Zimske bebe 2023./24. 🩶❄️☃️🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • BruNa
    09. Rujan 2023. 16:12

monko

Hej, jel imao netko iskustva s viškom plodne vode?

Ja sam imala u prvoj trudnoci, ogtt mi je bio uredan, al sam ja ipak pazila na prehranu i smanjivao mi se afi. Tu sam za pitanja

Noir
    09. Rujan 2023. 16:23

mateak44

Noir

lala.land

Ja planiram uzet iz ikea krevetić i madrac onaj s oprugama čitala sam da spužvasti nije dobar za bebe 🤷‍♀️
    Memory pjena nije dobra, spuzva je ok, pogotovo tvrda
    Zbog cega? 🧐

Zato jer je memory pjena mekana i prilagodjava se tijelu i onda postoji mogucnost da kad beba stavi glavu na madrac utone u nju pa moze biti opasno. U Jysku su me prodavacice kad sam rekla da trebam za bebu odmah savjetovale da ne i da se za novorođenčad obavezno uzima sto tvrđi madrac

12/2023 dječak 💙

Tami0910
    09. Rujan 2023. 17:17

I ja sam cula od par cura koje su rodile da bolje kupit tvrdi ili srednji, a nikako mekani. Iskreno o tome neznam nista pa cu poslusat savjet. Mene vec 2 dana leda kad se ustanem i hodam. Donji dio.. ima li tko jos iskustva s tim?

06/22 missed ab 7tj
    08/22 LH trakice
    22.03. + 🌈
    1.pregled: 06.04. 5+4 ❤️
    21.11.2023 A💙🙏

Artig
    09. Rujan 2023. 17:25

Ja sam uzela memory u Lesnini, 15 cm visine. Tvrđi je od većine madraca, tako da nije niti svaki memory madrac odmah znak mekane spužve koja utone. Pogotovo još na malu težinu beba. Treba isprobati i vidjeti. 😄

👩30, 👨35
    PCOS, povišen prolaktin
    3/23 AIH = 💓
    Baby H 🩷

Miss88
    09. Rujan 2023. 18:05

Noir

mateak44

Noir

lala.land

Ja planiram uzet iz ikea krevetić i madrac onaj s oprugama čitala sam da spužvasti nije dobar za bebe 🤷‍♀️
    Memory pjena nije dobra, spuzva je ok, pogotovo tvrda
    Zbog cega? 🧐
    Zato jer je memory pjena mekana i prilagodjava se tijelu i onda postoji mogucnost da kad beba stavi glavu na madrac utone u nju pa moze biti opasno. U Jysku su me prodavacice kad sam rekla da trebam za bebu odmah savjetovale da ne i da se za novorođenčad obavezno uzima sto tvrđi madrac

Tako je zato sam uzela dvostrani, tvrđi je čim se rode a s godinu dana možeš okrenuti stranu.

🙋‍♀️ - 35🙋🏻‍♂️ - 36
    💙 -19.3.2018.
    4.4. ➕
    24.4. p.p. imamo ❤️
    31.5. stiže nam 2. dečko 🩵
    16.12. stigao Vito, ⚖️3760g i📏53cm. 🩵

Noir
    09. Rujan 2023. 18:10

Jesu mi dvije dekice dovoljne? 🙈😂

12/2023 dječak 💙

monko
    09. Rujan 2023. 20:14

BruNa

monko

Ja sam imala u prvoj trudnoci, ogtt mi je bio uredan, al sam ja ipak pazila na prehranu i smanjivao mi se afi. Tu sam za pitanja

Meni je taj u 22. tjednu bio 4.6, 4.9, 4.7, znači ok. Sad ćemo vidjeti kad napravim novi.. rekao mi je doktor da je 8 kg koje sam dobila puno. Pazim sad šta jedem, koliko mogu
    Isprepadala sam se jer sam guglala pa spominju down, probleme bebe s bubrezima, mjehurom... Užas. A na anomaliju je sve sad bilo ok...

Bruna 6.1.2020. <3
    curka br 2: 3.1.2024. <3

• BruNa
    09. Rujan 2023. 20:32

monko

BruNa

monko

Meni je taj u 22. tjednu bio 4.6, 4.9, 4.7, znači ok. Sad ćemo vidjeti kad napravim novi.. rekao mi je doktor da je 8 kg koje sam dobila puno. Pazim sad šta jedem, koliko mogu
    Isprepadala sam se jer sam guglala pa spominju down, probleme bebe s bubrezima, mjehurom… Užas. A na anomaliju je sve sad bilo ok…

Ne brini se. U vecini slucajeva polihidramnjj je idiopatski. Bit ce sve dobro!;)

monko
    09. Rujan 2023. 20:41

Hvala ti, nadam se da bude 

Bruna 6.1.2020. <3
    curka br 2: 3.1.2024. <3

Jana25
    10. Rujan 2023. 09:57

Mom2One di si? Kako ste? 🤗

Mama🙋🏼‍♀️28
    Tata🙋‍♂️32
    K🧒 💙 09/21
    L👶🩵 11/23

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.