Zimske bebe 2023./24. šŸ©¶ā„ļøā˜ƒļøšŸ¤°

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopuŔteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    ItsMarija
    24. Lipanj 2023. 21:28

Ens

Da vam se pohvaliiiim. Dosli rezultati Panorame. Sve je low risk šŸ˜ŠšŸ˜Š i dolazi nam curica šŸŒø

CestitamšŸ„³šŸ„³šŸ„³

ItsMarija
    24. Lipanj 2023. 21:41

A ovo Å”to se tiče babskiiiiih pricaaa. Daaaj. Samo su price kak se i kaze. Ko ono ne smijes dijete ne znam koliko van voditi, ili cak sam cula neke, i do krstenja šŸ¤Ø
    Osobno, evo nisam nesto strasno puno trudna, cekam tek drugi pregled da mi kaze da je sve u redu šŸ˜‡ i necu jos sad kupovat sve. Al vec u trgovini nisam mogla odoljeti pa kupila bodi,neutralna boja, najmanji broj, dugacki rukavišŸ˜‚ jer evo svidjelo mi se. I nema tih babskih prica il nz cega da me moglo u tom trenutku odgovorit. Okej, razumijem u ranoj trudnoci sve odmah sredit, kupit, pa da nedaj boze nest krene po zlu. Al ako cemo tak gledat onda nebi nist imali. Ovako svaki mjesec malo pomalo nesto.. Nemam 20000 kn (puno rekla?! Malo!?) da mogu odjednom sve od kadice, kinderbeta, kolica itd. Nit si planiram po izlasku iz bolnice ići u shoppingšŸ¤£ a kamoli dragog samog slat (sorrynotsorry) msm svako nek vjeruje i radi kak misli, al po meni su to nebuloze. Moras bit spremam na sve. Uvijek moze doc zlo, al jbga ne treba tako razmisljat. Ahh, jesam se sad raspisala, jer subota navečer, prije sam pila vino, a sad vindy, i evo očale i nabadanješŸ˜‚šŸ˜‚Ā 

Ens
    24. Lipanj 2023. 22:09

Hvala curkeee ā¤ļø

šŸ‘©šŸ¼ 31 šŸ§”šŸ»ā€ā™‚ļø 35
    5.5.2023 +
    24.5.2023 prvi pregled, imamo ā¤ļø
    Panorama - low risk - stize nam curica šŸŒø
    Iduci pregled - 5.9.
    OTP 15.01.2024

mateak44
    24. Lipanj 2023. 22:37

Ens bravoooo za Panoramu i za curicu šŸ„¹šŸ„°
    .
    Caliopi ja sam bila na -4kg sve do prije 2,3 dana kad sam skuzila da sam se vratila nazad na svoje kile koje sam imala prije trudnoce, a to je 67kg. Meni ti je u mucninama jako odgovarala ona žuta voda od Jane, bomboni bronhi, slanciā€¦ pa pokusaj s necim od toga.Ā 
    Znam da cim sam se probudila isla bi povratit, onda bi dorucak trajao sat ipo vremena, onda bi opet povratila, pa bi od muke zaspala, pa se probudila i od gladi opet povracala i tako u krug cijeli dan svaki danā€¦ cudim se sama sebi jer sam mislila da ce mi taj period tooooliko sporo prolazit, ali na kraju mi je proletilo. Znala sam navecer ne moci zaspat i plakat decku da sam tak gladna, a nista ne mogu jesti i osjecala sam se toliko jadno, iscrpljeno, ali da nisam imala njega za podrsku mislim da bi poludila šŸ™„ pa eto, neka ti to cim prije prode ā¤ļø

šŸ‘© 26 šŸ™‹ā€ā™‚ļø 37
    āž• 21.3.2023.
    06.11.2023. Dora i Ema šŸŒøšŸ«¶šŸ½šŸ©°šŸ‘§šŸ‘§
    22.06.2024. šŸ‘¼šŸ¼ U raj poveli te anđeli, D šŸ¤

Jana25
    25. Lipanj 2023. 07:24

Caliopi ja sam isto sa 63 otisla na 59. Sad sam na 62kile. A skoro 18 tjedan. Bebač je po zadnjem pregledu i viÅ”e nego dobro napredovao tako da stvarno nema brige šŸ˜ƒ
    Nemoj se bribut oko kila. ImaÅ” ih vremena dobit. Ja sam prvog malca isla rodit sa +17kg šŸ·ā¤ļø

MamašŸ™‹šŸ¼ā€ā™€ļø28
    TatašŸ™‹ā€ā™‚ļø32
    KšŸ§’ šŸ’™ 09/21
    LšŸ‘¶šŸ©µ 11/23

Ens
    25. Lipanj 2023. 08:09

lekicaa

https://ibb.co/X7KZ7h6 ne znam gdje da se prijavim na proljetne ili zimske bebe šŸ˜‚

Kako god je tebi draze šŸ˜ŠšŸ˜Š kad ti je bila zadnja M?

5.5.2023 +
    Iduci pregled - 5.9.
    OTP 15.01.2024

• lekicaa
    25. Lipanj 2023. 09:43

Ens

lekicaa

https://ibb.co/X7KZ7h6 ne znam gdje da se prijavim na proljetne ili zimske bebe šŸ˜‚

Kako god je tebi draze šŸ˜ŠšŸ˜Š kad ti je bila zadnja M?

11.5.Ā 

šŸ‘±ā€ā™€ļø23
    šŸ§”ā€ā™‚ļø30
    šŸ‘§2020

Ens
    25. Lipanj 2023. 12:24

U veljaci ti je termin. Jos si ti debelo u zimskim bebama šŸ˜ƒ

5.5.2023 +
    Iduci pregled - 5.9.
    OTP 15.01.2024

Selmaa34
    25. Lipanj 2023. 12:24

Lekica, cestitam, pridruzi se nama. Ima nas par koji smo blizu. Meni je zadnja M bila 8.5. Kada ides na prvi pregled?

34 šŸ‘©šŸ¼ā€ā¤ļøā€šŸ’‹ā€šŸ‘ØšŸ» 41 ā €ā €ā €ā €ā €ā €ā €ā €ā €ā €ā €ā € Ā ā €ā €ā €ā €ā €ā €ā €ā €ā €ā €ā €ā €
    2020 šŸ‘¦šŸ¼ ā €ā €ā €ā €ā €ā €ā €ā €ā €ā €ā €ā € ā €ā €ā €ā €ā €ā €ā €ā €ā €ā €ā €ā €ā €ā €ā €
    7+0 imamo ā¤ļø ā €ā €ā €ā €ā €ā €ā €ā €ā €ā €ā € ā €ā €ā €ā €ā €ā €ā €ā €
    ā €ā €ā €ā € Itā€™s a girl šŸŽ€ (panorama low risk)

• lala.land
    25. Lipanj 2023. 12:30

Ima li nas jos da muku mučimo sa znojenjem znaci otusiram se. Dezodorans pod obavezno nakon pola sata se oznojim i smrad kao da se nisam kupala mjesecima šŸ˜­ smrdin sama sebi a tri puta dnevno u tuÅ”uĀ 

šŸ’« I zato svoju zvizdu slidin,za njon san uteka samo nju san vidi ā¤ļø

• Uključi se u raspravu, znaÅ” da želiÅ”!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali joÅ” se niste prijavili na račun. NemaÅ” korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.