Zimske bebe 2023./24. 🩶❄️☃️🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ens
    20. Lipanj 2023. 08:56

Tinchy09

Miss88, osobno mi se nije dogodilo, ali gin je napomenuo da mozemo imati odnose jer je sve u redu, i da je moguce da se nekad jave blaga obojenja iscjetka jer je sve jako osjetljivo, kao i nakon pregleda opcenito. Da se ne preplasim AKO se i desi.
    Napomeni da budes mirna svakako. Nemoj da ti bude bed 😊😁

Ja cekam pregled, strah me.🙈 velikih 12tt🥳 uvijek se nekako spominje tih 12tt kao velika prekretnica i bas me nekako strah… sad ce mi opet tlak bit visok 🤦🏻‍♀️ a inace doma ne prelazi 115 😅

Sretnoooo 😊😊😊

👩🏼 31 🧔🏻‍♂️ 35
    5.5.2023 +
    24.5.2023 prvi pregled, imamo ❤️
    Panorama - low risk - stize nam curica 🌸
    Iduci pregled - 5.9.
    OTP 15.01.2024

Neyy
    20. Lipanj 2023. 08:58

Cure čitam vas koliko mogu, SIMT jako mi je žao ☹️☹️

Ja ne znam šta se sa mnom dešava, proteklih 15 dana jako turbulentno, provela sam 5 dana u krevetu, ništa nisam jela, čak ni vodu nisam mogla zadržati. Možda blizanacka trudnoća uzima više maha, ne znam. Jedva sam nekako došla sebi i počela funkcionisati, ali sam na oprezu jer sad imam traumu od povraćanja. 
    Čekamo rezultate Veritasa, a sutra kontrola, jedva čekam da vidimo bebice i nadam se da je sve ok 🥰
    Želim vam sreću na pregledima ❤️

24.04. ➕
    OTP 28.12.2023.
    Veritas test ✔️
    Z & E 💗💗

Miss88
    20. Lipanj 2023. 08:59

Hvala curke. Javim vam se nakon pregleda! ❤️ Znamo spol ali nadam se da ćemo vidjeti pišu danas 🙈

🙋‍♀️ - 35🙋🏻‍♂️ - 36
    💙 -19.3.2018.
    4.4. ➕
    24.4. p.p. imamo ❤️
    31.5. stiže nam 2. dečko 🩵
    16.12. stigao Vito, ⚖️3760g i📏53cm. 🩵

ItsMarija
    20. Lipanj 2023. 09:17

Sretno danas svima koje idu na pregled🥳🥳🥳
    Jaaavite. 🙃
    Ja tek 25.7., naceeekat cu se. 🤣😃

Tami0910
    20. Lipanj 2023. 09:17

Miss88

Jutro ekipa. Bez osuđivanja molim. Sve mi je u redu s trudnoćom nemam nikakvih problema. Sinoć drugi put da se seksamo. Prvi put sve okej, sinoć svježa krv. Vjerujem da me malo zaderao jer je otpozadi bilo a jutros gledam smečkasta krv,stara. Osjetim da me kokara zateže i maaalo pecka. Naravno vjerujem da nije ništa a opet malkoc me strah. Danas idem na pregled, znam da joj moram reći ali stvarno se glupo osjećam. 🙈🥴

Kakve osude, pa to je sasvim prirodno.
    Mi baš zbog tog straha se suzdržavamo. Ne znaš tko ima manju volju mm ili ja 😂
    Mislim da se ne moraš brinuti jer sam čula od par cura da se to zna dogoditi nakon odnosa, ali da nije ništa opasno.
    Svakako ti pitaj ginekologicu. Zato ih i imamo da nam sve objasne.

06/22 missed ab 7tj
    08/22 LH trakice
    22.03. + 🌈
    1.pregled: 06.04. 5+4 ❤️
    21.11.2023 A💙🙏

ItsMarija
    20. Lipanj 2023. 09:19

Caliopi ☘

Curke vidim da već dosta dugo nije objavljena neka lista s pregledima i spolovima a ave teže pamtimo pa ako se slažete složila bi jednu da ju svaki dan ovdje postavimo i da smo upućene koliko toliko. Samo ostavite datum idućeg pregleda, OTP (očekivani termin poroda) koje imate i spol također pošto imamo dosta novih trudnica koje čekaju prvi pregled i ima nas koje još ne znamo spol pa ako želite da imamo listu složit ću ja jednu da se lakše pratimo ☺️

Super ideja!!
    Sljedeci pregled 25.7.. Ocekivani porod cca 8.2. 😇

ItsMarija
    20. Lipanj 2023. 09:21

Cure sad cete mislit da sam neskolovana🤣
    Ali kako napravite dolje ovu trakicu da vam pise u kojem ste tjednu... Ja sam vec danima pokusavala, stisnem na to vase sve tak utipkam i nece mi.. A bas je fora😍

Mom2One
    20. Lipanj 2023. 09:44

Sretno svima na pregledima ❤️🤞
    SIMT
    Iskreno mi je žao, ne znam što pametno reći a da ti bude za utjehu. Drži se, mislim na tebe ❤️

♂️ 34
    ♀️ 31
    K 👱🏼‍♀️💗 11
    + 7.mjesec 2022.
    15. tjedan - abortus in tractu, kiretaža- baby boy 👶🏻😇👣
    +29.3 🌈❤️
    12.12.2023 baby girl 💗🌈

Selmaa34
    20. Lipanj 2023. 09:45

Miss, ne brini, mislim da to nije nista neuobicajeno, sigurna sam da ce danas na pregledu sve bit ok.
    Svima ostalima sretno na pregledima.
    Caliopi, super ideja za listu, ja cu na pregled pocetkom drugog tjedna, neznam tocno koji dan jer neznam kako radim. Otp 12.02.24.
    ItsMarija, kliknes na nas potpis i onda prvo biras traku, ides dalje, biras ikonicu i ubacujes svoje podatke. Kad dodjes do kraja kopiras srednji link, zaljepis ga u svojem profilu u potpis.

34 👩🏼‍❤️‍💋‍👨🏻 41 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀  ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
    2020 👦🏼 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
    7+0 imamo ❤️ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
    ⠀⠀⠀⠀ It’s a girl 🎀 (panorama low risk)

ItsMarija
    20. Lipanj 2023. 09:59

Selmaa34

Miss, ne brini, mislim da to nije nista neuobicajeno, sigurna sam da ce danas na pregledu sve bit ok.
    Svima ostalima sretno na pregledima.
    Caliopi, super ideja za listu, ja cu na pregled pocetkom drugog tjedna, neznam tocno koji dan jer neznam kako radim. Otp 12.02.24.
    ItsMarija, kliknes na nas potpis i onda prvo biras traku, ides dalje, biras ikonicu i ubacujes svoje podatke. Kad dodjes do kraja kopiras srednji link, zaljepis ga u svojem profilu u potpis.

Aaaa, uspjela 😊 hvala lijepa 😃

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.