Zimske bebe 2023./24. 🩶❄️☃️🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Vitara
    07. Kolovoz 2023. 09:34

Miss88

Cure sretno svima danas 🤞☺️
    ..
    Imam i ja iscjedak. To valjda tako mora biti. Iako ga se ne sjećam u prvoj trudnoći. 🤷🏼‍♀️
    ..
    Ja danas imam sahranu. Baka mi je umrla.

Moja sućut, Miss. 😔 Drži se. 🤗

👩39, 👱‍♂️40, 👦 7 g, pokušavamo 4 g
    Amh 31, IR, mthfr, PAI-1 4G/5G homozigot
    Ostali nalazi u redu.
    2 aih, 1 prirodni, 4 ivf-a
    4 biokemijske
    4/23 prirodna trudnoća
    Stiže curica. 💓
    5.1. s 38+4 stigla L, sc

Artig
    07. Kolovoz 2023. 10:21

Miss88 moja sućut, drži se 😪
    Moj iscjedak je isto bjelkasti pa se ne živciram, pa i inače cijeli život neke izlučevine puštamo 🤣🤣
    Evo i naša buša od jutros https://ibb.co/gSYTfcZ 😊

👩30, 👨35
    PCOS, povišen prolaktin
    3/23 AIH = 💓
    Baby H 🩷

• Joćolina
    07. Kolovoz 2023. 10:23

Miss88

Cure sretno svima danas 🤞☺️
    ..
    Imam i ja iscjedak. To valjda tako mora biti. Iako ga se ne sjećam u prvoj trudnoći. 🤷🏼‍♀️
    ..
    Ja danas imam sahranu. Baka mi je umrla.

Iskrena sućut

• lala.land
    07. Kolovoz 2023. 11:38

Caliopi ☘

Kobraako imaš normabel pokušaj prvo s time da te opusti pa vidjeti, a ako nemaš najbolja ti je opcija ići na hitnu. Ja ostajem bez zraka i baš mi je teško šetati i nešto raditi, ali nemam nikakve bolove ni ništa pa smatram to normalnim, ali zasigurno da me boli bi prvo probala normabelom riješit,ako ne bi bilo bolje onda hitna,oni će ipak tamo bolje znati od svih nas🙈
    lala.landklikni na naš ticker i kada dođeš do kraja gdje su linkovi onda onaj drugi po redu kopiraj i zaljepi u potpis na profilu i trebalo bi sve biti ok😊
    Artigi curke koje vodite bitku oko iscjetka i plodne vode. Evo ne znam što bi rekla. Ja sam od početka trudnoće imala vodeni iscjedak koji je zapravo bio sluzav al dok je to izašlo van bila je voda. Zadnjih dana mi popodne i predvečer dok sam u pokretu budu mokre gaćice kao da je vodeni u pitanju,ali kada se gaćice osuše jer baš zbog toga ne stavljam direktno u mašinu prat s prvom rundom nego pričekam bar drugu,vidim da se ukruti kada se osuši pa bi onda ipak rekla da nije čista voda u pitanju, a i doktor je rekao na zadnjem pregledu da je sve po PS-u pa eto. Negdje sam naišla na iskustvo trudnica da su one skužile da je u pitanju plodna voda ako nije mokro sa strane već isključivo po sredini a da nisu bile u pokretu da bi se mogle uznojiti ili nešto pa jedino da tako popratite?🤷‍♀️
    Mene ova dva dana baš malo nešto zatezalo u križima pa trbuh, jučer imala skoro epizodu povraćanja na miris ali je ok, noćas bi se trebali vraćati za Hrvatsku dok još jednom posjetimo svekra u bolnici i vidimo s doktorom kakvo je stanje a onda imam ležanje u bolnici i za 2 tjedna ću bit na moru u ovo vrijeme pa se veselim tome😎😎
    Anchiii,Binchi,Rina,ro,Selma,slavonka i Vitarasretno na pregledima i javite se😎vidim da i sutra opet imamo dosta pregleda. Ovaj tjedan je krcat pregledima! Neka samo stižu redom lijepe vijesti🤞🏻🥰

Hvala tii napokon uspila 😅

💫 I zato svoju zvizdu slidin,za njon san uteka samo nju san vidi ❤️

• ro2345
    07. Kolovoz 2023. 12:15

Miss88 moja iskrena sućut🙏
    Sretno nam danas svima na pregledima, meni tek u 6 😏

Neyy
    07. Kolovoz 2023. 12:16

Miss, moje saučešće 
    Artig, trbuščić presladaaak 
    PiaBuu, meni su obje posteljice naprijed, osjećam leptiriće i jako jako blage udarce navečer kad legnem, ali ne svaku noć... pretpostavljam radi pozicije posteljica da ne mogu još osjetiti prava pomjeranja beba.

24.04. ➕
    OTP 28.12.2023.
    Veritas test ✔️
    Z & E 💗💗

PiaBuu
    07. Kolovoz 2023. 12:35

Miss, iskrena sućut, drži se! ♥️
    Artig, bijelo je još dobro, vodenog se bojim 😂 predivan trbuščić! I koje preplanule noge! 😄✌🏻
    Ney, ta pozicija i mene zeza😂 dvije noći sam osjećala nešto i znam da je to, al nikako ulovit gdje je sad, čekam 😂

27👩🏻
    33👦🏻
    Mom of 2 angel in heaven
    Spontani 31.07.2021 - 10 tj - emb 6+5👼🏻
    Spontani 08.02.2022 - 9 tj - emb 7+5👼🏻
    -Hashimoto, terapija 75/50 eurotirox
    PAI-1 heterozigot 4g/5g
    God will carry you trough the storm 🍀💪
    Pregled 30.5 imamo ♥️
    27.6.23-11+2 4.7 cm 🍀
    14.7.23-13+5 7.55 cm 🌈
    10.08.23- stiže mamina djevojčica 💜🌈👨‍👩‍👧

Artig
    07. Kolovoz 2023. 13:01

Hvala curke 😘 Kad smo kod nogu, imam genetski od puberteta lagano proširene vene i sad su u trudnoći eksplodirale! Ima još sretnica kao ja? 😅

👩30, 👨35
    PCOS, povišen prolaktin
    3/23 AIH = 💓
    Baby H 🩷

Eva892
    07. Kolovoz 2023. 13:17

Miss žao mi je, iskrena sućut 😞
    Cure sretno na pregledima danas🤗👌

👩 1992., PAI 4g/4g, MTHFR c/t
    👨1988. 👍
    10/2020 - missed a.b.
    11/2022 -biokemijska
    02/2022 -missed a.b.
    04/2023 ➡️ ➕ /6+4 💕/ Veritas 💙

Ana_Maria
    07. Kolovoz 2023. 13:23

Bok curke! Nadam se da ste dobro, ja se vratih s GO pa cu pokusati procitati propusteno! Do tad, svima sretno na novim pregledima, a tebi Miss iskrena sucut 😔
    Moja curka je jako aktivna, cim legnem pogotovo ako sam dugo sjedila poludi doslovno 😂 jako ju osjecam i vidim naocigled pokrete, kakve su vase bebice po tom pitanju? 
    P.s. planiram odraditi jos osmi mjesec i bjezim, curke koje su vec na komplikacijama, samo kazem na iducem pregledu od kojeg datuma bih htjela i dobijem doznaku? Nez zaista nista oko te administracije, pitat cu jos i svojh kolegicu iz HR-a. 🤷‍♀️

37🧔‍♂️🩷👩29
    29.11.2023. 👶🏻🎀💕

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.