Zimske bebe 2023./24. 🩶❄️☃️🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Gabi1304
    19. Lipanj 2023. 23:30

Ja sam danas vadila komplet krvnu sliku i urin sutra cu vidjeti kakvi su nalazi i usput da vidimo srceko dal kuca ❤️ 
    I da danas sam ujutro vadila krv i kada sam dosla doma imala sam jaku mucninu da sam zaspala samo da je ne osjetim i danas oko 5 popodne popim sirup od kruske slatki za probavu iskreno sirup je ljep nije odvratan al ja kad krenem pit pocne mi se povracat tako da sam danas prvi put malo povracala jer mi sirup u opce ne odgovara i svaki put kad ga krenem pit meni se povraca 🤣🤣
    Dal je to moguce radi trudnoce da mi ne odgovara ?

Ens
    20. Lipanj 2023. 07:39

Sretno svim curkama danas na pregledima! Javite nam novosti 😊
    Caliopi - meni je termin 15.1., iduci pregled 5.7., spol jos ne znam.

👩🏼 31 🧔🏻‍♂️ 35
    5.5.2023 +
    24.5.2023 prvi pregled, imamo ❤️
    Panorama - low risk - stize nam curica 🌸
    Iduci pregled - 5.9.
    OTP 15.01.2024

Miss88
    20. Lipanj 2023. 08:06

Jutro ekipa. Bez osuđivanja molim. Sve mi je u redu s trudnoćom nemam nikakvih problema. Sinoć drugi put da se seksamo. Prvi put sve okej, sinoć svježa krv. Vjerujem da me malo zaderao jer je otpozadi bilo a jutros gledam smečkasta krv,stara. Osjetim da me kokara zateže i maaalo pecka. Naravno vjerujem da nije ništa a opet malkoc me strah. Danas idem na pregled, znam da joj moram reći ali stvarno se glupo osjećam. 🙈🥴

🙋‍♀️ - 35🙋🏻‍♂️ - 36
    💙 -19.3.2018.
    4.4. ➕
    24.4. p.p. imamo ❤️
    31.5. stiže nam 2. dečko 🩵
    16.12. stigao Vito, ⚖️3760g i📏53cm. 🩵

Ens
    20. Lipanj 2023. 08:21

Miss88

Jutro ekipa. Bez osuđivanja molim. Sve mi je u redu s trudnoćom nemam nikakvih problema. Sinoć drugi put da se seksamo. Prvi put sve okej, sinoć svježa krv. Vjerujem da me malo zaderao jer je otpozadi bilo a jutros gledam smečkasta krv,stara. Osjetim da me kokara zateže i maaalo pecka. Naravno vjerujem da nije ništa a opet malkoc me strah. Danas idem na pregled, znam da joj moram reći ali stvarno se glupo osjećam. 🙈🥴

Ma zasto bi te osudivali.. iskreno, mislim da se ne moras brinuti, sve nam je puno osjetljivije dolje pa moguce da je bila neka ozljeda mala sitna ili imas mozda neku upalu (isto ne mora biti nista strasno)..ali najbolje pitaj danas ginekologicu pa ce ti rec jel mozda bolje sad neko vrijeme suzdrzat se odnosa… ja osobno stavljam utrogestane vaginalno i zbog toga jos nismo imali odnose, ali kad prestanem to stavljat sigurno hocemo ako sve bude ok 😀😀

👩🏼 31 🧔🏻‍♂️ 35
    5.5.2023 +
    24.5.2023 prvi pregled, imamo ❤️
    Panorama - low risk - stize nam curica 🌸
    Iduci pregled - 5.9.
    OTP 15.01.2024

Miss88
    20. Lipanj 2023. 08:28

Ens

Miss88

Ma zasto bi te osudivali.. iskreno, mislim da se ne moras brinuti, sve nam je puno osjetljivije dolje pa moguce da je bila neka ozljeda mala sitna ili imas mozda neku upalu (isto ne mora biti nista strasno)..ali najbolje pitaj danas ginekologicu pa ce ti rec jel mozda bolje sad neko vrijeme suzdrzat se odnosa… ja osobno stavljam utrogestane vaginalno i zbog toga jos nismo imali odnose, ali kad prestanem to stavljat sigurno hocemo ako sve bude ok 😀😀

Evo sad sam došla s wca. Nema ništa. Osim što imam čudan osjećaj. 
    Bože ja kao da sam prvi put trudna ahahahaha. Sva sreća pa ne gleda vaginalno, umrla bi od srama. 🥴🙈

🙋‍♀️ - 35🙋🏻‍♂️ - 36
    💙 -19.3.2018.
    4.4. ➕
    24.4. p.p. imamo ❤️
    31.5. stiže nam 2. dečko 🩵
    16.12. stigao Vito, ⚖️3760g i📏53cm. 🩵

Tinchy09
    20. Lipanj 2023. 08:30

Miss88, osobno mi se nije dogodilo, ali gin je napomenuo da mozemo imati odnose jer je sve u redu, i da je moguce da se nekad jave blaga obojenja iscjetka jer je sve jako osjetljivo, kao i nakon pregleda opcenito. Da se ne preplasim AKO se i desi.
     Napomeni da budes mirna svakako. Nemoj da ti bude bed 😊😁
    ...
    Ja cekam pregled, strah me.🙈 velikih 12tt🥳 uvijek se nekako spominje tih 12tt kao velika prekretnica i bas me nekako strah... sad ce mi opet tlak bit visok 🤦🏻‍♀️ a inace doma ne prelazi 115 😅

🙋🏻‍♀️ 30
    ➕️ 23.04.'23 🥰🤍🌈
    7+0 kuca ❤️🥰
    OTP 02.01.2024. Curica 🎀 A 💕

Tinchy09
    20. Lipanj 2023. 08:31

E da ,sto se tice liste, moze sto se mene tice😁😁 ja javim onda podatke iza pregleda🤞😄

🙋🏻‍♀️ 30
    ➕️ 23.04.'23 🥰🤍🌈
    7+0 kuca ❤️🥰
    OTP 02.01.2024. Curica 🎀 A 💕

slavonka92
    20. Lipanj 2023. 08:43

Miss88

Nema osuđivanja, ja i suprug imamo redovno odnose. I u prve dvije trudnoće do samog kraja. Samo sad provjeri s njom da li ti je dopušteno nakon ovog. Bez brige svi smo samo ljudi.

Leon 10.10.2018
    Franjo 09.09.2020

slavonka92
    20. Lipanj 2023. 08:46

SIMT

Ja sam jutros bila u Petrovoj, radili su mi ultrazvuk, čak je došao i doc. Zlopaša i rekao mi je da u svojoj karijeri od 30 godina nije vidio ovako nešto kao kod mene. Svi organi su izvan trbušne šupljine i srce je izvan prsnog koša. Odmah su me slali na povjerenstvo i u srijedu imam prekid trudnoće.
    Vama svima želim uredne i mirne trudnoće do kraja i hvala vam na podršci koju ste mi pružile zadnjih dana

Žao mi je zbog ovakvog razvoja situacije

Leon 10.10.2018
    Franjo 09.09.2020

• Burica17
    20. Lipanj 2023. 08:47

Tinchy09

Miss88, osobno mi se nije dogodilo, ali gin je napomenuo da mozemo imati odnose jer je sve u redu, i da je moguce da se nekad jave blaga obojenja iscjetka jer je sve jako osjetljivo, kao i nakon pregleda opcenito. Da se ne preplasim AKO se i desi.
    Napomeni da budes mirna svakako. Nemoj da ti bude bed 😊😁

Ja cekam pregled, strah me.🙈 velikih 12tt🥳 uvijek se nekako spominje tih 12tt kao velika prekretnica i bas me nekako strah… sad ce mi opet tlak bit visok 🤦🏻‍♀️ a inace doma ne prelazi 115 😅

Sretnoo,ja u 9...meni uvijek kod doktora visok tlak,sad doma mjerila 125/80.😆

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.