Mogli smo na fejsu napraviti grupu za nas. Zimske bebe ☺️
🙋♀️ - 35🙋🏻♂️ - 36
💙 -19.3.2018.
4.4. ➕
24.4. p.p. imamo ❤️
31.5. stiže nam 2. dečko 🩵
16.12. stigao Vito, ⚖️3760g i📏53cm. 🩵
Caliopi nam je ocito skroz nestala s foruma, ali slucajno sam skontala tko je na fejsu po mamecim grupama. 🙈Dovoljno je da nam samo kazes koja je to grupa 😂🫣
Trudnice i mame, iskustva savjeti. Tako nekako 😂😂
12/2023 dječak 💙
Caliopi nam je ocito skroz nestala s foruma, ali slucajno sam skontala tko je na fejsu po mamecim grupama. 🙈
Baci nam hint 🤣 bas sam se pitala gdje je.
♂️ 34
♀️ 31
K 👱🏼♀️💗 11
+ 7.mjesec 2022.
15. tjedan - abortus in tractu, kiretaža- baby boy 👶🏻😇👣
+29.3 🌈❤️
12.12.2023 baby girl 💗🌈
Caliopi nam je ocito skroz nestala s foruma, ali slucajno sam skontala tko je na fejsu po mamecim grupama. 🙈Baci nam hint 🤣 bas sam se pitala gdje je.
Manje vise svaku objavu komentira sa slicnim stavom kao i ovdje. Ima dva prezimena. 🙈
12/2023 dječak 💙
Caliopi nam je ocito skroz nestala s foruma, ali slucajno sam skontala tko je na fejsu po mamecim grupama. 🙈Baci nam hint 🤣 bas sam se pitala gdje je.Manje vise svaku objavu komentira sa slicnim stavom kao i ovdje. Ima dva prezimena. 🙈
Ali mozda je zena i medicinske struke s obzirom na savjete. Ne znam stvarno.
12/2023 dječak 💙
Caliopi nam je ocito skroz nestala s foruma, ali slucajno sam skontala tko je na fejsu po mamecim grupama. 🙈Baci nam hint 🤣 bas sam se pitala gdje je.Manje vise svaku objavu komentira sa slicnim stavom kao i ovdje. Ima dva prezimena. 🙈
Čekaj, idem bacit oko. Ako sam ušla u pravu grupu 🤣
♂️ 34
♀️ 31
K 👱🏼♀️💗 11
+ 7.mjesec 2022.
+29.3 🌈❤️
12.12.2023 baby girl 💗🌈
Mogli smo na fejsu napraviti grupu za nas. Zimske bebe ☺️
Dobra ideja 😊
♂️ 34
♀️ 31
K 👱🏼♀️💗 11
+ 7.mjesec 2022.
+29.3 🌈❤️
12.12.2023 baby girl 💗🌈
Ja našla 😂
24.04. ➕
OTP 28.12.2023.
Veritas test ✔️
Z & E 💗💗
Caliopi ajde javi se. Znamo da citas forum. Skuzile smo i na fb tko si po mamećim grupama, a ni iza nicka Correct na forum.hr se ne mozes vise sakrit.
Stvarno nije okej da se tako povuces zbog par postova tvojih neistomišljenika.
Samo smo rekle da ne trebas davat doktorske savjete, nego da svaka od nas ovdje treba slusat vlastitog izabranog lijecnika. Ova grupa i tako sluzi samo za potporu, podrsku, da se veselimo i tješimo jedna drugu. A ne da govorimo koja što treba napravit, jesti i kako odgajat dijete.
.
Ako netko napravi fb grupu, pridruzit cu se istoj 😄
Mama🙋🏼♀️28
Tata🙋♂️32
K🧒 💙 09/21
L👶🩵 11/23
Caliopi nam je ocito skroz nestala s foruma, ali slucajno sam skontala tko je na fejsu po mamecim grupama. 🙈Baci nam hint 🤣 bas sam se pitala gdje je.Manje vise svaku objavu komentira sa slicnim stavom kao i ovdje. Ima dva prezimena. 🙈Ja našla 😂
Ja isto, u roku 5 sekundi 🤣
♂️ 34
♀️ 31
K 👱🏼♀️💗 11
+ 7.mjesec 2022.
+29.3 🌈❤️
12.12.2023 baby girl 💗🌈
Sortiraj odgovore
Najstariji