Cure, imam pitanje. Gdje ste kupile ili planirate kupit ogrtač za bolnicu? Ne onaj predebeli, teški koji gauzme više od pola kofera, a ni onaj svileni što je samo da muz skine s nas. Nego neki lagani, frotirni. Gledam u C&a, 36€ 🙄 pa ko da je od zlata majko moja 🙄 Ipak će bit 11 mjesec, spavacice sam kupila u lidlu za 5,6€ na bretele su, lagane, mekane, ugodne. Super za dojenje a mogu se nosit i poslje. One s rodama ću sad pokusat izbjeć u širokom luku 🤣 stvarno su tvrde i neudobne i baš su bolničke hahah
Imate na Fb stranicu Marina-oprema za trudnice. Imaju spavaćice, grudnjaci za dojenje, kompleti s ogrtacima i sl. A cijene su pristupačne. U kompletu budu po 3 (spavacice, grudnjaci...)
Ja si planiram tamo naručiti :)
🚺 31
🚹 31
"Pogledaj unatrag i zahvali Bogu. Gledaj naprijed i vjeruj Bogu."
♡ Baby Girl ♡
♡ A ♡ 21.01. ♡
Ella, slavonka hvala.naručila sam si te s rodama za prvu trudnoću. I nikako nisu udobne. Baš su grube, pa se bojim i da je takav ogrtač 😒 i to sam baš s te stranice Buks naručila. A sve mi se to čini isto. I Marina i Buks. Imam bijelu s rodom i točkicama i takvu plavu
Mama🙋🏼♀️28
Tata🙋♂️32
K🧒 💙 09/21
L👶🩵 11/23
Ella,slavonkahvala.naručila sam si te s rodama za prvu trudnoću. I nikako nisu udobne. Baš su grube, pa se bojim i da je takav ogrtač 😒 i to sam baš s te stranice Buks naručila. A sve mi se to čini isto. I Marina i Buks. Imam bijelu s rodom i točkicama i takvu plavu
Jana moje su odlične bile čisti pamuk mekane. Mislim da sam vidjela da yisk ima dobru ponudu ogrtača.
Leon 10.10.2018
Franjo 09.09.2020
Šta mislite, jel bolje trudnički jastuk u U ili u C? Bas gledam na internetu šta ću naručiti pa ako netko zna provjereno gdje ima za kupiti 😃
27👩🏻
33👦🏻
Mom of 2 angel in heaven
Spontani 31.07.2021 - 10 tj - emb 6+5👼🏻
Spontani 08.02.2022 - 9 tj - emb 7+5👼🏻
-Hashimoto, terapija 75/50 eurotirox
PAI-1 heterozigot 4g/5g
God will carry you trough the storm 🍀💪
Pregled 30.5 imamo ♥️
27.6.23-11+2 4.7 cm 🍀
14.7.23-13+5 7.55 cm 🌈
10.08.23- stiže mamina djevojčica 💜🌈👨👩👧
Ella,slavonkahvala.naručila sam si te s rodama za prvu trudnoću. I nikako nisu udobne. Baš su grube, pa se bojim i da je takav ogrtač 😒 i to sam baš s te stranice Buks naručila. A sve mi se to čini isto. I Marina i Buks. Imam bijelu s rodom i točkicama i takvu plavu
Ja sam ti ovu zimu kupila u sinsay kratki lagani frotirasti ogrtac i prezadovoljna sam s njim pa si pogledaj..
👩🏼 31 🧔🏻♂️ 35
5.5.2023 +
24.5.2023 prvi pregled, imamo ❤️
Panorama - low risk - stize nam curica 🌸
Iduci pregled - 5.9.
OTP 15.01.2024
Jana moje su odlične bile čisti pamuk mekane. Mislim da sam vidjela da yisk ima dobru ponudu ogrtača.
Joj blago tebi. Moje su čisti promašaj. Ne znam zašto su tako grube 😔 sjećam se da su i smrdile kad su stigle 🤢
Mama🙋🏼♀️28
Tata🙋♂️32
K🧒 💙 09/21
L👶🩵 11/23
Ja sam ti ovu zimu kupila u sinsay kratki lagani frotirasti ogrtac i prezadovoljna sam s njim pa si pogledaj..
Gledam vec jako dugo sisay, a sve je poliester. Bas nemam srece. Otici cu pogledat i u jysk. Ak.nista drugo, odvali cu 280 kn za c&a 🙄
Mama🙋🏼♀️28
Tata🙋♂️32
K🧒 💙 09/21
L👶🩵 11/23
Jana25 mene isto moje cure svaki dan probude sa udaranjem vec oko 6 😂 a sto se tice tih ogrtaca, pogledaj women secret ili intimissimi oultet (ako si iz zga).
👩 26 🙋♂️ 37
➕ 21.3.2023.
06.11.2023. Dora i Ema 🌸🫶🏽🩰👧👧
22.06.2024. 👼🏼 U raj poveli te anđeli, D 🤍
Bok curke! Imam pitanje,.mozda glupo, ali Boze moj, prva trudnoca pa fkt nis ne znam 🙈 planiramo na more iduci tjedan, na otok, ima li nesto sto bas nikako ne smijem zaboraviti kao trudnica ponijeti ili se spremam kao i inace? 🤔
37🧔♂️🩷👩29
29.11.2023. 👶🏻🎀💕
Spominjete ogrtače pa da pitam, je li on baš must have ili?
Ja sam planirala spavacicu ili neku kratku majicu/hlace, ne znam jos, ali bez ogrtaca, meni je inace zimi toplo i iskreno ne vjerujem da cu ga nositi pa zato provjeravam🤔
👩 1992., PAI 4g/4g, MTHFR c/t
👨1988. 👍
10/2020 - missed a.b.
11/2022 -biokemijska
02/2022 -missed a.b.
04/2023 ➡️ ➕ /6+4 💕/ Veritas 💙
Sortiraj odgovore
Najstariji