Hej, jel imao netko iskustva s viškom plodne vode?
Ja sam imala u prvoj trudnoci, ogtt mi je bio uredan, al sam ja ipak pazila na prehranu i smanjivao mi se afi. Tu sam za pitanja
Ja planiram uzet iz ikea krevetić i madrac onaj s oprugama čitala sam da spužvasti nije dobar za bebe 🤷♀️Memory pjena nije dobra, spuzva je ok, pogotovo tvrdaZbog cega? 🧐
Zato jer je memory pjena mekana i prilagodjava se tijelu i onda postoji mogucnost da kad beba stavi glavu na madrac utone u nju pa moze biti opasno. U Jysku su me prodavacice kad sam rekla da trebam za bebu odmah savjetovale da ne i da se za novorođenčad obavezno uzima sto tvrđi madrac
12/2023 dječak 💙
I ja sam cula od par cura koje su rodile da bolje kupit tvrdi ili srednji, a nikako mekani. Iskreno o tome neznam nista pa cu poslusat savjet. Mene vec 2 dana leda kad se ustanem i hodam. Donji dio.. ima li tko jos iskustva s tim?
06/22 missed ab 7tj
08/22 LH trakice
22.03. + 🌈
1.pregled: 06.04. 5+4 ❤️
21.11.2023 A💙🙏
Ja sam uzela memory u Lesnini, 15 cm visine. Tvrđi je od većine madraca, tako da nije niti svaki memory madrac odmah znak mekane spužve koja utone. Pogotovo još na malu težinu beba. Treba isprobati i vidjeti. 😄
👩30, 👨35
PCOS, povišen prolaktin
3/23 AIH = 💓
Baby H 🩷
Ja planiram uzet iz ikea krevetić i madrac onaj s oprugama čitala sam da spužvasti nije dobar za bebe 🤷♀️Memory pjena nije dobra, spuzva je ok, pogotovo tvrdaZbog cega? 🧐Zato jer je memory pjena mekana i prilagodjava se tijelu i onda postoji mogucnost da kad beba stavi glavu na madrac utone u nju pa moze biti opasno. U Jysku su me prodavacice kad sam rekla da trebam za bebu odmah savjetovale da ne i da se za novorođenčad obavezno uzima sto tvrđi madrac
Tako je zato sam uzela dvostrani, tvrđi je čim se rode a s godinu dana možeš okrenuti stranu.
🙋♀️ - 35🙋🏻♂️ - 36
💙 -19.3.2018.
4.4. ➕
24.4. p.p. imamo ❤️
31.5. stiže nam 2. dečko 🩵
16.12. stigao Vito, ⚖️3760g i📏53cm. 🩵
Hej, jel imao netko iskustva s viškom plodne vode?Ja sam imala u prvoj trudnoci, ogtt mi je bio uredan, al sam ja ipak pazila na prehranu i smanjivao mi se afi. Tu sam za pitanja
Meni je taj u 22. tjednu bio 4.6, 4.9, 4.7, znači ok. Sad ćemo vidjeti kad napravim novi.. rekao mi je doktor da je 8 kg koje sam dobila puno. Pazim sad šta jedem, koliko mogu
Isprepadala sam se jer sam guglala pa spominju down, probleme bebe s bubrezima, mjehurom... Užas. A na anomaliju je sve sad bilo ok...
Bruna 6.1.2020. <3
curka br 2: 3.1.2024. <3
Hej, jel imao netko iskustva s viškom plodne vode?Ja sam imala u prvoj trudnoci, ogtt mi je bio uredan, al sam ja ipak pazila na prehranu i smanjivao mi se afi. Tu sam za pitanjaMeni je taj u 22. tjednu bio 4.6, 4.9, 4.7, znači ok. Sad ćemo vidjeti kad napravim novi.. rekao mi je doktor da je 8 kg koje sam dobila puno. Pazim sad šta jedem, koliko mogu
Isprepadala sam se jer sam guglala pa spominju down, probleme bebe s bubrezima, mjehurom… Užas. A na anomaliju je sve sad bilo ok…
Ne brini se. U vecini slucajeva polihidramnjj je idiopatski. Bit ce sve dobro!;)
Sortiraj odgovore
Najstariji