Zimske bebe 2023./24. 🩶❄️☃️🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Haru
    11. Travanj 2023. 15:10

Ja mislim tko će dočekati prvi pregled. 🙈
    I ne znam kada bih rekla svojima za trudnoću. Znamo samo muž i ja. Prije prvog pregleda neću nikome, a kada on prođe dvoumim se reći tada ili nakon 12.tj. (mislim da tek to neću moći dočekati). 
    Kako ste vi? 😄

'21. 💙
    '24. 💛

Jana25
    11. Travanj 2023. 15:12

Tami0910

Blago Vama.
    Ja svojoj soc. nimalo ne vjerujem, ne volim ju i misllim da je mesarka. Nije uopce zainteresirana. 😢😤Mislim da cu cijelu trudnocu morat vodit privatno.

Meni su ponudili paket sa svim krvnim pretragama za 800€. Meni je to preskupo uz NIPT koji cu sigurno raditi ali mozda je nekom oke pa cisto da znate da privatnici imaju paket za trudnice 😁

Mama🙋🏼‍♀️28
    Tata🙋‍♂️32
    K🧒 💙 09/21
    L👶🩵 11/23

• lana202021
    11. Travanj 2023. 15:16

Ja idem u petak na pregled kod soc ginića :) 

Pokušavamo od 11/22
    ➕️19.3 💞

Haru
    11. Travanj 2023. 15:22

lana202021

Sretno! ❤️Pitanje za sve, planirate li raditi NIPT, ako da koji i kako im se kreću cijene? Ili još bolje ako ste već radile u prijašnjim trudnoćama i vaši dojmovi. 

'21. 💙
    '24. 💛

Rina 39
    11. Travanj 2023. 15:37

Haru

I ne znam kada bih rekla svojima za trudnoću. Znamo samo muž i ja. Prije prvog pregleda neću nikome, a kada on prođe dvoumim se reći tada ili nakon 12.tj. (mislim da tek to neću moći dočekati).
    Kako ste vi? 😄

Takoder zna samo muz a rec cemo kad obavimo test u 11 tjednu.
    Tako smo i u prvoj trudnoci jer sve je riziko do tad najvise i nebi podnjela milion pitanja ;kako si itd!!
    A skuzila sam kad netko i objavi trudnocu prerano odma svi komentiraju uf to je jos svjeze do 12tjedna,sta vec festate i nazdravljate bla bla  i kao da se nitko ne veseli tim trudnicama😔

👩39god
    👨38god
    Amh 0.37ng
    Sve drugo uredno🥰
    2021 rodena Ivf-om 👧🏼
    3mj ivf-3 blaste,1 vracena dvije❄️❄️
    3.4 beta 1420,ultrazvuk 18.4🤩

Jana25
    11. Travanj 2023. 15:47

Haru

lana202021

Sretno! ❤️Pitanje za sve, planirate li raditi NIPT, ako da koji i kako im se kreću cijene? Ili još bolje ako ste već radile u prijašnjim trudnoćama i vaši dojmovi.

Veritas, nekih 550€ 
    U prvoj trudnoci mi je bio gotov za manje od 10 dana.
    Dojam, sve je to isto. Svaki od njih izdvaja DNA bebe i govori koliko je visok odnosno nizak rizik od genskih bolesti. 
    Na taj Veritas idem samo zato sto mi uzmu krv kod soc gin i obavim sve u jednom 🤷‍♀️

Mama🙋🏼‍♀️28
    Tata🙋‍♂️32
    K🧒 💙 09/21
    L👶🩵 11/23

Ana_Maria
    11. Travanj 2023. 16:16

Ja radim u financijama i imam dosta stresan posao psihički i mislim da ću im morati reći i prije 12. tjedna da sam trudna i otići na čuvanje čim prije. Što se ostalih tiče, roditeljima jednim i drugim planiramo reći nakon prvog pregleda, a ostalima tako, oko 12. tjedna. 
    Kako vi stojite s poslovima?

Haru

Kako ste vi? 😄

37🧔‍♂️🩷👩29
    29.11.2023. 👶🏻🎀💕

Haru
    11. Travanj 2023. 16:24

Što se tiče posla, ako sve bude uredu neću govoriti sigurno prije 12.tjedna, a možda i kasnije. 
    U prvoj trudnoći sam nakon prvog pregleda morala na strogo mirovanje zbog hematoma pa su silom prilika svi dosta rano saznali. Nadam se da se neće ponoviti isti scenarij i sada. 🤞🏻 

'21. 💙
    '24. 💛

• johel02
    11. Travanj 2023. 17:05

Mi smo radili Harmony, 505€, s tim da obuhvaca sve najbitnije, nije onaj najosnovniji vec 3. po redu, mislim da ce ti svaki ginekolog preporuciti onaj s kojim ima ugovor, ja sam htjela prvo Ninfty pa mi je gin rekao da je to sve isto ali je on samo razvikan kao “nutella medu eurokremima”🤣
    Sto se tice posla, takoder u financijama, i oni najgore- s ljudima. Otisla sam nakon 11 tjedana na cuvanje, prva mi je trudnoca i onda si uvijek mislim da cu u ovoj najvise uzivati i ovo je zadnji period da cu imati vremena samo za sebe jer uskoro se sve mjenja 🥰 treba uzivati u ovom periodu pred nama

ivonicaa
    11. Travanj 2023. 17:51

Voditeljica marketinga. Prošlu trudnoću sam išla poslje 12 tt. Samim tim što posao zahtjeva odlaženje na sastanke, poslovna putovanja, sajmove, promocije proizvoda... Najljepše je uživati u ovom periodu dok traje, preleti samo tako. ☺ 
    Cure, imate li nekih želja za spol? Znam da je rano o ovome pričati, no baš sam znatiželjna. Osobno bi opet curicu, a muž dečka. 😁

👩: 30 🧔: 31
    7/24 💙 B
    ~ Children give importance to your life ~

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.