Zimske bebe 2023./24. 🩶❄️☃️🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • johel02
    10. Travanj 2023. 12:39

Cure, znam da je malo rano za ovu temu, ali mozda ste dobile neke savjete vezano uz kolica? Ili mame kojima je ovo druga trudnoca, koja biste preporucile? Sta mislite o cybex?

Miss88
    10. Travanj 2023. 13:12

Sunflower0

Ja se malo kasno javljam, nadam se da ste provele Uskrs uz svoje bližnje i dobru hranu, kod nas se puno jelo 😋🐰🐣Ja ću u utorak nazvati i naručiti se za pregled, po zadnjoj mjesečnici sam danas 4+4
    Meni je prva trudnoća i nadam se da će proći dosadno i bez nekih komplikacija🙏Kako stojite sa simptomima? Kod mene ništa posebno, bolne grudi i puuuno spavam..

Meni je druga trudnoća i ne mogu reći da mi je bilo tako u prvoj. Nema gljivice ni ništa ali imam neki osjećaj ako smijem biti izravna u kokari 🤣neku težinu,žarenje. Valjda sam se dobro izrazila. Aureole su mi ogromne i osjetljive. Nekad me zna štrecnuti kada kašljem u trbuhu kao pikanje. Idem učestalije na WC. Tvrdu stolicu, ne mogu baš kakiti. Vrtoglavice čim ustanem. 🙃 
    Sinoć sam sanjala krv u WC-u i završila u snu na hitnoj. Valjda mi podsvijest radi, bojim se i jedva čekam pregled. 

🙋‍♀️ - 35🙋🏻‍♂️ - 36
    💙 -19.3.2018.
    4.4. ➕
    24.4. p.p. imamo ❤️
    31.5. stiže nam 2. dečko 🩵
    16.12. stigao Vito, ⚖️3760g i📏53cm. 🩵

Miss88
    10. Travanj 2023. 13:15

ivana505

Zaboravila sam dodati da sam imala 7 dana lagani spotting oko očekivane menstruacije i doktorica kaže da je to vjerojatno implantacijsko krvarenje koje je produženo jer sam imala odnose. Ima li koja od vas iskustva?
    Sada su mi odnosi zabranjeni barem do pregleda 😂

Također. Sedam dana prije očekivane kao neki spotting. Smeđarenje i roskasto. 

🙋‍♀️ - 35🙋🏻‍♂️ - 36
    💙 -19.3.2018.
    4.4. ➕
    24.4. p.p. imamo ❤️
    31.5. stiže nam 2. dečko 🩵
    16.12. stigao Vito, ⚖️3760g i📏53cm. 🩵

Jana25
    10. Travanj 2023. 16:26

johel02

Cure, znam da je malo rano za ovu temu, ali mozda ste dobile neke savjete vezano uz kolica? Ili mame kojima je ovo druga trudnoca, koja biste preporucile? Sta mislite o cybex?

Cybex jako hvale. Ja cu ti rec da je to sve isto.  Uzmi 3 u 1 ako nemas AS. Gledaj da ti sve stane u gepek, evo, po meni ti je to bitno.
    Mi smo uzeli Kinderkraft Prime 3u1 s prvim. Velika košara, konstrukcija udobna i lagana za vozit, kotači na napuhavanje, sportsko sjedalo odlicno, evo sluze nas jos uvijek....ali za gepek, majko moja...prevelika konstrukcija. Ja Karla nikad nisam vozila u jajetu, pa smo uvijek nosili i košaru. 
    Treba znat odvagat, a i imat sreće 😁

Mama🙋🏼‍♀️28
    Tata🙋‍♂️32
    K🧒 💙 09/21
    L👶🩵 11/23

ivonicaa
    10. Travanj 2023. 17:48

johel02

Imamo Babyzen Yoyo. Odlična su. Lijep dizajn i praktična. Googlaj ako te zanima. 😉Cybex isto dobar, nećeš pogriješiti.  Za dobra kolica se treba izdvojiti i cijena, ali opet do granice neke. 

👩: 30 🧔: 31
    7/24 💙 B
    ~ Children give importance to your life ~

Haru
    10. Travanj 2023. 18:26

johel02

Mi smo imali Zopa Move i bili smo zadovoljni, jaje mi se najviše svidjelo. 😄

'21. 💙
    '24. 💛

Sunflower0
    10. Travanj 2023. 18:29

Meni je to sve takva nepoznanica i sve mi je novo🙈 Baš mi je drago da vas ovdje ima dosta s iskustvom, vjerujem da imate dobrh savjeta
    Malo sam škicnula kolica, cijene su svakakve, ne mislim štedjeti na njima i uvijek ću birati kvalitetu, ali svakako mi je puno dati po 11-13 tisuća kuna na npr. Stokke, a najviše preporuka sam dobila za njih😩

➕ 05.04. 💛

ivonicaa
    10. Travanj 2023. 18:50

Cure,
    Zabrinjava me u zadnje vrijeme što moram često mokriti, i buditi se u noći zbog istog, ima li koja od vas isti slučaj? U prvoj trudnoći nije bilo ovog. Znam da može biti zbog hormonalnih promjena i većeg protoka krvi, čitala sam čak da bi trebalo smanjiti kavu naprimjer jer to može utjecati. 🤷‍♀️ Ne znam šta bi mislila, valjda je sve ok. 
    Jedva čekam taj pregled u petak.

👩: 30 🧔: 31
    7/24 💙 B
    ~ Children give importance to your life ~

• johel02
    10. Travanj 2023. 18:59

Sunflowero slazem se s tobom, ovaj forum mi je kao velika eniklopedija, sve sta trebam znat i pitat tu saznam, a mislim da je nekako najbolje ovako iz nasih iskustava :)Tratincica12345 ista stvar i kod mene, doslovno na svakih sat vremena mi je mjehur pun i budim se po noci barem dva puta, ali to je sve normalno, kavu sam smanjila na jednu dnevno i to samo ujutro pa svejedno stalno idem na wc :)

Rina 39
    10. Travanj 2023. 19:19

Ja zivim u Njemackoj i moje frendice imaju Stokke kolica i rekle su uzas!!!!
    A to sam cula i od musterija mojih prosle godine.
    Pitam ih zasto kazu jer nema dole one kosare za stvari i jos puno razloga i da su samo fensi smensi !!
    Sreca sam prije dvije godina uzela druga jer i ja sam se bila napalila na Stokke kolica zbog izgleda🤣

👩39god
    👨38god
    Amh 0.37ng
    Sve drugo uredno🥰
    2021 rodena Ivf-om 👧🏼
    3mj ivf-3 blaste,1 vracena dvije❄️❄️
    3.4 beta 1420,ultrazvuk 18.4🤩

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.