Zimske bebe 2023./24. 🩶❄️☃️🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Tami0910
    21. Lipanj 2023. 11:09

Cure kako ste?🥰
    Meni danas katastrofa, mucnina na najjace, vrtoglavica, slabost.. A posla preko glave😑

06/22 missed ab 7tj
    08/22 LH trakice
    22.03. + 🌈
    1.pregled: 06.04. 5+4 ❤️
    21.11.2023 A💙🙏

Noir
    21. Lipanj 2023. 11:13

Nadja81

Gabi1304

Pozdrav drage zene
    Samo da javim da mi je zadnji dan menstruacije bio 3.5.2023 ja i suprug smo planirali bebu i nije nam uspikrvalo 4 godine da bi napokon 9.6.2023 otisla sama i kupila test koji je bio POZITIVAN i to odmah se pokazalo u koji nismo vjerovali pa smo napravili jos jednom i opet je bio pozitivan i onda otisla na hitnu da se uvjerim rekla sam da imam bolove gdje su mi potvrdili trudnoću i dobila prvu sliku ultrazvuka sada sam u 6+4 sutra imam pregled kod svoje doktorice jedino od simptoma imam mucninu, bolne grudi i malo me leda bole i imam dosta slab apetit.

Pozdrav svima. Povremeno vas pratim ali se nisam do sada javljala. Puno mi znače vaša iskustva koja ovdje dijelite.

Gabi 1304 možda sam nešto krivo shvatila odn. propustila ali po ovome mi se čini da nešto krivo računaš jer ako ti je ZM bila 3.5. onda si danas 7t

Čak i više jer piše da je 3.5. bio zadnji dan menstruacije a ne prvi dan zadnje M. Gabi, kako su ti doktori izračunali?

12/2023 dječak 💙

• Gabi1304
    21. Lipanj 2023. 11:16

Evo da javim bila sam na sveti duh na pregled ovo je od jučer 3 pregled i gdje je ustanovljeno da ipak beba nema otkucaja i prestao se razvijati i nazalost u ponedjeljak idem na pobačaj 😢

• Elenicaa20
    21. Lipanj 2023. 11:23

Gabi1304

Evo da javim bila sam na sveti duh na pregled ovo je od jučer 3 pregled i gdje je ustanovljeno da ipak beba nema otkucaja i prestao se razvijati i nazalost u ponedjeljak idem na pobačaj 😢

Želim ti puno snage da sve prebrodiš i kreneš u nove pobjede❤️

Miss88
    21. Lipanj 2023. 11:27

Jana25

Bravo za dobre preglede jucer 🥰❤️🥳
    Missnema ti baš vise mjera bebe u cm. Sad im se mjeri glava, bedrena kost i trbuščič 🥰 i neki skup toga svega bude otp gramaža 🥰
    .
    Mi smo prehlađeni, svi troje. Gospodinček neide u vrtić inhalira se, kašlje, slini i skače mi po živcima. Slini muž, slinim ja. Na poslu me cijede ko staru krpu, izvlače zadnhi atom snage i kidaju zadnje živce. Mislim da ćemo se uakoro prozdraviti.
    .
    Caliopihvala za preuzimanje liste.
    Termin 28.11.
    Idući pregled 13.7.
    Stiže braco 🩵

U pravu si. Mjerila je trbuh, glavu, bedrenu kost 🙈🥰 jako se vrtio. Uspjeli smo i pišu vidjeti. 🥳🤪 Naručila me ranije zbog krvarenja. Sad čekamo! ☺️🤞

🙋‍♀️ - 35🙋🏻‍♂️ - 36
    💙 -19.3.2018.
    4.4. ➕
    24.4. p.p. imamo ❤️
    31.5. stiže nam 2. dečko 🩵
    16.12. stigao Vito, ⚖️3760g i📏53cm. 🩵

• Gabi1304
    21. Lipanj 2023. 11:28

Elenicaa20

Gabi1304

Želim ti puno snage da sve prebrodiš i kreneš u nove pobjede❤️

Hvala ti nadam se da iduca trudnoća bolje napredovati 

Miss88
    21. Lipanj 2023. 11:29

Cure kojima je prekinuta trudnoća jako mi je žao. Želim vam puno snage da izdržite ove dane koji su pred vama! 🙏🏻

🙋‍♀️ - 35🙋🏻‍♂️ - 36
    💙 -19.3.2018.
    4.4. ➕
    24.4. p.p. imamo ❤️
    31.5. stiže nam 2. dečko 🩵
    16.12. stigao Vito, ⚖️3760g i📏53cm. 🩵

• Nadja81
    21. Lipanj 2023. 11:36

Noir

Nadja81

Gabi1304

Pozdrav drage zene
    Samo da javim da mi je zadnji dan menstruacije bio 3.5.2023 ja i suprug smo planirali bebu i nije nam uspikrvalo 4 godine da bi napokon 9.6.2023 otisla sama i kupila test koji je bio POZITIVAN i to odmah se pokazalo u koji nismo vjerovali pa smo napravili jos jednom i opet je bio pozitivan i onda otisla na hitnu da se uvjerim rekla sam da imam bolove gdje su mi potvrdili trudnoću i dobila prvu sliku ultrazvuka sada sam u 6+4 sutra imam pregled kod svoje doktorice jedino od simptoma imam mucninu, bolne grudi i malo me leda bole i imam dosta slab apetit.

Pozdrav svima. Povremeno vas pratim ali se nisam do sada javljala. Puno mi znače vaša iskustva koja ovdje dijelite.

Gabi 1304 možda sam nešto krivo shvatila odn. propustila ali po ovome mi se čini da nešto krivo računaš jer ako ti je ZM bila 3.5. onda si danas 7t

Čak i više jer piše da je 3.5. bio zadnji dan menstruacije a ne prvi dan zadnje M. Gabi, kako su ti doktori izračunali?

Nisam pažljivo čitala, mislila sam da je prvi dan zm bio 3.5. Gabi žao mi je.

Red Fox
    21. Lipanj 2023. 11:36

Gabi prošla sam isto prošle godine, samo su kod mene čekali do 10.tjedna i onda sam išla na medikamentozni isto na sv. Duh. Osoblje tamo je stvarno super i puno ti pomognu. Ne znam jel znaš proceduru, dat će ti tabletu i drugi dan se trebaš javiti u bolnicu. Ja sam nakon druge tablete počela krvariti. Ponesi si velike uloške, rezervnu ribu, neke papuče, puno vode i uzmi si neke krekere ili štapiće za savki slučaj. Ja sam išla isti dan doma. Fizički nije strašno, imaš pravo na bolovanje, ja sam bila 10 dana da dođem k sebi. Drži se i nemoj da te to obeshrabri, na neke stvari mi jednostavno nemamo utjecaj. Želim ti da što bezbolnije prođe.

Tami0910
    21. Lipanj 2023. 11:37

Cure zao mi je zbog losih ishoda. 
    Zelim Vam da u krugu svojih najblizih smognete snage i prebrodite taj tezak period. 😔🫶

06/22 missed ab 7tj
    08/22 LH trakice
    22.03. + 🌈
    1.pregled: 06.04. 5+4 ❤️
    21.11.2023 A💙🙏

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.