Cure, znam da je malo rano za ovu temu, ali mozda ste dobile neke savjete vezano uz kolica? Ili mame kojima je ovo druga trudnoca, koja biste preporucile? Sta mislite o cybex?
Ja se malo kasno javljam, nadam se da ste provele Uskrs uz svoje bližnje i dobru hranu, kod nas se puno jelo 😋🐰🐣Ja ću u utorak nazvati i naručiti se za pregled, po zadnjoj mjesečnici sam danas 4+4
Meni je prva trudnoća i nadam se da će proći dosadno i bez nekih komplikacija🙏Kako stojite sa simptomima? Kod mene ništa posebno, bolne grudi i puuuno spavam..
Meni je druga trudnoća i ne mogu reći da mi je bilo tako u prvoj. Nema gljivice ni ništa ali imam neki osjećaj ako smijem biti izravna u kokari 🤣neku težinu,žarenje. Valjda sam se dobro izrazila. Aureole su mi ogromne i osjetljive. Nekad me zna štrecnuti kada kašljem u trbuhu kao pikanje. Idem učestalije na WC. Tvrdu stolicu, ne mogu baš kakiti. Vrtoglavice čim ustanem. 🙃
Sinoć sam sanjala krv u WC-u i završila u snu na hitnoj. Valjda mi podsvijest radi, bojim se i jedva čekam pregled.
🙋♀️ - 35🙋🏻♂️ - 36
💙 -19.3.2018.
4.4. ➕
24.4. p.p. imamo ❤️
31.5. stiže nam 2. dečko 🩵
16.12. stigao Vito, ⚖️3760g i📏53cm. 🩵
Zaboravila sam dodati da sam imala 7 dana lagani spotting oko očekivane menstruacije i doktorica kaže da je to vjerojatno implantacijsko krvarenje koje je produženo jer sam imala odnose. Ima li koja od vas iskustva?
Sada su mi odnosi zabranjeni barem do pregleda 😂
Također. Sedam dana prije očekivane kao neki spotting. Smeđarenje i roskasto.
🙋♀️ - 35🙋🏻♂️ - 36
💙 -19.3.2018.
4.4. ➕
24.4. p.p. imamo ❤️
31.5. stiže nam 2. dečko 🩵
16.12. stigao Vito, ⚖️3760g i📏53cm. 🩵
Cure, znam da je malo rano za ovu temu, ali mozda ste dobile neke savjete vezano uz kolica? Ili mame kojima je ovo druga trudnoca, koja biste preporucile? Sta mislite o cybex?
Cybex jako hvale. Ja cu ti rec da je to sve isto. Uzmi 3 u 1 ako nemas AS. Gledaj da ti sve stane u gepek, evo, po meni ti je to bitno.
Mi smo uzeli Kinderkraft Prime 3u1 s prvim. Velika košara, konstrukcija udobna i lagana za vozit, kotači na napuhavanje, sportsko sjedalo odlicno, evo sluze nas jos uvijek....ali za gepek, majko moja...prevelika konstrukcija. Ja Karla nikad nisam vozila u jajetu, pa smo uvijek nosili i košaru.
Treba znat odvagat, a i imat sreće 😁
Mama🙋🏼♀️28
Tata🙋♂️32
K🧒 💙 09/21
L👶🩵 11/23
Imamo Babyzen Yoyo. Odlična su. Lijep dizajn i praktična. Googlaj ako te zanima. 😉Cybex isto dobar, nećeš pogriješiti. Za dobra kolica se treba izdvojiti i cijena, ali opet do granice neke.
👩: 30 🧔: 31
7/24 💙 B
~ Children give importance to your life ~
Mi smo imali Zopa Move i bili smo zadovoljni, jaje mi se najviše svidjelo. 😄
'21. 💙
'24. 💛
Meni je to sve takva nepoznanica i sve mi je novo🙈 Baš mi je drago da vas ovdje ima dosta s iskustvom, vjerujem da imate dobrh savjeta
Malo sam škicnula kolica, cijene su svakakve, ne mislim štedjeti na njima i uvijek ću birati kvalitetu, ali svakako mi je puno dati po 11-13 tisuća kuna na npr. Stokke, a najviše preporuka sam dobila za njih😩
➕ 05.04. 💛
Cure,
Zabrinjava me u zadnje vrijeme što moram često mokriti, i buditi se u noći zbog istog, ima li koja od vas isti slučaj? U prvoj trudnoći nije bilo ovog. Znam da može biti zbog hormonalnih promjena i većeg protoka krvi, čitala sam čak da bi trebalo smanjiti kavu naprimjer jer to može utjecati. 🤷♀️ Ne znam šta bi mislila, valjda je sve ok.
Jedva čekam taj pregled u petak.
👩: 30 🧔: 31
7/24 💙 B
~ Children give importance to your life ~
Sunflowero slazem se s tobom, ovaj forum mi je kao velika eniklopedija, sve sta trebam znat i pitat tu saznam, a mislim da je nekako najbolje ovako iz nasih iskustava :)Tratincica12345 ista stvar i kod mene, doslovno na svakih sat vremena mi je mjehur pun i budim se po noci barem dva puta, ali to je sve normalno, kavu sam smanjila na jednu dnevno i to samo ujutro pa svejedno stalno idem na wc :)
Ja zivim u Njemackoj i moje frendice imaju Stokke kolica i rekle su uzas!!!!
A to sam cula i od musterija mojih prosle godine.
Pitam ih zasto kazu jer nema dole one kosare za stvari i jos puno razloga i da su samo fensi smensi !!
Sreca sam prije dvije godina uzela druga jer i ja sam se bila napalila na Stokke kolica zbog izgleda🤣
👩39god
👨38god
Amh 0.37ng
Sve drugo uredno🥰
2021 rodena Ivf-om 👧🏼
3mj ivf-3 blaste,1 vracena dvije❄️❄️
3.4 beta 1420,ultrazvuk 18.4🤩
Sortiraj odgovore
Najstariji