Zimske bebe 2023./24. 🩶❄️☃️🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mom2One
    21. Lipanj 2023. 08:40

Miss88

Znači dala mi je utrogestan da koristim tri tjedna sada do pregleda i kremu macmiror complex sedam dana. Jel netko koristio to? Kaže da je neka antibiotska krema. A čitam na uputstvu da nije za trudnice osim ako baaaš liječnik ne odobri. Samo sam se brinula oko toga nisam ni pitala koliko je velik dečko. Nit mi je napisala. Ali dobro. Bitno da sam ga vidjela. Baš je aktivan. Kad idem piškiti na ulošku sitne smeđe žilice. Pretumbala me baš. Vidi se na ultrazvuku da imam neko nabubrenje iako nije ona rekla šta je ali kaže može se desiti da pukne kapilara pa bude malo krvi. Jel bi to bio onda hematom? Uglavnom bebica je okej. Sad s nestrpljenjem čekamo sljedeći pregled. Jel ima još mršavica kao ja, koja dobiva pola kile po pregledu haha. Sad imam 57,5. Visoka sam 169 cm. Sad sam još i deblja nego kako sam bila u prvoj trudnoći. Prvi trudnoću sam počela s 47 kg 🥴 tako da

Nisam ni čestitala drugim curama na dobrim pregledima. Sretno cure. 🥳❤️🩵❤️🩵

Nisam koristila ovu kremu, ali trenutno sam na dalacinu, koji je isto antibiotska vaginalna krema. Sve te kreme i vaginalete nije preporucljivo koristiti u prvom tromjesecju ( ako se bas mora onda naravno da hoces) , i na svakoj ce ti skoro pisati da nije za trudnice osim ako lijecnik odobri (ogradnja proizvodaca). Ako ti je rekla da je to to, onda se ne brini.
    Nije ti mjere napisala u trudnicku?
    Ja sam ti imala hematome, oni jesu nakupina krvi, ali nikad nisu spominjali nabubrenje, tako da ti to ne znam.

♂️ 34
    ♀️ 31
    K 👱🏼‍♀️💗 11
    + 7.mjesec 2022.
    15. tjedan - abortus in tractu, kiretaža- baby boy 👶🏻😇👣
    +29.3 🌈❤️
    12.12.2023 baby girl 💗🌈

Zara7
    21. Lipanj 2023. 08:42

Gabi1304

Mom2One

Gabi1304

Evo da vam javim ni tamo se nije culo i ne pokazuje one tockice kao da je zivo….rekli su mi da jos mogu izvadit begu u razmaku od dva dana ako se bude dubplala da je ave u redu

Jesi isla vaditi betu?

Jesam upravo sam tu cekam i pregled a betu vadila

Ajme sretno, nadam se da ce sve ipak završiti pozitivno! 🤞🤞 

J. 👦🏼 10.mj. 2021. 💚
    L. 👶 1.mj. 2024. 🧡

Mom2One
    21. Lipanj 2023. 08:44

Gabi1304

Mom2One

Gabi1304

Evo da vam javim ni tamo se nije culo i ne pokazuje one tockice kao da je zivo….rekli su mi da jos mogu izvadit begu u razmaku od dva dana ako se bude dubplala da je ave u redu

Jesi isla vaditi betu?

Jesam upravo sam tu cekam i pregled a betu vadila

Sretno, javi 🤞

♂️ 34
    ♀️ 31
    K 👱🏼‍♀️💗 11
    + 7.mjesec 2022.
    15. tjedan - abortus in tractu, kiretaža- baby boy 👶🏻😇👣
    +29.3 🌈❤️
    12.12.2023 baby girl 💗🌈

Zara7
    21. Lipanj 2023. 08:46

Miss88

Znači dala mi je utrogestan da koristim tri tjedna sada do pregleda i kremu macmiror complex sedam dana. Jel netko koristio to? Kaže da je neka antibiotska krema. A čitam na uputstvu da nije za trudnice osim ako baaaš liječnik ne odobri. Samo sam se brinula oko toga nisam ni pitala koliko je velik dečko. Nit mi je napisala. Ali dobro. Bitno da sam ga vidjela. Baš je aktivan. Kad idem piškiti na ulošku sitne smeđe žilice. Pretumbala me baš. Vidi se na ultrazvuku da imam neko nabubrenje iako nije ona rekla šta je ali kaže može se desiti da pukne kapilara pa bude malo krvi. Jel bi to bio onda hematom? Uglavnom bebica je okej. Sad s nestrpljenjem čekamo sljedeći pregled. Jel ima još mršavica kao ja, koja dobiva pola kile po pregledu haha. Sad imam 57,5. Visoka sam 169 cm. Sad sam još i deblja nego kako sam bila u prvoj trudnoći. Prvi trudnoću sam počela s 47 kg 🥴 tako da

Ja sam u prvoj trudnoći koristila macmiror complex vaginalete, a ne kremu i to mislim dobrih 12 komada u sklopu borbe protiv candide (i za slučaj da je i neka bakterija skupa s njom), al nije mi ništa pomoglo ipak. I sjećam se da je gin čekala da dođem u drugo tromjesečje da ih prepiše. Sve je bilo ok. 😊

J. 👦🏼 10.mj. 2021. 💚
    L. 👶 1.mj. 2024. 🧡

Neyy
    21. Lipanj 2023. 09:18

Caliopi, možeš i mene ubaciti na listu, blizanci, OTP 28.12., pregled je danas, spolove ćemo znati nadam se do petka 🥰

24.04. ➕
    OTP 28.12.2023.
    Veritas test ✔️
    Z & E 💗💗

Miss88
    21. Lipanj 2023. 10:04

Caliopi ☘

Miss88

Ja sam ti koristila macmiror complex vaginalete za borbu protiv bakterije i onda sam navukla candidu pa sam morala koristiti canesten. Obzirom da je to na bazi antibiotika, dala je za slučaj da se spriječi kolonizacija bakterije obzirom da krvariš, a one se vole nakotiti ako ima neko krvarenje pa smeđarenje što znači da se krv duže zadržava i veće su šanse da se nakoti neka bakterija. Ja bi rekla da ti je prepisana kao mjera opreza zbog odnosa i tog krvarenja pa ne bi brinula previše na tvom mjestu ☺️

Hvala ti!!! ❤️

🙋‍♀️ - 35🙋🏻‍♂️ - 36
    💙 -19.3.2018.
    4.4. ➕
    24.4. p.p. imamo ❤️
    31.5. stiže nam 2. dečko 🩵
    16.12. stigao Vito, ⚖️3760g i📏53cm. 🩵

Jana25
    21. Lipanj 2023. 10:27

Bravo za dobre preglede jucer 🥰❤️🥳
    Miss nema ti baš vise mjera bebe u cm. Sad im se mjeri glava, bedrena kost i trbuščič 🥰 i neki skup toga svega bude otp gramaža 🥰
    .
    Mi smo prehlađeni, svi troje. Gospodinček neide u vrtić  inhalira se, kašlje, slini i skače mi po živcima. Slini muž, slinim ja. Na poslu me cijede ko staru krpu, izvlače zadnhi atom snage i kidaju zadnje živce. Mislim da ćemo se uakoro prozdraviti.
    .
    Caliopi hvala za preuzimanje liste. 
    Termin 28.11.
    Idući pregled 13.7. 
    Stiže braco 🩵

Mama🙋🏼‍♀️28
    Tata🙋‍♂️32
    K🧒 💙 09/21
    L👶🩵 11/23

• Nadja81
    21. Lipanj 2023. 10:27

Gabi1304

Pozdrav drage zene
    Samo da javim da mi je zadnji dan menstruacije bio 3.5.2023 ja i suprug smo planirali bebu i nije nam uspikrvalo 4 godine da bi napokon 9.6.2023 otisla sama i kupila test koji je bio POZITIVAN i to odmah se pokazalo u koji nismo vjerovali pa smo napravili jos jednom i opet je bio pozitivan i onda otisla na hitnu da se uvjerim rekla sam da imam bolove gdje su mi potvrdili trudnoću i dobila prvu sliku ultrazvuka sada sam u 6+4 sutra imam pregled kod svoje doktorice jedino od simptoma imam mucninu, bolne grudi i malo me leda bole i imam dosta slab apetit.

Pozdrav svima. Povremeno vas pratim ali se nisam do sada javljala. Puno mi znače vaša iskustva koja ovdje dijelite. 

Gabi 1304 možda sam nešto krivo shvatila odn. propustila ali po ovome mi se čini da nešto krivo računaš jer ako ti je ZM bila 3.5. onda si danas 7t

• micaa
    21. Lipanj 2023. 10:35

Pozdrav drage moje.
    Evo mene jutros sa pregleda.
    6+0 i definitivno doktorica ne vidi nista u maternici.
    Izvadila sam ponovo betu i ostale nalaze krvi,nakon analiza salje me na kiretazu.
    😔😔😔😔😔😔😔😔

👩26
    -3 biohemijske trudnoće
    5/2021
    7/2022
    4/2023
    6/2023 vanmaterična trudnoća

• Joćolina
    21. Lipanj 2023. 11:03

Caliopi,
    Otp 5.1.24.
    Pregledi - 23.6. Petrova 
    14.7. - kod svoje gin

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.