Zimske bebe 2023./24. 🩶❄️☃️🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Gabi1304
    20. Lipanj 2023. 16:23

Caliopi ☘

Curke hvala na podacima! Dodala sam Vas pa ću sutra samo staviti listu a ako bude još koja u međuvremenu samo javite da Vas nadodam. Za sad nas je 17 na listi,nismo loše,jako dobra brojka ☺️Gabine sviđa mi se ta odluka. Prvo 6+4 je relativno rano da se vide otkucaji, neke žene imaju tu sreću a neke ne. A i treba uzeti u obzir i ovulaciju koja je mogla kasniti po M i zapravo je tu još i manja trudnoća pa ja ne bi nešto previše brinula još jer je možda i to razlog što se ne javljaju otkucaji. Svakako ako imaš financijske mogućnosti otiđi privatno i onda ćeš znati na čemu si, jer nisu nešto posebno ni u bolnicama ultrazvuci.

Upravo cekam kod privatnika

Ana_Maria
    20. Lipanj 2023. 16:27

Čestitke svima na dobrim pregledima, samo neka je tako i dalje! 🥰 
    Miss08 mi se pratimo u dan pa javi kako je izgledao pregled i ima li sanse za vidjeti spol 🙈

Meni je slijedeci pregled 27.06., OTP 09.12., spol jos ne znamo 😊 

Mi idemo na more ako sve bude i dalje ok od 25.7. do 06.08. i jedva cekam 🥰 a do tad se nadam da cu obaviti jos jedan pregled pored ovog za tjedan dana pa da mogu mirne duse na odmor i kupanje 😊

37🧔‍♂️🩷👩29
    29.11.2023. 👶🏻🎀💕

Zara7
    20. Lipanj 2023. 16:41

Gabi1304

Caliopi ☘

Curke hvala na podacima! Dodala sam Vas pa ću sutra samo staviti listu a ako bude još koja u međuvremenu samo javite da Vas nadodam. Za sad nas je 17 na listi,nismo loše,jako dobra brojka ☺️Gabine sviđa mi se ta odluka. Prvo 6+4 je relativno rano da se vide otkucaji, neke žene imaju tu sreću a neke ne. A i treba uzeti u obzir i ovulaciju koja je mogla kasniti po M i zapravo je tu još i manja trudnoća pa ja ne bi nešto previše brinula još jer je možda i to razlog što se ne javljaju otkucaji. Svakako ako imaš financijske mogućnosti otiđi privatno i onda ćeš znati na čemu si, jer nisu nešto posebno ni u bolnicama ultrazvuci.

Sretno!! 

J. 👦🏼 10.mj. 2021. 💚
    L. 👶 1.mj. 2024. 🧡

ItsMarija
    20. Lipanj 2023. 17:00

Gabi1304

Caliopi ☘

Sretno!! Javi sta kazu. Bit će dobro🙏

• Elenicaa20
    20. Lipanj 2023. 17:20

Gabi1304

Caliopi ☘

Javi nam odmah❤️

• Gabi1304
    20. Lipanj 2023. 17:27

Evo da vam javim ni tamo se nije culo i ne pokazuje one tockice kao da je zivo....rekli su mi da jos mogu izvadit begu u razmaku od dva dana ako se bude dubplala da je ave u redu

• lana202021
    20. Lipanj 2023. 17:46

Sljedeći pregled 12.7 OTP 28.11 :) 

Pokušavamo od 11/22
    ➕️19.3 💞

• Gabi1304
    20. Lipanj 2023. 18:00

Caliopi ☘

Gabi1304

Evo da vam javim ni tamo se nije culo i ne pokazuje one tockice kao da je zivo….rekli su mi da jos mogu izvadit begu u razmaku od dva dana ako se bude dubplala da je ave u redu

Ništa, zovi doktora da ispiše uputnice i nadam se da će bit ok. Taman vadiš sutra i petak, praznik si i tako slobodna od vađenja. Držim fige da sve izađe na dobro 🤞🏻

Toliko smo u strahu i toliko mi je krivo da neznam

• ro2345
    20. Lipanj 2023. 18:08

Caliopi, draga bas danas i meni taj "problemcic", ali ne bas u pupku nego nekih 2,3 mm sa strane pupka. To je sve normalno, mislim da su to neki mini pokreti

Miss88
    20. Lipanj 2023. 18:21

Evo mene s pregleda. Rekla sam joj odmah za sex. Pa me pogledala prvo vaginalno. još ima smeđeg pa mi je dala utrogestron i neku kremu da koristim. Za svaki slučaj. Onda je preko trbuha. Mrda se sve u 16. Vidio se i pišo 🥳☺️ sve je okej.
    Pregled 11.7. ...OTP 9.12.'23.

🙋‍♀️ - 35🙋🏻‍♂️ - 36
    💙 -19.3.2018.
    4.4. ➕
    24.4. p.p. imamo ❤️
    31.5. stiže nam 2. dečko 🩵
    16.12. stigao Vito, ⚖️3760g i📏53cm. 🩵

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI