Jel ima koja iskustva ili osjecaj neke tezine u trbuhu? Ja ima neki osjeaj tezine, kao da mi je tezak trbuh🤣
Zadnja dva dana beba jako aktivna, udara.
Takoder kao da mi je trbuh narastao kroz ovaj tjedan, gacice pocele bit uske, jel to moguce tako u tjedan dana da bude promjena?

06/22 missed ab 7tj
08/22 LH trakice
22.03. + 🌈
1.pregled: 06.04. 5+4 ❤️
21.11.2023 A💙🙏
Jel ima koja iskustva ili osjecaj neke tezine u trbuhu? Ja ima neki osjeaj tezine, kao da mi je tezak trbuh🤣
Takoder kao da mi je trbuh narastao kroz ovaj tjedan, gacice pocele bit uske, jel to moguce tako u tjedan dana da bude promjena?
Ja imam osjećaj da će mi trbuh puknuti koliko je napet. Ne pomaže ni to što imam zatvor. 😥 Ali napeto mi je gore ispod grudi kad stojim. Dolje nije toliko. Danas i sutra ne rade ljekarne, ćepići mi ostali na moru i nemam pojma kako pokrenuti probavu. Pijem jogurt, jedem zobene pahuljice. Popila flašu donata, ali ništa.
👩40, 👱♂️41, 👦 8 g, pokušavamo 4 g
Amh 31, IR, mthfr, PAI-1 4G/5G homozigot
Ostali nalazi u redu.
2 aih, 1 prirodni, 4 ivf-a
4 biokemijske
4/23 prirodna trudnoća
Stiže curica. 💓
5.1. 2024. s 38+4 stigla L, sc
I meni je tako. Doslovno u tjedan dana jače udara, trbuh tvrđi, teži. 🙃 Udara me dok pišem upravo.

🙋♀️ - 35🙋🏻♂️ - 36
💙 -19.3.2018.
4.4. ➕
24.4. p.p. imamo ❤️
31.5. stiže nam 2. dečko 🩵
16.12. stigao Vito, ⚖️3760g i📏53cm. 🩵
Curee nisam se dugo javljala 🙈
Gledala sam posteljinu za bebu i šokirala se razlikom u cijeni baby dućani i ikea znaci razlika duplo 🙄 naravno kupili sve u ikei pa malo bacite pogled prije kupnje..

💫 I zato svoju zvizdu slidin,za njon san uteka samo nju san vidi ❤️
Ja bas razmisljam o toj posteljini, ali mislim da cu za pocetak samo plahte kupiti. Necu ga prekrivati dok je tako mali, mislila sam vrecu za spavanje kupiti.
I bas se prisjecam da kome god amo zimi doali vidjeti bebu da je bilo blizu 30 C kod svih doma. Mi smo se prekuhavali i komentirali da jednog dana kod nas nece biti tako 🙈 inace smo navikli drzati temperaturu na 21 C zimi, u sobi hladnije. Sad cemo pojacati grijanje za stupanj ili dva, ali ne namjeravam dizati temo na 25+. Koja je korist uopce od tih velikih temperatura kod kuce, maleni se samo preznojavaju i ne vjerujem da je to zdravo za njih 🙈
Vec smo pricale, za zimske bebe za po doma od odjece trebamo bodije dugih rukava, one hlacice s nogavicama ili bez pa jos carapice. I sto jos onda na taj bodi staviti? Majicu? Cini mi se to nezgrapno prvih mjesec dva. Ili bodi dugih rukava pa po njemu ono jednodjelno odjelce 🙈🙈
12/2023 dječak 💙
Noir, čitam šta piše i čitajući jedva cekaaaaaaam! 🥰 bas sam se zamislila čitajući ovo 🥰♥️
29👩🏻
35👦🏻
Mom of 3 angel in heaven
Spontani 31.07.2021 - 10 tj
Spontani 08.02.2022 - 9 tj
04.01.2024, stigla mamina djevojčica 💜🌈👨👩👧
23.5.2025- molarna trudnoca 7+3
-Hashimoto, terapija 100 eurotirox
PAI-1 heterozigot 4g/5g Aspirin 100
God will carry you trought the storm 🌈
Ja bas razmisljam o toj posteljini, ali mislim da cu za pocetak samo plahte kupiti. Necu ga prekrivati dok je tako mali, mislila sam vrecu za spavanje kupiti.
I bas se prisjecam da kome god amo zimi doali vidjeti bebu da je bilo blizu 30 C kod svih doma. Mi smo se prekuhavali i komentirali da jednog dana kod nas nece biti tako 🙈 inace smo navikli drzati temperaturu na 21 C zimi, u sobi hladnije. Sad cemo pojacati grijanje za stupanj ili dva, ali ne namjeravam dizati temo na 25+. Koja je korist uopce od tih velikih temperatura kod kuce, maleni se samo preznojavaju i ne vjerujem da je to zdravo za njih 🙈
Vec smo pricale, za zimske bebe za po doma od odjece trebamo bodije dugih rukava, one hlacice s nogavicama ili bez pa jos carapice. I sto jos onda na taj bodi staviti? Majicu? Cini mi se to nezgrapno prvih mjesec dva. Ili bodi dugih rukava pa po njemu ono jednodjelno odjelce 🙈🙈
I po meni je 30 stupnjeva bas previše. Mi ćemo isto držati tako na 24 stupnja...mislim da je to sasvim u redu.
Ja cu isto uzeti zimske vreće, i za bebu i za malog jer bebu ke strah pokrivati, a mali mi se redovno sav otkrije i okrene u kreveticu 30x u noći 😩
Za oblekicu, evo i ja se premisljam...duge bodije sigurno, i hlacice i uzimat cu ona jednodijelna odijelca, to mi se cini okej. Pokušat ću ne pretjerati ovoga puta 🤭

I po meni je 30 stupnjeva bas previše. Mi ćemo isto držati tako na 24 stupnja…mislim da je to sasvim u redu.
Ja cu isto uzeti zimske vreće, i za bebu i za malog jer bebu ke strah pokrivati, a mali mi se redovno sav otkrije i okrene u kreveticu 30x u noći 😩
Za oblekicu, evo i ja se premisljam…duge bodije sigurno, i hlacice i uzimat cu ona jednodijelna odijelca, to mi se cini okej. Pokušat ću ne pretjerati ovoga puta 🤭
Ja trazim ta jednodjelna odjelca i ne nalazim nista. Jesu to ona koja spadaju pod pidjame? 🤣
12/2023 dječak 💙
I po meni je 30 stupnjeva bas previše. Mi ćemo isto držati tako na 24 stupnja…mislim da je to sasvim u redu.
Za oblekicu, evo i ja se premisljam…duge bodije sigurno, i hlacice i uzimat cu ona jednodijelna odijelca, to mi se cini okej. Pokušat ću ne pretjerati ovoga puta 🤭
Ja trazim ta jednodjelna odjelca i ne nalazim nista. Jesu to ona koja spadaju pod pidjame? 🤣
Da, to su u principu pidzame, ali mislim da nema to nikakve veze kad su tako mali, ionako ne pužu, nego samo leže gdje ih se stavi 😆

Imam pitanje, poznanice su me prestrašile vezano za plodnu vodu, i ko za vraga ujutro mi sad budu mokre gaćice šta me prestraši, onda ko sumanuta pijem vodu😅
Ne znam kolika količine vode/iscjedka je normalna ?
Razumijem da ne smije mirisat, bit zelen iki grudasto bijel
29👩🏻
35👦🏻
Mom of 3 angel in heaven
Spontani 31.07.2021 - 10 tj
Spontani 08.02.2022 - 9 tj
04.01.2024, stigla mamina djevojčica 💜🌈👨👩👧
23.5.2025- molarna trudnoca 7+3
-Hashimoto, terapija 100 eurotirox
PAI-1 heterozigot 4g/5g Aspirin 100
God will carry you trought the storm 🌈
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji