Zimske bebe 2023./24. 🩶❄️☃️🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • lala.land
    06. Kolovoz 2023. 06:41

Curee nisam se dugo javljala 🙈 
    Gledala sam posteljinu za bebu i šokirala se razlikom u cijeni baby dućani i ikea znaci razlika duplo 🙄 naravno kupili sve u ikei pa malo bacite pogled prije kupnje.. 

💫 I zato svoju zvizdu slidin,za njon san uteka samo nju san vidi ❤️

Noir
    06. Kolovoz 2023. 11:06

Ja bas razmisljam o toj posteljini, ali mislim da cu za pocetak samo plahte kupiti. Necu ga prekrivati dok je tako mali, mislila sam vrecu za spavanje kupiti.
    I bas se prisjecam da kome god amo zimi doali vidjeti bebu da je bilo blizu 30 C kod svih doma. Mi smo se prekuhavali i komentirali da jednog dana kod nas nece biti tako 🙈 inace smo navikli drzati temperaturu na 21 C zimi, u sobi hladnije. Sad cemo pojacati grijanje za stupanj ili dva, ali ne namjeravam dizati temo na 25+. Koja je korist uopce od tih velikih temperatura kod kuce, maleni se samo preznojavaju i ne vjerujem da je to zdravo za njih 🙈
    Vec smo pricale, za zimske bebe za po doma od odjece trebamo bodije dugih rukava, one hlacice s nogavicama ili bez pa jos carapice. I sto jos onda na taj bodi staviti? Majicu? Cini mi se to nezgrapno prvih mjesec dva. Ili bodi dugih rukava pa po njemu ono jednodjelno odjelce 🙈🙈

12/2023 dječak 💙

PiaBuu
    06. Kolovoz 2023. 12:17

Noir, čitam šta piše i čitajući jedva cekaaaaaaam! 🥰 bas sam se zamislila čitajući ovo 🥰♥️

27👩🏻
    33👦🏻
    Mom of 2 angel in heaven
    Spontani 31.07.2021 - 10 tj - emb 6+5👼🏻
    Spontani 08.02.2022 - 9 tj - emb 7+5👼🏻
    -Hashimoto, terapija 75/50 eurotirox
    PAI-1 heterozigot 4g/5g
    God will carry you trough the storm 🍀💪
    Pregled 30.5 imamo ♥️
    27.6.23-11+2 4.7 cm 🍀
    14.7.23-13+5 7.55 cm 🌈
    10.08.23- stiže mamina djevojčica 💜🌈👨‍👩‍👧

MMMartinaaa
    06. Kolovoz 2023. 12:23

Noir

Ja bas razmisljam o toj posteljini, ali mislim da cu za pocetak samo plahte kupiti. Necu ga prekrivati dok je tako mali, mislila sam vrecu za spavanje kupiti.
    I bas se prisjecam da kome god amo zimi doali vidjeti bebu da je bilo blizu 30 C kod svih doma. Mi smo se prekuhavali i komentirali da jednog dana kod nas nece biti tako 🙈 inace smo navikli drzati temperaturu na 21 C zimi, u sobi hladnije. Sad cemo pojacati grijanje za stupanj ili dva, ali ne namjeravam dizati temo na 25+. Koja je korist uopce od tih velikih temperatura kod kuce, maleni se samo preznojavaju i ne vjerujem da je to zdravo za njih 🙈
    Vec smo pricale, za zimske bebe za po doma od odjece trebamo bodije dugih rukava, one hlacice s nogavicama ili bez pa jos carapice. I sto jos onda na taj bodi staviti? Majicu? Cini mi se to nezgrapno prvih mjesec dva. Ili bodi dugih rukava pa po njemu ono jednodjelno odjelce 🙈🙈

I po meni je 30 stupnjeva bas previše. Mi ćemo isto držati tako na 24 stupnja...mislim da je to sasvim u redu. 
    Ja cu isto uzeti zimske vreće, i za bebu i za malog jer bebu ke strah pokrivati, a mali mi se redovno sav otkrije i okrene u kreveticu 30x u noći 😩 
    Za oblekicu, evo i ja se premisljam...duge bodije sigurno, i hlacice i uzimat cu ona jednodijelna odijelca, to mi se cini okej. Pokušat ću ne pretjerati ovoga puta 🤭

Noir
    06. Kolovoz 2023. 12:24

MMMartinaaa

Noir

I po meni je 30 stupnjeva bas previše. Mi ćemo isto držati tako na 24 stupnja…mislim da je to sasvim u redu.
    Ja cu isto uzeti zimske vreće, i za bebu i za malog jer bebu ke strah pokrivati, a mali mi se redovno sav otkrije i okrene u kreveticu 30x u noći 😩
    Za oblekicu, evo i ja se premisljam…duge bodije sigurno, i hlacice i uzimat cu ona jednodijelna odijelca, to mi se cini okej. Pokušat ću ne pretjerati ovoga puta 🤭

Ja trazim ta jednodjelna odjelca i ne nalazim nista. Jesu to ona koja spadaju pod pidjame? 🤣

12/2023 dječak 💙

MMMartinaaa
    06. Kolovoz 2023. 13:07

Noir

MMMartinaaa

Noir

I po meni je 30 stupnjeva bas previše. Mi ćemo isto držati tako na 24 stupnja…mislim da je to sasvim u redu.
    Za oblekicu, evo i ja se premisljam…duge bodije sigurno, i hlacice i uzimat cu ona jednodijelna odijelca, to mi se cini okej. Pokušat ću ne pretjerati ovoga puta 🤭

Ja trazim ta jednodjelna odjelca i ne nalazim nista. Jesu to ona koja spadaju pod pidjame? 🤣

Da, to su u principu pidzame, ali mislim da nema to nikakve veze kad su tako mali, ionako ne pužu, nego samo leže gdje ih se stavi 😆 

PiaBuu
    06. Kolovoz 2023. 13:22

Imam pitanje, poznanice su me prestrašile vezano za plodnu vodu, i ko za vraga ujutro mi sad budu mokre gaćice šta me prestraši, onda ko sumanuta pijem vodu😅 
    Ne znam kolika količine vode/iscjedka je normalna ? 
    Razumijem da ne smije mirisat, bit zelen iki grudasto bijel 

27👩🏻
    33👦🏻
    Mom of 2 angel in heaven
    Spontani 31.07.2021 - 10 tj - emb 6+5👼🏻
    Spontani 08.02.2022 - 9 tj - emb 7+5👼🏻
    -Hashimoto, terapija 75/50 eurotirox
    PAI-1 heterozigot 4g/5g
    God will carry you trough the storm 🍀💪
    Pregled 30.5 imamo ♥️
    27.6.23-11+2 4.7 cm 🍀
    14.7.23-13+5 7.55 cm 🌈
    10.08.23- stiže mamina djevojčica 💜🌈👨‍👩‍👧

Artig
    06. Kolovoz 2023. 17:25

PiaBuu

Imam pitanje, poznanice su me prestrašile vezano za plodnu vodu, i ko za vraga ujutro mi sad budu mokre gaćice šta me prestraši, onda ko sumanuta pijem vodu😅
    Ne znam kolika količine vode/iscjedka je normalna ?
    Razumijem da ne smije mirisat, bit zelen iki grudasto bijel

Ja ponekad isto baš imam dosta iscjedka, ujutro najviše. Ali mislim da je to sve normalno i nema razloga za paniku. 😁 Imam ga od početka, a doktor je napisao na zadnjem pregledu da je plodne vode dovoljno. 😊

👩30, 👨35
    PCOS, povišen prolaktin
    3/23 AIH = 💓
    Baby H 🩷

Neyy
    06. Kolovoz 2023. 17:26

Naučila sam da uploadujem sliku 😂
    Evo nas sa današnjeg fotkanja 🥰

https://ibb.co/31YQgrz

24.04. ➕
    OTP 28.12.2023.
    Veritas test ✔️
    Z & E 💗💗

• ro2345
    06. Kolovoz 2023. 17:51

Ajme Neyy koja prekrasna slika i predivan trbuscic😘💓

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.