Zimske bebe 2023./24. šŸ©¶ā„ļøā˜ƒļøšŸ¤°

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopuŔteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Jana25
    04. Kolovoz 2023. 17:51

Selmaa34

Dakle moj je danas napravio scenu u ducanu. Zelio je sladoled, a maloprije pojeo onog iz kafica! Naravno da mu nisam dala, a on je sjeo na pod i poceo plakati. Prvo sam izasla da vidim oce zamnom. Jok, on i dalje po svom, ljudi ga gledaju. Bila sam sama, sto bi vi napravili? Ja sam ga iznjela, uz psovke naravno. šŸ˜…

A nista. Sad ce 2 godine, zna nekad radit drame. Kad krene bacanje i da nece nesto. Cucnnem pored njega, kazem zasto ne mozemo. Uzmem ga i idemo kuci. Pustim ga da se dere, sta cu šŸ¤£ briga me za ljude koji gledaju i komentiraju šŸ¤·ā€ā™€ļø

MamašŸ™‹šŸ¼ā€ā™€ļø28
    TatašŸ™‹ā€ā™‚ļø32
    KšŸ§’ šŸ’™ 09/21
    LšŸ‘¶šŸ©µ 11/23

• Eden
    04. Kolovoz 2023. 18:06

U drugoj trudnoci mi je isto tako negdje oko sredine krenuo kolostrum, a sad jos uvijek dojim, nisam odlucila da li bi prekidala prije poroda ili probala sam tandemom. Srednji sin ima tek 13mj, plan je bio da ga dojim barem dok krene u vrtic i odradi prve bolesti, tako sam starijeg (do godinu i pol).
    Ima 10kg, nosim ga svaki dan, tek je prije par dana prohodao tako da ni nemam druge opcije. Malo sam citala pa pise da nije toliko opasno to nosenje ako nije dugotrajno nego vise podizanje sa poda/sagibanje, tako da ga pokusam dobit da bar ustane prije nego da podignem

2019 šŸ’™
    2022 šŸ’™
    2024 ā¤ļø

• Anchiii97
    04. Kolovoz 2023. 18:13

Zenice da li ovdje može slučajno video da se posalje ?

Selmaa34
    04. Kolovoz 2023. 19:03

Caliopi ā˜˜

Selmaa34

Dakle moj je danas napravio scenu u ducanu. Zelio je sladoled, a maloprije pojeo onog iz kafica! Naravno da mu nisam dala, a on je sjeo na pod i poceo plakati. Prvo sam izasla da vidim oce zamnom. Jok, on i dalje po svom, ljudi ga gledaju. Bila sam sama, sto bi vi napravili? Ja sam ga iznjela, uz psovke naravno. šŸ˜…
    Nemoj to raditi ubuduće. Ja sam sa sestrama i nećacima jednom bila u megiću i mali je bio oko 2 godine i on hoće happy meal ali hoće i iz KFC-a i njemu sestra kaže da ne može da mora izabrati nema oboje. Ne on želi oboje. On se bacio među ljude i krenuo urlat i ja sad gledam reko kaj sad? I veli ta jedna sestra (njegova mama) i druga sestra koja je inače teta u vrtiću pa zna metode,veli ona ā€œcure samo se okrenite i krenite prema pokretnim stubamaā€ (bile smo u areni jelšŸ˜…) i prestat će. Nismo ni stale na prvo pokretnu vidiÅ” maloga dolazi prestao plakat i samo onako uvrijeđeno ā€œvi bi mene stvarno ostavile?ā€ šŸ˜‚šŸ˜‚ sad su u fazi da ti guraju granice, a da te vidi da ideÅ” prema izlazu i da ga ignoriraÅ” da vidiÅ” kak će ga precvikat nazad šŸ˜‚ sad oni manipuliraju i iskuÅ”avaju granice šŸ™ˆ

Pa kazem da sam izasla iz ducana i cekala. Nije me vise mogao ni vidjeti, on se nije ni pomaknuo nego nastavio urlati u ducanu. Ovaj moj je poseban slucaj, vjeruj mi.

34 šŸ‘©šŸ¼ā€ā¤ļøā€šŸ’‹ā€šŸ‘ØšŸ» 41 ā €ā €ā €ā €ā €ā €ā €ā €ā €ā €ā €ā € Ā ā €ā €ā €ā €ā €ā €ā €ā €ā €ā €ā €ā €
    2020 šŸ‘¦šŸ¼ ā €ā €ā €ā €ā €ā €ā €ā €ā €ā €ā €ā € ā €ā €ā €ā €ā €ā €ā €ā €ā €ā €ā €ā €ā €ā €ā €
    7+0 imamo ā¤ļø ā €ā €ā €ā €ā €ā €ā €ā €ā €ā €ā € ā €ā €ā €ā €ā €ā €ā €ā €
    ā €ā €ā €ā € Itā€™s a girl šŸŽ€ (panorama low risk)

Zara7
    05. Kolovoz 2023. 13:05

Selmaa34

Dan svima, vezano za spavanje sa starijom djecom. Moj bebac je doslovno slijepljen za mene po cijelu noc. Nadala sam se da ce se prebaciti sa tatom u drugu sobu kad stigne seka ali vec vidim da nista od toga. Inace imam kindac od njega, onaj ikein klasicni, nisam bas prezadovoljna s njime jer se moram ustajat. Radije bi onaj neki nect to me (mada imam poprilicno visok box krevet al valjda se moze toliko povisiti). Mene jos jedna stvar muci. Dali podizete svoji djecu, moj regoc ima 18 kg i stvarno maksimalno izbjegavam ali nekada stvarno nemam izbora, onda me uhvati strah.

Mog manje viŔe normalno podižem (12kg), ako je muž sa mnom onda on.
    Znam da se ne preporuča, al nije mi baÅ” izvedivo drugačije.Ā 

J. šŸ‘¦šŸ¼ 10.mj. 2021. šŸ’š
    L. šŸ‘¶ 1.mj. 2024. šŸ§”

Zara7
    05. Kolovoz 2023. 13:07

Jana25

SPAVANJEe K je sam u svojoj sobi u velikom krevetu. Krevetić smo spremili za bracu. Čak kad ide spavat tjera nas iz sobe van. Ima svog zeku kaže nam papa i spava. Blagoslov nakon onog terora dok je dojio šŸ¤£
    Sunflowero to ti je normalno. Meni je u prvoj trudnoci isto tako kapljalo. Krenulo oko 22tt. Sad jos nistašŸ¤£
    Imas one jastucice za sakupljanne pa umetni u grudnjak kad ides negdje

Ok wow šŸ˜šŸ˜ kako se napravi takvo dijetešŸ˜‚

J. šŸ‘¦šŸ¼ 10.mj. 2021. šŸ’š
    L. šŸ‘¶ 1.mj. 2024. šŸ§”

Jana25
    05. Kolovoz 2023. 15:43

Zara7

Jana25

SPAVANJEe K je sam u svojoj sobi u velikom krevetu. Krevetić smo spremili za bracu. Čak kad ide spavat tjera nas iz sobe van. Ima svog zeku kaže nam papa i spava. Blagoslov nakon onog terora dok je dojio šŸ¤£
    Sunflowero to ti je normalno. Meni je u prvoj trudnoci isto tako kapljalo. Krenulo oko 22tt. Sad jos nistašŸ¤£
    Imas one jastucice za sakupljanne pa umetni u grudnjak kad ides negdje

Ok wow šŸ˜šŸ˜ kako se napravi takvo dijetešŸ˜‚

Čekaj, sad imamo popravni. Moramo vidjet kakav će ovaj bit šŸ¤£
    Sve se nekako okrenulo zadnjih godinu dana kako je u vrtiću. Samo ga pitamo dal se želi ić odmorit. Ode sam, upali si onu ovcu Ewan, popne se u krevet, naguzi se i nema ga za 10 min šŸ˜

MamašŸ™‹šŸ¼ā€ā™€ļø28
    TatašŸ™‹ā€ā™‚ļø32
    KšŸ§’ šŸ’™ 09/21
    LšŸ‘¶šŸ©µ 11/23

Tami0910
    05. Kolovoz 2023. 20:52

Jel ima koja iskustva ili osjecaj neke tezine u trbuhu? Ja ima neki osjeaj tezine, kao da mi je tezak trbuhšŸ¤£

Zadnja dva dana beba jako aktivna, udara.

Takoder kao da mi je trbuh narastao kroz ovaj tjedan, gacice pocele bit uske, jel to moguce tako u tjedan dana da bude promjena?Ā 

06/22 missed ab 7tj
    08/22 LH trakice
    22.03. + šŸŒˆ
    1.pregled: 06.04. 5+4 ā¤ļø
    21.11.2023 AšŸ’™šŸ™

• Vitara
    05. Kolovoz 2023. 22:21

Tami0910

Jel ima koja iskustva ili osjecaj neke tezine u trbuhu? Ja ima neki osjeaj tezine, kao da mi je tezak trbuhšŸ¤£

Takoder kao da mi je trbuh narastao kroz ovaj tjedan, gacice pocele bit uske, jel to moguce tako u tjedan dana da bude promjena?

Ja imam osjećaj da će mi trbuh puknuti koliko je napet. Ne pomaže ni to Å”to imam zatvor. šŸ˜„ Ali napeto mi je gore ispod grudi kad stojim. Dolje nije toliko. Danas i sutra ne rade ljekarne, ćepići mi ostali na moru i nemam pojma kako pokrenuti probavu. Pijem jogurt, jedem zobene pahuljice. Popila flaÅ”u donata, ali niÅ”ta.Ā 

šŸ‘©39, šŸ‘±ā€ā™‚ļø40, šŸ‘¦ 7 g, pokuÅ”avamo 4 g
    Amh 31, IR, mthfr, PAI-1 4G/5G homozigot
    Ostali nalazi u redu.
    2 aih, 1 prirodni, 4 ivf-a
    4 biokemijske
    4/23 prirodna trudnoća
    Stiže curica. šŸ’“
    5.1. s 38+4 stigla L, sc

Miss88
    06. Kolovoz 2023. 00:06

Tami0910

Takoder kao da mi je trbuh narastao kroz ovaj tjedan, gacice pocele bit uske, jel to moguce tako u tjedan dana da bude promjena?

I meni je tako. Doslovno u tjedan dana jače udara, trbuh tvrđi, teži. šŸ™ƒ Udara me dok piÅ”em upravo.Ā 

šŸ™‹ā€ā™€ļø - 35šŸ™‹šŸ»ā€ā™‚ļø - 36
    šŸ’™ -19.3.2018.
    4.4. āž•
    24.4. p.p. imamo ā¤ļø
    31.5. stiže nam 2. dečko šŸ©µ
    16.12. stigao Vito, āš–ļø3760g išŸ“53cm. šŸ©µ

• Uključi se u raspravu, znaÅ” da želiÅ”!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali joÅ” se niste prijavili na račun. NemaÅ” korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.