Curke hvala na podacima! Dodala sam Vas pa ću sutra samo staviti listu a ako bude još koja u međuvremenu samo javite da Vas nadodam. Za sad nas je 17 na listi,nismo loše,jako dobra brojka ☺️Gabine sviđa mi se ta odluka. Prvo 6+4 je relativno rano da se vide otkucaji, neke žene imaju tu sreću a neke ne. A i treba uzeti u obzir i ovulaciju koja je mogla kasniti po M i zapravo je tu još i manja trudnoća pa ja ne bi nešto previše brinula još jer je možda i to razlog što se ne javljaju otkucaji. Svakako ako imaš financijske mogućnosti otiđi privatno i onda ćeš znati na čemu si, jer nisu nešto posebno ni u bolnicama ultrazvuci.
Upravo cekam kod privatnika
Čestitke svima na dobrim pregledima, samo neka je tako i dalje! 🥰
Miss08 mi se pratimo u dan pa javi kako je izgledao pregled i ima li sanse za vidjeti spol 🙈
Meni je slijedeci pregled 27.06., OTP 09.12., spol jos ne znamo 😊
Mi idemo na more ako sve bude i dalje ok od 25.7. do 06.08. i jedva cekam 🥰 a do tad se nadam da cu obaviti jos jedan pregled pored ovog za tjedan dana pa da mogu mirne duse na odmor i kupanje 😊

37🧔♂️🩷👩29
29.11.2023. 👶🏻🎀💕
Curke hvala na podacima! Dodala sam Vas pa ću sutra samo staviti listu a ako bude još koja u međuvremenu samo javite da Vas nadodam. Za sad nas je 17 na listi,nismo loše,jako dobra brojka ☺️Gabine sviđa mi se ta odluka. Prvo 6+4 je relativno rano da se vide otkucaji, neke žene imaju tu sreću a neke ne. A i treba uzeti u obzir i ovulaciju koja je mogla kasniti po M i zapravo je tu još i manja trudnoća pa ja ne bi nešto previše brinula još jer je možda i to razlog što se ne javljaju otkucaji. Svakako ako imaš financijske mogućnosti otiđi privatno i onda ćeš znati na čemu si, jer nisu nešto posebno ni u bolnicama ultrazvuci.
Sretno!!

J. 👦🏼 10.mj. 2021. 💚
L. 👶 1.mj. 2024. 🧡
Sretno!! Javi sta kazu. Bit će dobro🙏
Javi nam odmah❤️
Evo da vam javim ni tamo se nije culo i ne pokazuje one tockice kao da je zivo....rekli su mi da jos mogu izvadit begu u razmaku od dva dana ako se bude dubplala da je ave u redu
Evo da vam javim ni tamo se nije culo i ne pokazuje one tockice kao da je zivo….rekli su mi da jos mogu izvadit begu u razmaku od dva dana ako se bude dubplala da je ave u redu
Ništa, zovi doktora da ispiše uputnice i nadam se da će bit ok. Taman vadiš sutra i petak, praznik si i tako slobodna od vađenja. Držim fige da sve izađe na dobro 🤞🏻
Toliko smo u strahu i toliko mi je krivo da neznam
Caliopi, draga bas danas i meni taj "problemcic", ali ne bas u pupku nego nekih 2,3 mm sa strane pupka. To je sve normalno, mislim da su to neki mini pokreti

Evo mene s pregleda. Rekla sam joj odmah za sex. Pa me pogledala prvo vaginalno. još ima smeđeg pa mi je dala utrogestron i neku kremu da koristim. Za svaki slučaj. Onda je preko trbuha. Mrda se sve u 16. Vidio se i pišo 🥳☺️ sve je okej.
Pregled 11.7. ...OTP 9.12.'23.

🙋♀️ - 35🙋🏻♂️ - 36
💙 -19.3.2018.
4.4. ➕
24.4. p.p. imamo ❤️
31.5. stiže nam 2. dečko 🩵
16.12. stigao Vito, ⚖️3760g i📏53cm. 🩵
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji