Zimske bebe 2023./24. 🩶❄️☃️🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ens
    21. Lipanj 2023. 07:44

Gabi1304

Dali tko zna koliko dugo smijem drzat plod koji nema otkucaja do kojeg tjedna sama sam 7+5tj.

Cek sto nisi 6+4? Mislim da si jucer tako napisala..u tom slucaju moguce da se srce jos nije culo i nemoj nista otpisivati jer vec za tjedan dana bi se moglo cuti. 
    Ali ako si 7+5 kako si sad napisala, u tom slucaju se vec trebao cuti…

👩🏼 31 🧔🏻‍♂️ 35
    5.5.2023 +
    24.5.2023 prvi pregled, imamo ❤️
    Panorama - low risk - stize nam curica 🌸
    Iduci pregled - 5.9.
    OTP 15.01.2024

• Gabi1304
    21. Lipanj 2023. 07:46

Džuli365

Gabi1304

Upravo stigla od doktora pise mi dam 6+4 i nema otkucaja srca poslali su me u kliniku da vide oni jos jednom da budu sigurni 100% kaze doktorica da ona nema opremu da cuje srce neko ima da vidi kao cirkulaciju i kao da beba nema iskreno nista mi nije jasno i pise mi da imam hematom manji dal mi mozete pomoc sta dalje

Tako sam i ja išla po zadnjoj menstruaciji je bio 6 tj. kod prvatnika nije bilo otkucaja datum je bio 2.5, iako sam znala da vjv necu cuti srceko sam isla jer sam se bojala da je vanmatericna zbog jakih probadanja u preponama i ispod desne strane trbuha, a moja soc. Me tek naručila tada na prvi pregled 22.5. I rekla da nema smisla ranije dolazit, prije 8 tj od zadnje menstruacije da se srceko jos nece čuti, 22.5 kad sam bila kod nje potvrdila je trudnoću od 7 tj i 3 dana, a meni je ispadalo ko skoro 8 tj. Tako da bez brige. To je samo naša radoznalost ranije 😍

Ja sam 7+5 tj a srce i dalje se ne cuje a plod je za 6+5 plod je manje kao 8mm

• Gabi1304
    21. Lipanj 2023. 07:46

Ens

Gabi1304

Dali tko zna koliko dugo smijem drzat plod koji nema otkucaja do kojeg tjedna sama sam 7+5tj.

Cek sto nisi 6+4? Mislim da si jucer tako napisala..u tom slucaju moguce da se srce jos nije culo i nemoj nista otpisivati jer vec za tjedan dana bi se moglo cuti.

Pa pise da sam 7+5 a plod je za 6+4 

• Gabi1304
    21. Lipanj 2023. 07:49

Caliopi ☘

Gabi1304

Nažalost osobno u obitelji znam osobu koja je na pregledu sa 7+1 imala srce i na pregledu sa 9+4 srce nije kucalo, ustanovilo se da je stalo sa 7+3 znači 2 puna tjedna su prošla i išlo se na medikamentozno čišćenje. Zašto uopće razmišljaš o tome? Zašto otpisuješ bebu samo jer doktori još ništa ne vide? Jesi prokrvarila ili?

Nisam kao i inace sve je normalno tako da neznam vise ja i suprug smo bas jako jako tuzni i toliko smo se veselili i.... I tako da nez gubim nadu nazalost.... 

• Džuli365
    21. Lipanj 2023. 07:55

Gabi1304

Caliopi ☘

Gabi1304

Nažalost osobno u obitelji znam osobu koja je na pregledu sa 7+1 imala srce i na pregledu sa 9+4 srce nije kucalo, ustanovilo se da je stalo sa 7+3 znači 2 puna tjedna su prošla i išlo se na medikamentozno čišćenje. Zašto uopće razmišljaš o tome? Zašto otpisuješ bebu samo jer doktori još ništa ne vide? Jesi prokrvarila ili?

Nisam kao i inace sve je normalno tako da neznam vise ja i suprug smo bas jako jako tuzni i toliko smo se veselili i…. I tako da nez gubim nadu nazalost….

Nemoj si raditi to, opusti se, samo češ si štetiti i sebi i bebi, jos nisi ni u 7 tj da srceko kuca, i sama sam bila i nakraju tih 20 dana jedva išćekala, al vjerujj da će bit sve biti uredu, rano si išla na pregled, kad si narucena na pregled?  

Ens
    21. Lipanj 2023. 07:56

Gabi1304

Ens

Gabi1304

Pa pise da sam 7+5 a plod je za 6+4

Moguce da je kasnija ovulacija. Nemoj gubit nadu jos…odi kod privatnika opet iduci tj ako imas mogucnosti.. ❤️

👩🏼 31 🧔🏻‍♂️ 35
    5.5.2023 +
    24.5.2023 prvi pregled, imamo ❤️
    Panorama - low risk - stize nam curica 🌸
    Iduci pregled - 5.9.
    OTP 15.01.2024

Mom2One
    21. Lipanj 2023. 08:24

Miss88

Evo mene s pregleda. Rekla sam joj odmah za sex. Pa me pogledala prvo vaginalno. još ima smeđeg pa mi je dala utrogestron i neku kremu da koristim. Za svaki slučaj. Onda je preko trbuha. Mrda se sve u 16. Vidio se i pišo 🥳☺️ sve je okej.
    Pregled 11.7. …OTP 9.12.'23.

Aaaa ipak je pokazao svoj ponos 🤩
    Bravo za super pregled ❤️

♂️ 34
    ♀️ 31
    K 👱🏼‍♀️💗 11
    + 7.mjesec 2022.
    15. tjedan - abortus in tractu, kiretaža- baby boy 👶🏻😇👣
    +29.3 🌈❤️
    12.12.2023 baby girl 💗🌈

Mom2One
    21. Lipanj 2023. 08:26

Gabi1304

Evo da vam javim ni tamo se nije culo i ne pokazuje one tockice kao da je zivo….rekli su mi da jos mogu izvadit begu u razmaku od dva dana ako se bude dubplala da je ave u redu

Jesi isla vaditi betu? 

♂️ 34
    ♀️ 31
    K 👱🏼‍♀️💗 11
    + 7.mjesec 2022.
    15. tjedan - abortus in tractu, kiretaža- baby boy 👶🏻😇👣
    +29.3 🌈❤️
    12.12.2023 baby girl 💗🌈

• Gabi1304
    21. Lipanj 2023. 08:34

Mom2One

Gabi1304

Evo da vam javim ni tamo se nije culo i ne pokazuje one tockice kao da je zivo….rekli su mi da jos mogu izvadit begu u razmaku od dva dana ako se bude dubplala da je ave u redu

Jesi isla vaditi betu?

Jesam upravo sam tu cekam i pregled a betu vadila 

Miss88
    21. Lipanj 2023. 08:34

Znači dala mi je utrogestan da koristim tri tjedna sada do pregleda i kremu macmiror complex sedam dana. Jel netko koristio to? Kaže da je neka antibiotska krema. A čitam na uputstvu da nije za trudnice osim ako baaaš liječnik ne odobri. Samo sam se brinula oko toga nisam ni pitala koliko je velik dečko. Nit mi je napisala. Ali dobro. Bitno da sam ga vidjela. Baš je aktivan. Kad idem piškiti na ulošku sitne smeđe žilice. Pretumbala me baš. Vidi se na ultrazvuku da imam neko nabubrenje iako nije ona rekla šta je ali kaže može se desiti da pukne kapilara pa bude malo krvi. Jel bi to bio onda hematom? Uglavnom bebica je okej. Sad s nestrpljenjem čekamo sljedeći pregled. Jel ima još mršavica kao ja, koja dobiva pola kile po pregledu haha. Sad imam 57,5. Visoka sam 169 cm. Sad sam još i deblja nego kako sam bila u prvoj trudnoći. Prvi trudnoću sam počela s 47 kg 🥴 tako da 

Nisam ni čestitala drugim curama na dobrim pregledima. Sretno cure.  🥳❤️🩵❤️🩵

🙋‍♀️ - 35🙋🏻‍♂️ - 36
    💙 -19.3.2018.
    4.4. ➕
    24.4. p.p. imamo ❤️
    31.5. stiže nam 2. dečko 🩵
    16.12. stigao Vito, ⚖️3760g i📏53cm. 🩵

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.