Ja se malo kasno javljam, nadam se da ste provele Uskrs uz svoje bližnje i dobru hranu, kod nas se puno jelo 😋🐰🐣Ja ću u utorak nazvati i naručiti se za pregled, po zadnjoj mjesečnici sam danas 4+4
Meni je prva trudnoća i nadam se da će proći dosadno i bez nekih komplikacija🙏Kako stojite sa simptomima? Kod mene ništa posebno, bolne grudi i puuuno spavam..
➕ 05.04. 💛
I neki tupi grčevi kao prvi dan M, ali intenzitetom ni blizu🙈
➕ 05.04. 💛
Sunflowero, kod mene su nekoliko dana bili bolovi u trbuhu kao pred menstruaciju i povremeno grčevi, ali to se sve smirilo. Idem spavati ranije nego inače svaku večer i jutros i jučer ujutro me uhvatila mučnina. Čudan nekakav osjećaj, mislila sam da je prerano za to. Vidjet ću idućih dana kako će biti.
'21. 💙
'24. 💛
Kika5 ne moraš se brinuti sve je to okej 😊
Pokušavamo od 11/22
➕️19.3 💞
Evo upravo sam morala ići na wc usred noći, to mi se baš baš nikad ne dešava, ali nekako mi je pre rano za to😆😆 možda sam i popila puno tekućine pa zato😅
Ja također ranije zaspim i obavezno u toku dana još spavam, inače nije bio slučaj
➕ 05.04. 💛
Ja sam imala grcice i osjecaj koda cu dobit 2,3 dana uoci datuma menge i eto trudna 5+6
Sad me zna onako samo piknut u maternici .
Simptoma nula bodova kao i u prvoj trudnoci i nek tako ostane😀
👩39god
👨38god
Amh 0.37ng
Sve drugo uredno🥰
2021 rodena Ivf-om 👧🏼
3mj ivf-3 blaste,1 vracena dvije❄️❄️
3.4 beta 1420,ultrazvuk 18.4🤩
Pozdrav,
Evo ja sam nova ovdje. :) napokon se pojavio plusic na testu i za otprilike tjedan dana imam prvi pregled. Kako vi stojite sa simptomima? Mene boli u danu vise puta kao da ću dobiti menzis i znam imati bolove ili osjecaj težine oko jajnika.
Popodne mi se javlja nelagoda u želudcu i spavam malo vise :)
Ciklusi svakih 27-28 dana
Pijem maca kapsule, ulje noćurka i folacin
Zaboravila sam dodati da sam imala 7 dana lagani spotting oko očekivane menstruacije i doktorica kaže da je to vjerojatno implantacijsko krvarenje koje je produženo jer sam imala odnose. Ima li koja od vas iskustva?
Sada su mi odnosi zabranjeni barem do pregleda 😂
Ciklusi svakih 27-28 dana
Pijem maca kapsule, ulje noćurka i folacin
ivana505 čestitam, dobro nam došla i sretno na pregledu!
Od simptoma bolne grudi i mučnine.
👩: 30 🧔: 31
7/24 💙 B
~ Children give importance to your life ~
Zaboravila sam dodati da sam imala 7 dana lagani spotting oko očekivane menstruacije i doktorica kaže da je to vjerojatno implantacijsko krvarenje koje je produženo jer sam imala odnose. Ima li koja od vas iskustva?
Sada su mi odnosi zabranjeni barem do pregleda 😂
Dobrodošla💓💓
➕ 05.04. 💛
Sortiraj odgovore
Najstariji