo 10e), probat cu jos i s babylove, pa cu vidjet sta ce curkama najbolje odgovarat za kozu.
2. Ja sam uzela bibs, ali anatomske. Tokom razgovora sa stomatologom rekao mi je da su te dobre.
3. Uzela sam elektricnu aventovu, takoder i avent bocice.
4. Ja zasad ne planiram, vidjet cu kasnije.
5. Ovo se jos uvijek dvoumim ☺️ ali svakako kapica, carapice, dugi bodi i onda sam jos nesto mislila i dekica. Vidjet cu, imam jos vremena.
👩 26 🙋♂️ 37
➕ 21.3.2023.
06.11.2023. Dora i Ema 🌸🫶🏽🩰👧👧
22.06.2024. 👼🏼 U raj poveli te anđeli, D 🤍
…
A vi? ❓❓❓❓
…Moja skromna misljenja i odabiri kao prvorotkinje 🙈
1. Pelenice Babylove iz DM-a
2. Čula sam da su Dr. Browns top topova, ali ja sam narucila paket iz baby centra od dvije Mom anticolic bocice i jedne dudice.
3. Ja sam dobila Aventovu rucnu izdajalicu, ali necu ju nositi u bolnicu.
4. Dobila sam tanki jastucic, ali mislim da ga necu koristiti.
5. Ovisi o vremenu, svake godine je drugacije, ali zasad planiram bodi dugih rukava, toplo odijelce, kapicu i deblju dekicu 🤷♀️ srecom smo autom 5 min od bolnice pa ce to biti sve jako brzo 🙈I znam da je lako reci, ali nemoj panicariti, sve cemo to proci i prezivjeti 💪🏻🥰
matekk44 sretno sutra na pregledu! 🤞🏼🥰 javi nam se!
37🧔♂️🩷👩29
29.11.2023. 👶🏻🎀💕
Ja sam se u svim tim bocicama i pelenama izgubila. Sto vise citam to manje znam. Najradije bi muzu ostavila da pokupuje 😂.
Izdajalicu imam rucnu aventovu, kupit cu jednu bocicu- koju nemam pojma, dude vjerojatno nuk jer sam najvise za njih citala da su dobre. Jastuk nece koristiti za pocetak, razmisljam o swaddlanju, nabavit cu si jednu tu pelenu ili kako se to vec zove.
Za izlazak iz bolnice imam dugi bodi, hlacice i majicicu i medo odjelce i dekicu. Kakvu kozmetiku djecju trebamo? Mazu li se oni necim kad se okupaju?
12/2023 dječak 💙
Sortiraj odgovore
Najstariji