https://ibb.co/H7snWm2
https://ibb.co/VLB5vDb
https://ibb.co/LP2Kd92
Ii ove kartice su mi baš simpatične i fora
🤗 Da budem iskrena ja nemam pojma odakle je to jer sam išla se registrirat gdjd god sam stigla😂 piše medis zg.,probajte si to uzet. Meni je baš super!
I ja sam dobila te kartice prošli tjedan ali neznam odakle🤣🤣
Sad čitam dalje post kažu cure novalac , nes sam tamo pokušavala,al nisam znala da sam se uspjela regstrirat💪
Ja sam uzela i paket u dmu za trudnice..i vidjela sam da nisu ništa promjenili zadnjih godina 🙈
To još nikako nisam. Sta se ono dobije?
Jutro 🥱🥱
Malac danas počeo udarati oko 5:30, a veliki se probudio u 5:40 i nema više spavanja, ajmo, ustajanje 🫣 sad 2 tjedna neide u vrtić, ovo će bit najduža 2 tjedna ikad 🙈
Bili smo jučer na putu 3 ipol sata...moram vam reći da su me BH pošteno zezale. Meni baš smetaju ze vibracije. Sad se smirilo. Popila sam Mg, a imam i u pripremi i normabel 🤣
Bravo za vaše dobre preglede, baš baš lijepo da ide sve po školski 🥰
Meni je kolovoz opet prepun pregleda. Uzv u bolnici je 8.8., vadenje krvi za tsh, pa endokrinolog, pa OGTT, pa uzv kod moje dr. 😮💨
Mama🙋🏼♀️28
Tata🙋♂️32
K🧒 💙 09/21
L👶🩵 11/23
Cure, imam pitanje. Gdje ste kupile ili planirate kupit ogrtač za bolnicu? Ne onaj predebeli, teški koji gauzme više od pola kofera, a ni onaj svileni što je samo da muz skine s nas. Nego neki lagani, frotirni. Gledam u C&a, 36€ 🙄 pa ko da je od zlata majko moja 🙄 Ipak će bit 11 mjesec, spavacice sam kupila u lidlu za 5,6€ na bretele su, lagane, mekane, ugodne. Super za dojenje a mogu se nosit i poslje. One s rodama ću sad pokusat izbjeć u širokom luku 🤣 stvarno su tvrde i neudobne i baš su bolničke hahah
Mama🙋🏼♀️28
Tata🙋♂️32
K🧒 💙 09/21
L👶🩵 11/23
Cure, imam pitanje. Gdje ste kupile ili planirate kupit ogrtač za bolnicu? Ne onaj predebeli, teški koji gauzme više od pola kofera, a ni onaj svileni što je samo da muz skine s nas. Nego neki lagani, frotirni. Gledam u C&a, 36€ 🙄 pa ko da je od zlata majko moja 🙄 Ipak će bit 11 mjesec, spavacice sam kupila u lidlu za 5,6€ na bretele su, lagane, mekane, ugodne. Super za dojenje a mogu se nosit i poslje. One s rodama ću sad pokusat izbjeć u širokom luku 🤣 stvarno su tvrde i neudobne i baš su bolničke hahah
Ja sam naručila preko stranice Buks komplet spavačice i ogrtača pamuk, baš su udobne i lagane.

Leon 10.10.2018
Franjo 09.09.2020
Imate na Fb stranicu Marina-oprema za trudnice. Imaju spavaćice, grudnjaci za dojenje, kompleti s ogrtacima i sl. A cijene su pristupačne. U kompletu budu po 3 (spavacice, grudnjaci...)
Ja si planiram tamo naručiti :)
🚺 31
🚹 31
"Pogledaj unatrag i zahvali Bogu. Gledaj naprijed i vjeruj Bogu."
♡ Baby Girl ♡
♡ A ♡ 21.01. ♡
Ella, slavonka hvala.naručila sam si te s rodama za prvu trudnoću. I nikako nisu udobne. Baš su grube, pa se bojim i da je takav ogrtač 😒 i to sam baš s te stranice Buks naručila. A sve mi se to čini isto. I Marina i Buks. Imam bijelu s rodom i točkicama i takvu plavu
Mama🙋🏼♀️28
Tata🙋♂️32
K🧒 💙 09/21
L👶🩵 11/23
Ella,slavonkahvala.naručila sam si te s rodama za prvu trudnoću. I nikako nisu udobne. Baš su grube, pa se bojim i da je takav ogrtač 😒 i to sam baš s te stranice Buks naručila. A sve mi se to čini isto. I Marina i Buks. Imam bijelu s rodom i točkicama i takvu plavu
Jana moje su odlične bile čisti pamuk mekane. Mislim da sam vidjela da yisk ima dobru ponudu ogrtača.

Leon 10.10.2018
Franjo 09.09.2020
Šta mislite, jel bolje trudnički jastuk u U ili u C? Bas gledam na internetu šta ću naručiti pa ako netko zna provjereno gdje ima za kupiti 😃
29👩🏻
35👦🏻
Mom of 3 angel in heaven
Spontani 31.07.2021 - 10 tj
Spontani 08.02.2022 - 9 tj
04.01.2024, stigla mamina djevojčica 💜🌈👨👩👧
23.5.2025- molarna trudnoca 7+3
-Hashimoto, terapija 100 eurotirox
PAI-1 heterozigot 4g/5g Aspirin 100
God will carry you trought the storm 🌈
Ella,slavonkahvala.naručila sam si te s rodama za prvu trudnoću. I nikako nisu udobne. Baš su grube, pa se bojim i da je takav ogrtač 😒 i to sam baš s te stranice Buks naručila. A sve mi se to čini isto. I Marina i Buks. Imam bijelu s rodom i točkicama i takvu plavu
Ja sam ti ovu zimu kupila u sinsay kratki lagani frotirasti ogrtac i prezadovoljna sam s njim pa si pogledaj..

👩🏼 31 🧔🏻♂️ 35
5.5.2023 +
24.5.2023 prvi pregled, imamo ❤️
Panorama - low risk - stize nam curica 🌸
Iduci pregled - 5.9.
OTP 15.01.2024
Jana moje su odlične bile čisti pamuk mekane. Mislim da sam vidjela da yisk ima dobru ponudu ogrtača.
Joj blago tebi. Moje su čisti promašaj. Ne znam zašto su tako grube 😔 sjećam se da su i smrdile kad su stigle 🤢
Mama🙋🏼♀️28
Tata🙋♂️32
K🧒 💙 09/21
L👶🩵 11/23
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji