Dakle moj je danas napravio scenu u ducanu. Zelio je sladoled, a maloprije pojeo onog iz kafica! Naravno da mu nisam dala, a on je sjeo na pod i poceo plakati. Prvo sam izasla da vidim oce zamnom. Jok, on i dalje po svom, ljudi ga gledaju. Bila sam sama, sto bi vi napravili? Ja sam ga iznjela, uz psovke naravno. š
A nista. Sad ce 2 godine, zna nekad radit drame. Kad krene bacanje i da nece nesto. Cucnnem pored njega, kazem zasto ne mozemo. Uzmem ga i idemo kuci. Pustim ga da se dere, sta cu š¤£ briga me za ljude koji gledaju i komentiraju š¤·āāļø
Mamašš¼āāļø28
Tatašāāļø32
Kš§ š 09/21
Lš¶š©µ 11/23
U drugoj trudnoci mi je isto tako negdje oko sredine krenuo kolostrum, a sad jos uvijek dojim, nisam odlucila da li bi prekidala prije poroda ili probala sam tandemom. Srednji sin ima tek 13mj, plan je bio da ga dojim barem dok krene u vrtic i odradi prve bolesti, tako sam starijeg (do godinu i pol).
Ima 10kg, nosim ga svaki dan, tek je prije par dana prohodao tako da ni nemam druge opcije. Malo sam citala pa pise da nije toliko opasno to nosenje ako nije dugotrajno nego vise podizanje sa poda/sagibanje, tako da ga pokusam dobit da bar ustane prije nego da podignem
2019 š
2022 š
2024 ā¤ļø
Dakle moj je danas napravio scenu u ducanu. Zelio je sladoled, a maloprije pojeo onog iz kafica! Naravno da mu nisam dala, a on je sjeo na pod i poceo plakati. Prvo sam izasla da vidim oce zamnom. Jok, on i dalje po svom, ljudi ga gledaju. Bila sam sama, sto bi vi napravili? Ja sam ga iznjela, uz psovke naravno. šNemoj to raditi ubuduÄe. Ja sam sa sestrama i neÄacima jednom bila u megiÄu i mali je bio oko 2 godine i on hoÄe happy meal ali hoÄe i iz KFC-a i njemu sestra kaže da ne može da mora izabrati nema oboje. Ne on želi oboje. On se bacio meÄu ljude i krenuo urlat i ja sad gledam reko kaj sad? I veli ta jedna sestra (njegova mama) i druga sestra koja je inaÄe teta u vrtiÄu pa zna metode,veli ona ācure samo se okrenite i krenite prema pokretnim stubamaā (bile smo u areni jelš ) i prestat Äe. Nismo ni stale na prvo pokretnu vidiÅ” maloga dolazi prestao plakat i samo onako uvrijeÄeno āvi bi mene stvarno ostavile?ā šš sad su u fazi da ti guraju granice, a da te vidi da ideÅ” prema izlazu i da ga ignoriraÅ” da vidiÅ” kak Äe ga precvikat nazad š sad oni manipuliraju i iskuÅ”avaju granice š
Pa kazem da sam izasla iz ducana i cekala. Nije me vise mogao ni vidjeti, on se nije ni pomaknuo nego nastavio urlati u ducanu. Ovaj moj je poseban slucaj, vjeruj mi.
34 š©š¼āā¤ļøāšāšØš» 41 ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā Ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā
2020 š¦š¼ ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā
7+0 imamo ā¤ļø ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā
ā ā ā ā Itās a girl š (panorama low risk)
Dan svima, vezano za spavanje sa starijom djecom. Moj bebac je doslovno slijepljen za mene po cijelu noc. Nadala sam se da ce se prebaciti sa tatom u drugu sobu kad stigne seka ali vec vidim da nista od toga. Inace imam kindac od njega, onaj ikein klasicni, nisam bas prezadovoljna s njime jer se moram ustajat. Radije bi onaj neki nect to me (mada imam poprilicno visok box krevet al valjda se moze toliko povisiti). Mene jos jedna stvar muci. Dali podizete svoji djecu, moj regoc ima 18 kg i stvarno maksimalno izbjegavam ali nekada stvarno nemam izbora, onda me uhvati strah.
Mog manje viŔe normalno podižem (12kg), ako je muž sa mnom onda on.
Znam da se ne preporuÄa, al nije mi baÅ” izvedivo drugaÄije.Ā
J. š¦š¼ 10.mj. 2021. š
L. š¶ 1.mj. 2024. š§”
SPAVANJEe K je sam u svojoj sobi u velikom krevetu. KrevetiÄ smo spremili za bracu. Äak kad ide spavat tjera nas iz sobe van. Ima svog zeku kaže nam papa i spava. Blagoslov nakon onog terora dok je dojio š¤£
Sunflowero to ti je normalno. Meni je u prvoj trudnoci isto tako kapljalo. Krenulo oko 22tt. Sad jos nistaš¤£
Imas one jastucice za sakupljanne pa umetni u grudnjak kad ides negdje
Ok wow šš kako se napravi takvo dijeteš
J. š¦š¼ 10.mj. 2021. š
L. š¶ 1.mj. 2024. š§”
SPAVANJEe K je sam u svojoj sobi u velikom krevetu. KrevetiÄ smo spremili za bracu. Äak kad ide spavat tjera nas iz sobe van. Ima svog zeku kaže nam papa i spava. Blagoslov nakon onog terora dok je dojio š¤£
Sunflowero to ti je normalno. Meni je u prvoj trudnoci isto tako kapljalo. Krenulo oko 22tt. Sad jos nistaš¤£
Imas one jastucice za sakupljanne pa umetni u grudnjak kad ides negdje
Ok wow šš kako se napravi takvo dijeteš
Äekaj, sad imamo popravni. Moramo vidjet kakav Äe ovaj bit š¤£
Sve se nekako okrenulo zadnjih godinu dana kako je u vrtiÄu. Samo ga pitamo dal se želi iÄ odmorit. Ode sam, upali si onu ovcu Ewan, popne se u krevet, naguzi se i nema ga za 10 min š
Mamašš¼āāļø28
Tatašāāļø32
Kš§ š 09/21
Lš¶š©µ 11/23
Jel ima koja iskustva ili osjecaj neke tezine u trbuhu? Ja ima neki osjeaj tezine, kao da mi je tezak trbuhš¤£
Zadnja dva dana beba jako aktivna, udara.
Takoder kao da mi je trbuh narastao kroz ovaj tjedan, gacice pocele bit uske, jel to moguce tako u tjedan dana da bude promjena?Ā
06/22 missed ab 7tj
08/22 LH trakice
22.03. + š
1.pregled: 06.04. 5+4 ā¤ļø
21.11.2023 Ašš
Jel ima koja iskustva ili osjecaj neke tezine u trbuhu? Ja ima neki osjeaj tezine, kao da mi je tezak trbuhš¤£
Takoder kao da mi je trbuh narastao kroz ovaj tjedan, gacice pocele bit uske, jel to moguce tako u tjedan dana da bude promjena?
Ja imam osjeÄaj da Äe mi trbuh puknuti koliko je napet. Ne pomaže ni to Å”to imam zatvor. š„ Ali napeto mi je gore ispod grudi kad stojim. Dolje nije toliko. Danas i sutra ne rade ljekarne, ÄepiÄi mi ostali na moru i nemam pojma kako pokrenuti probavu. Pijem jogurt, jedem zobene pahuljice. Popila flaÅ”u donata, ali niÅ”ta.Ā
š©39, š±āāļø40, š¦ 7 g, pokuÅ”avamo 4 g
Amh 31, IR, mthfr, PAI-1 4G/5G homozigot
Ostali nalazi u redu.
2 aih, 1 prirodni, 4 ivf-a
4 biokemijske
4/23 prirodna trudnoÄa
Stiže curica. š
5.1. s 38+4 stigla L, sc
Takoder kao da mi je trbuh narastao kroz ovaj tjedan, gacice pocele bit uske, jel to moguce tako u tjedan dana da bude promjena?
I meni je tako. Doslovno u tjedan dana jaÄe udara, trbuh tvrÄi, teži. š Udara me dok piÅ”em upravo.Ā
šāāļø - 35šš»āāļø - 36
š -19.3.2018.
4.4. ā
24.4. p.p. imamo ā¤ļø
31.5. stiže nam 2. deÄko š©µ
16.12. stigao Vito, āļø3760g iš53cm. š©µ
Sortiraj odgovore
Najstariji