Zimske bebe 2023./24. šŸ©¶ā„ļøā˜ƒļøšŸ¤°

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopuŔteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Miss88
    19. Lipanj 2023. 15:21

Cure tko ima pregled sutra? Ja imam tek u pola pet poslije podne. šŸ™ˆšŸ™ƒ

šŸ™‹ā€ā™€ļø - 35šŸ™‹šŸ»ā€ā™‚ļø - 36
    šŸ’™ -19.3.2018.
    4.4. āž•
    24.4. p.p. imamo ā¤ļø
    31.5. stiže nam 2. dečko šŸ©µ
    16.12. stigao Vito, āš–ļø3760g išŸ“53cm. šŸ©µ

• Gabi1304
    19. Lipanj 2023. 15:39

Miss88

Ja imam sutra u 2 jedva cekam da vidim dal je sve u reduĀ 

Eva892
    19. Lipanj 2023. 15:41

SIMT

Ja sam jutros bila u Petrovoj, radili su mi ultrazvuk, čak je doÅ”ao i doc. ZlopaÅ”a i rekao mi je da u svojoj karijeri od 30 godina nije vidio ovako neÅ”to kao kod mene. Svi organi su izvan trbuÅ”ne Å”upljine i srce je izvan prsnog koÅ”a. Odmah su me slali na povjerenstvo i u srijedu imam prekid trudnoće.
    Vama svima želim uredne i mirne trudnoće do kraja i hvala vam na podrÅ”ci koju ste mi pružile zadnjih dana

Jakoo mi je žao šŸ˜žšŸ˜žšŸ˜ž šŸ’”

šŸ‘© 1992., PAI 4g/4g, MTHFR c/t
    šŸ‘Ø1988. šŸ‘
    10/2020 - missed a.b.
    11/2022 -biokemijska
    02/2022 -missed a.b.
    04/2023 āž”ļø āž• /6+4 šŸ’•/ Veritas šŸ’™

Tami0910
    19. Lipanj 2023. 16:09

Cure, sretno sutra i ovih dana na pregledima.

Ja se uvijek naručujem ujutro jer sam na dan pregleda jako nervozna. Ovih dana mi je bilo manje mučnine, a jutros nisam dugooo toliko povračala. Valjda od nervoze i stresa od pregleda.
    Jel joÅ” kojoj ovako?

Meni je rekla da je naprijed posteljica i da ću zbog toga možda malo kasnije početi osječati bebu, ali da me to ne brine. Dal ima tko iskustva s time?

06/22 missed ab 7tj
    08/22 LH trakice
    22.03. + šŸŒˆ
    1.pregled: 06.04. 5+4 ā¤ļø
    21.11.2023 AšŸ’™šŸ™

• Burica17
    19. Lipanj 2023. 16:10

Miss88

Imam sutra u 9. Sretno nam svima!

• Elenicaa20
    19. Lipanj 2023. 16:25

Ja sam jutros bila s nalazima na trombocite posto to moram provjeravat cekala sam 1,5h tolika je guzva bila
    Trombociti su u normali ali mi je rekla da nastavim s aspirinom i narucila me opet 14.7Ā 
    A radili smo UZ preko stomaka 12+6 i sve je uredu kaze da je beba super hvala Bogu...Bas sam mirnijaĀ 
    Fetal doppler jucer ukljucila i pojma nemam naci otkucaje necu ga koristit sig do 14-15 sedmice šŸ˜‚

mateak44
    19. Lipanj 2023. 16:25

Tami0910

Cure, sretno sutra i ovih dana na pregledima.

Ja se uvijek naručujem ujutro jer sam na dan pregleda jako nervozna. Ovih dana mi je bilo manje mučnine, a jutros nisam dugooo toliko povračala. Valjda od nervoze i stresa od pregleda.
    Jel joÅ” kojoj ovako?

Meni je rekla da je naprijed posteljica i da ću zbog toga možda malo kasnije početi osječati bebu, ali da me to ne brine. Dal ima tko iskustva s time?

Meni je pregled u srijedu i jedva cekam cut sta ce mi reci za cerviks, jel ulozivo i dalje ili nije šŸ™„ sva sreca da je u 9h ujutro pa cu brzo i znat!Ā 
    Meni su rekli da je jedna posteljica straga, a jedna sprijedaā€¦ i ocekivala sam da cu u ovim tjednima vec nesto pocet osjecat, ali nista jos šŸ¤­

šŸ‘© 26 šŸ™‹ā€ā™‚ļø 37
    āž• 21.3.2023.
    06.11.2023. Dora i Ema šŸŒøšŸ«¶šŸ½šŸ©°šŸ‘§šŸ‘§
    22.06.2024. šŸ‘¼šŸ¼ U raj poveli te anđeli, D šŸ¤

Tinchy09
    19. Lipanj 2023. 17:08

Vidjela sam preporuke za jastuk, hvala cure! šŸ˜Š
    ...
    SIMT, strasno mi je zao sto to prolazis, ne mogu ni zamisliti, pa isto tako sve sto napisem nije nikakva utjeha. Saljem zagrljajšŸ˜”
    ...
    Ostale cure super na dobrim pregledima iiii dobrodosle nove cure! Uredne trudnoće želim! šŸ„°ā¤ļø
    ...
    Ja sam sutra u 9h na pregledu, vec sad Å”trikam i strah me(kao i svaki putšŸ™ˆ) i odmah radimo Harmony... samo da bude sve ok da odahnem..

šŸ™‹šŸ»ā€ā™€ļø 30
    āž•ļø 23.04.'23 šŸ„°šŸ¤šŸŒˆ
    7+0 kuca ā¤ļøšŸ„°
    OTP 02.01.2024. Curica šŸŽ€ A šŸ’•

Selmaa34
    19. Lipanj 2023. 19:49

Simt, jako mi je zao..

34 šŸ‘©šŸ¼ā€ā¤ļøā€šŸ’‹ā€šŸ‘ØšŸ» 41 ā €ā €ā €ā €ā €ā €ā €ā €ā €ā €ā €ā € Ā ā €ā €ā €ā €ā €ā €ā €ā €ā €ā €ā €ā €
    2020 šŸ‘¦šŸ¼ ā €ā €ā €ā €ā €ā €ā €ā €ā €ā €ā €ā € ā €ā €ā €ā €ā €ā €ā €ā €ā €ā €ā €ā €ā €ā €ā €
    7+0 imamo ā¤ļø ā €ā €ā €ā €ā €ā €ā €ā €ā €ā €ā € ā €ā €ā €ā €ā €ā €ā €ā €
    ā €ā €ā €ā € Itā€™s a girl šŸŽ€ (panorama low risk)

Jana25
    19. Lipanj 2023. 19:50

Bome vas ima sutra na pregledima. Javite se sve s dobrim vijestima šŸ¤žā¤ļø
    .
    SIMTĀ ne znam kako bi te utjesila ili rekla nesto pametno. Plači, vriÅ”ti, razbijaj...imaÅ” pravo na sve. Zagrli muža na najjače, prebrodit ćete ovo ā¤ļø nadam se da ćeÅ” nam se nastaviti javljati i pisati, tu smo ā¤ļø
    .
    TamiĀ postelijca mi je u obje trudnoće naprijed. To je za mene značilo veći trbuh, ali nisam.neÅ”to kasnije počela osjećat udarce. Sa 18 tjedana sam već mogla snimit kako udara. Sad trenutno osjećam mjehuriće, kao da me riba takne u prolazu. Uzmi u obzir da mi je prvi i ovaj sad veći za tjedan dana. Na pregledu sa 16+3 on je bio 195grama i odgovarao za 17+

MamašŸ™‹šŸ¼ā€ā™€ļø28
    TatašŸ™‹ā€ā™‚ļø32
    KšŸ§’ šŸ’™ 09/21
    LšŸ‘¶šŸ©µ 11/23

• Uključi se u raspravu, znaÅ” da želiÅ”!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali joÅ” se niste prijavili na račun. NemaÅ” korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.