Zimske bebe 2023./24. 🩶❄️☃️🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Eden
    01. Kolovoz 2023. 15:52

Pozdrav cure, ja vam se prikljucujem, termin je oko 10.2. i stize curica ☺️ Imam vec dva djecaka i kako mladjeg dojim nisam ni skuzila da sam trudna do 8tj, a sad je vec prvo tromjesecje skoro gotovo, tako da mi je proletilo. Mucnine nemam, jedino sam cijelo vrijeme pospana, nadam se da ce i to uskoro proci. Procitati cu zadnjih par stranica pa se probati ukljuciti ☺️

2019 💙
    2022 💙
    2024 ❤️

KobraV
    01. Kolovoz 2023. 16:00

Curke vidim da dosta pišete o kilaži, tabletama... 
    Ja sam 3.4. na prvom pregledu imala 74,5 kg, a sad imam 84.😌😌
    Dobro sam ga nalupala, a koliko tek još budem... 🤦🏻‍♀️🤭 Ali ne zamaram se uopće, bitno da je moja curka živa i zdrava! I ne vidi mi se nigdje drugdje nego trbuhu (i sad molim neku dobru dušu da me proslijedi kako da uploadam sliku pa da ga vidite i Vi 🧐)
    ... 
    Ja od samog početka koristim Gravidon A i jako sam zadovoljna! Drugo ništa ne koristim.
    ...
    Moje pitanje, kako spavate? 
    Držite se lijevog boka ili kako vas san nanese? Ja spavam gdje i kako stignem, svi jastuci u kući su u opticaju, jedan pod glavom, jednog grlim, drugi pod nogama, treći mi oslonac s leđa. Imam samo strah da bebu ne izgnječim od svega toga. Al ne budem jel tako? 🙈🙈🙈
    Danas sam se počastila onim dugim jastukom za trudnoću u Lidlu za nekih 100 kn pa eto ako nekome treba, isplati se. 
    Isprobala sam ga već danas 🤭🤭🤭 i poslužit će svrsi. 

14.02. ZM🩸
    20.3. ➕✅
    🎀 It's a GIRL!!!👧🏻❤️21.11.❤️
    ❤️𝓞𝓾𝓻 𝓰𝓻𝓮𝓪𝓽𝓮𝓼𝓽 𝓵𝓸𝓿𝓮.❤️
    ...
    🤰🏻37
    👨🏻34

mateak44
    01. Kolovoz 2023. 16:10

Svima su bas slatki trbuscici 🙈
    .
    Prema zadnjem sto sam cula kazu da bi se merkur trebao vratit nazad u 11. mjesecu, ako ikome sluzi ta info 🫣 ja iako radim tamo, ne mislim radat, drzim se petrove i dalje…
    .
    Moram podijelit s vama da sam imala osjecaj kao da sam obje curke osjetila, bome su me dobro lupile i podignem majicu da vidim sta se dogada, a kad ono po trbuhu se vidi kak se mice nesto 🥹🥹🥹🥹 pravi je party unutra!

👩 26 🙋‍♂️ 37
    ➕ 21.3.2023.
    06.11.2023. Dora i Ema 🌸🫶🏽🩰👧👧
    22.06.2024. 👼🏼 U raj poveli te anđeli, D 🤍

mateak44
    01. Kolovoz 2023. 16:12

KobraV

Curke vidim da dosta pišete o kilaži, tabletama…
    Ja sam 3.4. na prvom pregledu imala 74,5 kg, a sad imam 84.😌😌
    Dobro sam ga nalupala, a koliko tek još budem… 🤦🏻‍♀️🤭 Ali ne zamaram se uopće, bitno da je moja curka živa i zdrava! I ne vidi mi se nigdje drugdje nego trbuhu (i sad molim neku dobru dušu da me proslijedi kako da uploadam sliku pa da ga vidite i Vi 🧐)

Ja od samog početka koristim Gravidon A i jako sam zadovoljna! Drugo ništa ne koristim.

Moje pitanje, kako spavate?
    Držite se lijevog boka ili kako vas san nanese? Ja spavam gdje i kako stignem, svi jastuci u kući su u opticaju, jedan pod glavom, jednog grlim, drugi pod nogama, treći mi oslonac s leđa. Imam samo strah da bebu ne izgnječim od svega toga. Al ne budem jel tako? 🙈🙈🙈
    Danas sam se počastila onim dugim jastukom za trudnoću u Lidlu za nekih 100 kn pa eto ako nekome treba, isplati se.
    Isprobala sam ga već danas 🤭🤭🤭 i poslužit će svrsi.

Jooj ja ti spavam najcesce na bokovima s tim trudnickim jastukom izmedu nogu, na ledima nikad nisam mogla ni dok nisam bila trudna… jedino mi jako fali spavanje na trbuhu i ne mogu to jos uvijek prebolit 😂 
    Neces izgnjecit bebu, vjerujem da se namjesti ona unutra kak joj pase 🙈

👩 26 🙋‍♂️ 37
    ➕ 21.3.2023.

mateak44
    01. Kolovoz 2023. 16:22

Eden

Pozdrav cure, ja vam se prikljucujem, termin je oko 10.2. i stize curica ☺️ Imam vec dva djecaka i kako mladjeg dojim nisam ni skuzila da sam trudna do 8tj, a sad je vec prvo tromjesecje skoro gotovo, tako da mi je proletilo. Mucnine nemam, jedino sam cijelo vrijeme pospana, nadam se da ce i to uskoro proci. Procitati cu zadnjih par stranica pa se probati ukljuciti ☺️

Dobro nam dosla 🥰 jooos jedna curka 🦄

👩 26 🙋‍♂️ 37
    ➕ 21.3.2023.

• Vitara
    01. Kolovoz 2023. 18:38

Meni se jutros na desnoj strani trbuha pojavila kvrga. Valjda se mala tako namjestila pa se tu izbočilo. 🤷
    Nemam pojma kud ići roditi jer mi je prvi porod bio horor u Sisku. Bila subota, dr me pregledao u 8, pa tek u 16 h kad sam ja već imala nagon za tiskanje ali se beba nije spustila. Babica mi rekla šta se napinjem bezveze kad beba nije još tu. Tko je rađao, zna da se nagon za tiskanje ne može kontrolirati.  Pa se dr došao derati na mene da ne pomažem svom djetetu da se rodi. Pa pokušao s nalijeganjem na trbuh 3x. Kad je vidio da to ne ide, hitni carski s općom anestezijom. Hvala Bogu što je sve dobro završilo, najviše zbog djeteta koje je ostalo bez kisika, imao loš apgar.
    Sad nemam pojma kako će biti i kuda ću ići. Jer nisam čula ni za jednu bolnicu da je svima bilo ok. Hoće li odmah carski ili ne?? 
    Matea, zašto ne bi u Merkur ako tamo radiš?
    Moja šogorica rodila tamo, ali imala vezu. Ni ne zna da je rodila. Dobila epiduralnu i sve živo. 

👩39, 👱‍♂️40, 👦 7 g, pokušavamo 4 g
    Amh 31, IR, mthfr, PAI-1 4G/5G homozigot
    Ostali nalazi u redu.
    2 aih, 1 prirodni, 4 ivf-a
    4 biokemijske
    4/23 prirodna trudnoća
    Stiže curica. 💓
    5.1. s 38+4 stigla L, sc

Miss88
    01. Kolovoz 2023. 19:43

Mom2One

Jana25

Baš imate lijepe pupice 🤰😍
    Ja naspram vas izgledam kao da sam debelo u 7mj, minimalno 🤣
    Sliknem se sutra za okrugli 23tt (već 😳😬🥹?!?!)
    Počinje me bit strah OGTT-a. Ne zato jer se bojim da će mi bit mučno, nego rezultata 😒
    Pregled na Sv.Duhu mi je 8.8., a ogtt 10.8.
    Nešto ste mi tihe danas.
    Mom2Onekako si? ❤️

Drzim fige za OGGT, bit ce ok, samo smireno 😘
    Ja se nekako drzim. U subotu sam izasla iz bolnice, napravljena mi serklaza. U zadnji cas, cerviks na 13mm, porodajni kanal otvoren, bebica se okrenula glavicom za van.
    Nadamo se da ce sav izdrzati. Drugo nam nista ne preostaje.
    Danas me jako boli u ledima i naprijed, iskreno se nadam da je zbog probave.

Tako je mojoj mami bilo u šestom mjesecu samnom. Htjela sam van. Morala je mirovati do kraja. Izdržala je do termina drži se ❤️

🙋‍♀️ - 35🙋🏻‍♂️ - 36
    💙 -19.3.2018.
    4.4. ➕
    24.4. p.p. imamo ❤️
    31.5. stiže nam 2. dečko 🩵
    16.12. stigao Vito, ⚖️3760g i📏53cm. 🩵

• lana202021
    01. Kolovoz 2023. 19:47

https://ibb.co/Snwv7sk evo i nas 😁🥰❤️

Pokušavamo od 11/22
    ➕️19.3 💞

KobraV
    01. Kolovoz 2023. 20:00

Caliopi - možda bude zvučalo grubo ali zar nemaš nikoga da ti digne tlak? Jel to moguće?? 😯😯
    Šalim se naravno.

...
    I mene je glava boljela jučer i prekjučer, ali nisam posezala za tabletom. Pripisujem to vremenu i promjeni koja je eto i došla.
    Ti slano, a ja sam eto danas doslovno višak sama sebi. I užasno sam cendrava. Nešto bi jela, dok istovremeno ne bi ništa. I danas se baš ali baš trpam nekim glupostima. Pecivo Lidl, Vindi sok, hrenovke, kečap, čokolada, sad je pizza na repertoaru. I jedva čekam da idem spavati i da čim prije dođe jutro. 🥴🥴🥴

14.02. ZM🩸
    20.3. ➕✅
    ❤️𝓞𝓾𝓻 𝓰𝓻𝓮𝓪𝓽𝓮𝓼𝓽 𝓵𝓸𝓿𝓮.❤️
    ...
    🤰🏻37
    👨🏻34

KobraV
    01. Kolovoz 2023. 20:01

lana202021

https://ibb.co/Snwv7sk evo i nas 😁🥰❤️

Kako stavljate slike? 
    Ja seljačina ni to ne znam. 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️😝😂🤣😂

14.02. ZM🩸
    20.3. ➕✅
    ❤️𝓞𝓾𝓻 𝓰𝓻𝓮𝓪𝓽𝓮𝓼𝓽 𝓵𝓸𝓿𝓮.❤️
    ...
    🤰🏻37
    👨🏻34

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.