Zimske bebe 2023./24. 🩶❄️☃️🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Tami0910
    20. Lipanj 2023. 10:55

Miss88 kako je prosao pregled?

06/22 missed ab 7tj
    08/22 LH trakice
    22.03. + 🌈
    1.pregled: 06.04. 5+4 ❤️
    21.11.2023 A💙🙏

• Elia
    20. Lipanj 2023. 11:04

Noir

Mi jos nemamo ime, valjda cemo se dogovoriti kad saznamo spol.

Cure, gdje planirate roditi vi koje ste iz Zg? Ja ne znam hoći li u našu zagorsku bolnicu ili u Zagreb. Baš me to sve više muči, a nisam pametna izabrati, još sad pročitam za zarazu na sv. Duhu 🙈

Ja cu ici na merkur, petrova nikako. 
    Sveti duh cujem isto da je super ali mi je dalje nego merkur pa eto

Noir
    20. Lipanj 2023. 11:07

Elia

Noir

Mi jos nemamo ime, valjda cemo se dogovoriti kad saznamo spol.

Cure, gdje planirate roditi vi koje ste iz Zg? Ja ne znam hoći li u našu zagorsku bolnicu ili u Zagreb. Baš me to sve više muči, a nisam pametna izabrati, još sad pročitam za zarazu na sv. Duhu 🙈

Ja cu ici na merkur, petrova nikako.
    Sveti duh cujem isto da je super ali mi je dalje nego merkur pa eto

A kad se planira da se Merkur vrati u svoju zgradu? Jer je sad u Vinogradskoj

12/2023 dječak 💙

• lana202021
    20. Lipanj 2023. 11:07

Naša ako bude curica bit će Ema, a dečko Fran 😊

Pokušavamo od 11/22
    ➕️19.3 💞

• lana202021
    20. Lipanj 2023. 11:10

Na more idemo početkom 8 mjeseca 2 tjedna 😊

Pokušavamo od 11/22
    ➕️19.3 💞

Jana25
    20. Lipanj 2023. 11:24

Bolnica opet cu izabrat Sv. Duh. Petrova porode obavlja u sobama s još par rodilja. Vinogradska i merkur su spojeni tako da je tamo kaos.
    Prvi put sam na Sv. Duhu rađala 20 jebenih sati dijete od 4 kile i 52 cm, ja od 163 cm, bez epiduralne za koju sam molila da mi ju daju. Epiziotomija napravljena iako sam vrištala da me ne režu.  Škola dojenja za k...dr za bebe isto tako...
    Doktori, bolnica ne mogu biti krivi za virus, bakteriju koja se pojavi u bolnici, to su gluposti. 
    Zašto opet biram istu bolnicu? Najbliža je, idem rodit, napatit ću se, i bolit će, neidem na odmor. Kad si budem htjela odmor platot ću si kod podobnika 🤷‍♀️

Mama🙋🏼‍♀️28
    Tata🙋‍♂️32
    K🧒 💙 09/21
    L👶🩵 11/23

ItsMarija
    20. Lipanj 2023. 11:29

Jel ima ovdje cura a da su iz Virovitice ili okolice? 

Mom2One
    20. Lipanj 2023. 11:32

Trudilica123

Pozdrav drage cure.. :)
    Novima želim dobrodošlicu, čestitam svima na dobrim pregledima… :)
    A svim curama s lošim vjestima želim puno snage i vjere..

Neko vrijeme se nisam javljala, obaveze na poslu su me jednostavno pregazile.. dani prolaze kao ludi..

Kako se osjećate cure? Ja sam više manje isto od početka, svako toliko mensturalni bolovi, osjećaj da ću procuriti i tako :) doduše zadnjih dva - tri dana kao da mi je manje mučno.. dogurali smo do 9+2 pa ćemo vidjeti kako ćemo dalje :)..

Jeste već isplanirale godišnje, ljetovanja…?

Obzirom da smo mi na moru, nama je ljetovanje tri mjeseca. Djeca forsiraju ici svaki dan, ne znam kako ce to izgledat. Sreca pa nam je plaza preko puta kuce.
    Nisam jos bila nikako i ne planiram ulaziti u more dok ne vidim s ginekologom.
    Obzirom na moje sve skupa, mislim da mi ne gine zabrana, ali ne bunim se,samo da bude sve ok. 

♂️ 34
    ♀️ 31
    K 👱🏼‍♀️💗 11
    + 7.mjesec 2022.
    15. tjedan - abortus in tractu, kiretaža- baby boy 👶🏻😇👣
    +29.3 🌈❤️
    12.12.2023 baby girl 💗🌈

Miss88
    20. Lipanj 2023. 11:33

Trudilica123

Pozdrav drage cure.. :)
    Novima želim dobrodošlicu, čestitam svima na dobrim pregledima… :)
    A svim curama s lošim vjestima želim puno snage i vjere..

Neko vrijeme se nisam javljala, obaveze na poslu su me jednostavno pregazile.. dani prolaze kao ludi..

Kako se osjećate cure? Ja sam više manje isto od početka, svako toliko mensturalni bolovi, osjećaj da ću procuriti i tako :) doduše zadnjih dva - tri dana kao da mi je manje mučno.. dogurali smo do 9+2 pa ćemo vidjeti kako ćemo dalje :)..

Jeste već isplanirale godišnje, ljetovanja…?

Hej drago mi je čuti da si dobro.
    Mi idemo tek 31.7. na more. Dotad planiramo iizrenovirat stan, krečit, novi namještaj staviti pa da kad se vratim lagano na miru sve. onda mogu početi razmišljati i o robovi za bebicu i sitnicama kao što su dude i bočice. Jel vi idete negdje?

🙋‍♀️ - 35🙋🏻‍♂️ - 36
    💙 -19.3.2018.
    4.4. ➕
    24.4. p.p. imamo ❤️
    31.5. stiže nam 2. dečko 🩵
    16.12. stigao Vito, ⚖️3760g i📏53cm. 🩵

Miss88
    20. Lipanj 2023. 11:34

Tami0910

Miss88 kako je prosao pregled?

Hej čekam još. Idem tek u pola pet. Radim do četiri pa ću produžiti. Jedva čekam. 🤞🙃

🙋‍♀️ - 35🙋🏻‍♂️ - 36
    💙 -19.3.2018.
    4.4. ➕
    24.4. p.p. imamo ❤️
    31.5. stiže nam 2. dečko 🩵
    16.12. stigao Vito, ⚖️3760g i📏53cm. 🩵

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.