Moje se smrcanje pretvorilo u pozitivan kovid test š. Nista strasno za sada osim sto me ovo smrcanje i kasljucanje muci vec 10 dana. Nebi se ni testirala da muz nije dobio temperaturu. Neznam ni sto da radim, ukoliko ostanu ovako blazi simptomi, dali se trebam javiti ginekologu?
34 š©š¼āā¤ļøāšāšØš» 41 ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā Ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā
2020 š¦š¼ ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā
7+0 imamo ā¤ļø ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā
ā ā ā ā Itās a girl š (panorama low risk)
Moje se smrcanje pretvorilo u pozitivan kovid test š. Nista strasno za sada osim sto me ovo smrcanje i kasljucanje muci vec 10 dana. Nebi se ni testirala da muz nije dobio temperaturu. Neznam ni sto da radim, ukoliko ostanu ovako blazi simptomi, dali se trebam javiti ginekologu?
A joj š ja bi se svakako javila vise zbog svog mira a i ako se pogorÅ”a stanje da znam sta dalje..Ā
š« I zato svoju zvizdu slidin,za njon san uteka samo nju san vidi ā¤ļø
Caliopikakve upute sto jesti 2,3 dana prije OGTT? Jede se sve normalno kao i inaÄe da bi test pokazao isparvne vrijednosti. Pripazite sa bas u ponoc prije testa ne pojedete slatko i to je to, Äabe Å”to se paziÅ” 2,3 dana kad ÄeÅ” nastavit po starom nakon testa i možeÅ” samo jos viÅ”e naÅ”tetit djetetu.Treba izbjegavati voÄe. Pogotovo ako NE ŽELIiÄi po dnevnoj bolnici i na prijevremeni porod jer joj je Å”eÄer nataÅ”te 5. ZnaÄi oni za Å”eÄer nataÅ”te koji je 5 Å”alju u dnevne bolnice svakih mjesec dana i onda prijevremeni porod. Samo zato kažem. Bolje da ju voÄe ne koÅ”ta poviÅ”enog Å”eÄera kao Å”to je mene jer mi veÄ sada prijeti prijevremeni. Zato sam dala dobronamjerni savjet da se treba pripaziti. Meni su prije dolaska u bolnicu rekli da 2-3 dana pazim Å”to i kako jedem,ali da sam znala da ne smijem voÄe izbjegavala bi ga u Å”irokom luku! Sad tko želi u dnevnu i na prijevremeni porod slobodno,al ja sam podijelila svoje iskustvo i to nisu lažne info,veÄ je takav protok. TromjeseÄni Å”eÄer je ispod granice, dnevni Å”eÄer je super osim tog nataÅ”te zbog grožÄa i rekli su mi da joÅ” miminalno 3,4 ležanja jednom mjeseÄno imam. Da mi je netko rekao da ne jedem voÄe dan prije i da je netko podijelio jelovnik iz bolnice samnom da mi ne skoÄi Å”eÄer kako je bila bi mu zahvalna jer ne bi svaki mjesec morala na ležanje,a ovako. Zanemarite moje iskustvo,ali kad vas doktori upute na GUK profil u bolnicu ili noÅ”enje epruveta nakon Å”to si same vadite krv na Vuk Vrhovec,nemojte tu pisati da nije imao tko dati savjet iz iskustva. Ja sam prva za to da svaka izbjegne bolnicu ako može i ikakvo maltretiranje zbog toga. Jednom Å”eÄer nataÅ”te 5 i viÅ”e,ne piÅ”e se dobro nijednoj trudnici. No svaka bira. Mislila sam da ovaj forum mjesto za podjelu iskustva i davanja savjeta (koje netko može i ne mora prihvatiti) no prevarih se š
Mogu li na listu? Termin je 10.2 iii stiže nam djeÄak šš
š« I zato svoju zvizdu slidin,za njon san uteka samo nju san vidi ā¤ļø
Carter's ima snizenje neko na djecjunodjecu. Bas gledam bodije jer sam cula da su kvalitetni. Kakvi su za oblacenje ovi preko glave sto idu bez gumbica, ali na ramenima imaju one kao usitke za lakse oblacenje valjda š ili da gledam samo one koji se preklapaju š
12/2023 djeÄak š
Meni su ti preko glave skroz okej, muz npr mrzi one na preklop jer se pogubi u silnim gumbicima pa iskljucivo te preko glave oblaci š Kad se ufuras bude ti svejedno, a najcesce na preklop bude samo u malim brojevima, dalje su normalni.
2019 š
2022 š
2024 ā¤ļø
Nesanica, nesanica. Budna sam od 4, a prije toga pisanje svakih sat vremena. Nadam se da ipak nije gotovo sa spavanjem š¤£š¤£š¤£
Sve zivo sam pregledala po mobitelu, kako je vama?
I napuhnutost, probava uzasna, 2 kile vise na vagi jer na wc ne mogu ili idem ali premalo. Poludjet cu šš
12/2023 djeÄak š
Noir, poznat osjeÄaj ali skroz normalan š ja svaku veÄer idem spavat u 1 i dalje a budim se rano š
Nema pomoÄi š
Dal imaÅ” popodnevni spavanje ?
27š©š»
33š¦š»
Mom of 2 angel in heaven
Spontani 31.07.2021 - 10 tj - emb 6+5š¼š»
Spontani 08.02.2022 - 9 tj - emb 7+5š¼š»
-Hashimoto, terapija 75/50 eurotirox
PAI-1 heterozigot 4g/5g
God will carry you trough the storm ššŖ
Pregled 30.5 imamo ā„ļø
27.6.23-11+2 4.7 cm š
14.7.23-13+5 7.55 cm š
10.08.23- stiže mamina djevojÄica šššØāš©āš§
Noir, poznat osjeÄaj ali skroz normalan š ja svaku veÄer idem spavat u 1 i dalje a budim se rano š
Nema pomoÄi š
Dal imaÅ” popodnevni spavanje ?
Nemam, ali nisam ni umorna tokom dana. Jedino navecer ne mogu dugo biti budna. 11 maximum. š¤£
12/2023 djeÄak š
Nesanica, nesanica. Budna sam od 4, a prije toga pisanje svakih sat vremena. Nadam se da ipak nije gotovo sa spavanjem š¤£š¤£š¤£
I napuhnutost, probava uzasna, 2 kile vise na vagi jer na wc ne mogu ili idem ali premalo. Poludjet cu šš
I mene lovi nesanica, zasad srecom svaki drugi dan ugl pa se malo naspavam, malo sam mrtvac š®āšØ brojim dane do kraja 8. mj. da pozdravim posao konacno pa ce biti lakse, ovako sam bas ižmikana šµāš«
Za probavu ti ne pomaze magnezij? š mozda da probas malo vise jusnog jesti kroz par danaĀ meni to uvijek pomogne...
37š§āāļøš©·š©29
29.11.2023. š¶š»šš
I mene lovi nesanica, zasad srecom svaki drugi dan ugl pa se malo naspavam, malo sam mrtvac š®āšØ brojim dane do kraja 8. mj. da pozdravim posao konacno pa ce biti lakse, ovako sam bas ižmikana šµāš«
Za probavu ti ne pomaze magnezij? š mozda da probas malo vise jusnog jesti kroz par dana meni to uvijek pomogneā¦
Ne pomaze, a u isto vrijeme sam pocela i zeljezo koristit pa je mozda i do toga. A i imam neki cudan magnezij Plivit, mozda bih trebala kupiti neki normalan. š¤£
12/2023 djeÄak š
Sortiraj odgovore
Najstariji