Cure, mene tako bole kosti đ«đ« dolje, sto depiliramo/brijemo i malo izmedu nogu. Doslovno me i na dodir boli naprijed.
Jucer smo pretjerali u parku sa dizanjem, penjanjem na tobogan, dosta sam i ÄuÄala...ali tako glupa bol đđ
MamađđŒââïž28
Tatađââïž32
Kđ§ đ 09/21
Lđ¶đ©” 11/23
Cure, mene tako bole kosti đ«đ« dolje, sto depiliramo/brijemo i malo izmedu nogu. Doslovno me i na dodir boli naprijed.
Jucer smo pretjerali u parku sa dizanjem, penjanjem na tobogan, dosta sam i ÄuÄalaâŠali tako glupa bol đđ
Isto tako i mene. JoĆĄ izbjegavam dizati klince.Â

Leon 10.10.2018
Franjo 09.09.2020
Nemam bolova u kostima (jos) ali primjetila sam u par navrata kako ostajem bez daha, tj ne mogu normalno udahnuti, malo traje i onda prode, je li se jos nekoj desilo tako nesto?

đ© 1992., PAI 4g/4g, MTHFR c/t
đš1988. đ
10/2020 - missed a.b.
11/2022 -biokemijska
02/2022 -missed a.b.
04/2023 âĄïž â /6+4 đ/ Veritas đ
Pozdrav svima, vec je bilo price o tome, ali da ne trazim opet pitam. Za porodiljni ide prosjek koliko placa?

34 đ©đŒââ€ïžâđâđšđ» 41 â â â â â â â â â â â â  â â â â â â â â â â â â
2020 đŠđŒ â â â â â â â â â â â â â â â â â â â â â â â â â â â
7+0 imamo â€ïž â â â â â â â â â â â â â â â â â â â
â â â â Itâs a girl đ (panorama low risk)
Nemam bolova u kostima (jos) ali primjetila sam u par navrata kako ostajem bez daha, tj ne mogu normalno udahnuti, malo traje i onda prode, je li se jos nekoj desilo tako nesto?Meni je zadnjih dana kaos jedva dolazim do zraka ali to je normalno koliko sam proÄitala jer se polako diĆŸe oĆĄit kako beba raste, sve je ubrzanija cirkulacija i zbog toga moĆŸe biti taj simptom ânedostatak zrakaâ i teĆĄko duboko disanje đ
I ja sam naisla na isto objasnjenje, pa se nadam da je to sve normalno trenutnođđ

đš1988. đ
10/2020 - missed a.b.
11/2022 -biokemijska
02/2022 -missed a.b.
Jana, moĆŸda si ee previĆĄe rastegnula? Bitno da nije jaka bolÂ
Stavljam sliku u prilogu sa nadom da Äe mi netko reci da i njega ovaj dio boli jer ja vise ne znam kaj napraviti đ
znaci, lijevi guz, dok hodam, ajmeee đ±https://ibb.co/Ph3J2LJ
29đ©đ»
35đŠđ»
Mom of 3 angel in heaven
Spontani 31.07.2021 - 10 tj
Spontani 08.02.2022 - 9 tj
04.01.2024, stigla mamina djevojÄica đđđšâđ©âđ§
23.5.2025- molarna trudnoca 7+3
-Hashimoto, terapija 100 eurotirox
PAI-1 heterozigot 4g/5g Aspirin 100
God will carry you trought the storm đ
Jana, moĆŸda si ee previĆĄe rastegnula? Bitno da nije jaka bol
Stavljam sliku u prilogu sa nadom da Äe mi netko reci da i njega ovaj dio boli jer ja vise ne znam kaj napraviti đ znaci, lijevi guz, dok hodam, ajmeee đ±https://ibb.co/Ph3J2LJ
IĆĄijas. Isto me probode lijevi đ€Ł
MamađđŒââïž28
Tatađââïž32
Kđ§ đ 09/21
Lđ¶đ©” 11/23
Mogu reÄi da i mene sve ĆŸivo boli, a jedino ĆĄto podignem u danu je svog malog jorkija MaĆĄu, a lagana je i jedva ju se ima ĆĄta vidit... ali svaki dan neĆĄto po malo po kuÄi napravim, pa vjerujem da je i od toga.
JuÄer sam se evo odluÄila iÄi obrijat naveÄer u tuĆĄu i jako sam se iznervirala i plakala jer nisam viĆĄe u moguÄnosti, teĆĄko je ÄuÄnut ili bit sagnut, a da ne priÄam o tome kak mi je veÄ sad teĆĄko obuÄi Äarape... pitam se kako Äe mi tek bit za mjesec-dva  jel joĆĄ nekome to problem?Â
Ali nema mi niĆĄta jaÄe nego kad me muĆŸ pogleda i kaĆŸe - stara, ti si veÄ opasno trudna, pa juÄer kao da trbuĆĄÄiÄa nije bilo i onda se oboje Äudimo da kako je predivno ne vidjet si stopala, ali bitno da je trbuĆĄÄiÄ i da su cure tu unutraÂ
Eva892 meni se dogodilo u 2-3 navrata, kao da se cure toliko podignu gore i pritiĆĄÄu me ili ne znam koje drugo objaĆĄnjenje moĆŸe biti, onda krenu lupkat, okrenem se na drugi bok i bude lakĆĄe... ali npr. primjetila sam puno veÄu uspuhanost dok se moram popesti stepenicama do stana, umrem skoro doslovno..
đ© 26 đââïž 37
â 21.3.2023.
06.11.2023. Dora i Ema đžđ«¶đœđ©°đ§đ§
22.06.2024. đŒđŒ U raj poveli te anÄeli, D đ€
Stavljam sliku u prilogu sa nadom da Äe mi netko reci da i njega ovaj dio boli jer ja vise ne znam kaj napraviti đ znaci, lijevi guz, dok hodam, ajmeee đ±https://ibb.co/
Mislim da ti je to iĆĄijas. Ako se spuĆĄta dolje prema nozi.

Leon 10.10.2018
Franjo 09.09.2020
Stavljam sliku u prilogu sa nadom da Äe mi netko reci da i njega ovaj dio boli jer ja vise ne znam kaj napraviti đ znaci, lijevi guz, dok hodam, ajmeee đ±https://ibb.co/Ph3J2LJ
Meni je bilo isto pred par edana, otisla sam na emmet tretman i otada nema boli, pojavi se jako rijetko i prodeđ

đš1988. đ
10/2020 - missed a.b.
11/2022 -biokemijska
02/2022 -missed a.b.
ObriĆĄi komentar
Jeste li sigurni da ĆŸelite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji