Ja sam jutros bila u Petrovoj, radili su mi ultrazvuk, čak je došao i doc. Zlopaša i rekao mi je da u svojoj karijeri od 30 godina nije vidio ovako nešto kao kod mene. Svi organi su izvan trbušne šupljine i srce je izvan prsnog koša. Odmah su me slali na povjerenstvo i u srijedu imam prekid trudnoće.
Vama svima želim uredne i mirne trudnoće do kraja i hvala vam na podršci koju ste mi pružile zadnjih dana
Žao mi je jako, zelim ti snage da cim prije prodjes kroz sve sto te ceka i budes spremna za nove lijepe trenutke. ❤️
12/2023 dječak 💙
Pozdrav čitam vas vec neko vrijeme i evo nakon pregleda vrijeme je da vam se pridružim sada smo u 6tt.
Cestitam, dobrodosla
🤗
Dobar dan cure,
nadam se da ste sve dobro.
Ja jutros imala pregled, sve je super hvala Bogu🙏🥰❤️
Na slici s ultrazvuka pise da smo veliki 14 cm. 😍
Rastete🤗🤗🤗
Ja sam jutros bila u Petrovoj, radili su mi ultrazvuk, čak je došao i doc. Zlopaša i rekao mi je da u svojoj karijeri od 30 godina nije vidio ovako nešto kao kod mene. Svi organi su izvan trbušne šupljine i srce je izvan prsnog koša. Odmah su me slali na povjerenstvo i u srijedu imam prekid trudnoće.
Vama svima želim uredne i mirne trudnoće do kraja i hvala vam na podršci koju ste mi pružile zadnjih dana
Jako mi je zao. :( zelim tebi i tvojim bliznjima svu snagu svijeta da ovo prebrodite..
SIMT jako mi je zao, zelim ti svu snagu svijeta da uspijes prebrodit to s vremenom i onda te cekaju ljepsa vremena, sigurna sam u to. sve smo tu jake za tebe, drzi se i javljaj nam se ❤️
.
Tami0910 😂 kak si slatka haha, upravo ovo sto Caliopi kaze, oblikuje se po tvom tijelu, a jednom kad probas pitat ces se jesi trebala zatrudnit da bi si ga kupila koliko je dobar… 😆
👩 26 🙋♂️ 37
➕ 21.3.2023.
06.11.2023. Dora i Ema 🌸🫶🏽🩰👧👧
22.06.2024. 👼🏼 U raj poveli te anđeli, D 🤍
Žao mi je sto to prolazis..Šaljem ti puno zagrljaja i javljaj nam sam ovdje da dijelis s nama sve slobodno🥺❤️
Cure, zene, buduce majke.. 🙃🙃 Danas sam usla u 7tj.. Ujutro mi je bilo onak malo muka, nista strasno... Ali sad me glava boli bez prestanka, titraju mi oci, imala otvorene ili zatvorene, crno pred ocima. Mjerim tlak normalan je. Kad sam isla na pregled doktor je rekao da nebi smjela pit tablete ak me bude boljela glava, nisam ni necu, al bol je bas onako 😔 još kazem svasta mi onako pred ocima. Jel netko kroz isto prolazio ili prolazi?
SIMT jako mi je zao, zelim ti svu snagu svijeta da uspijes prebrodit to s vremenom i onda te cekaju ljepsa vremena, sigurna sam u to. sve smo tu jake za tebe, drzi se i javljaj nam se ❤️
.
Tami0910 😂 kak si slatka haha, upravo ovo sto Caliopi kaze, oblikuje se po tvom tijelu, a jednom kad probas pitat ces se jesi trebala zatrudnit da bi si ga kupila koliko je dobar… 😆
Nagovorile ste me, idem danas u baby centar da kupim i isporabam vecer🤣☺️
Moj mm voli spavat diagonalno, a to bas i nije moguce trenutno, a ni u buducnosti pa mozda da i njemu uzmem jedan🤣🤷♀️
06/22 missed ab 7tj
08/22 LH trakice
22.03. + 🌈
1.pregled: 06.04. 5+4 ❤️
21.11.2023 A💙🙏
Cure, zene, buduce majke.. 🙃🙃 Danas sam usla u 7tj.. Ujutro mi je bilo onak malo muka, nista strasno… Ali sad me glava boli bez prestanka, titraju mi oci, imala otvorene ili zatvorene, crno pred ocima. Mjerim tlak normalan je. Kad sam isla na pregled doktor je rekao da nebi smjela pit tablete ak me bude boljela glava, nisam ni necu, al bol je bas onako 😔 još kazem svasta mi onako pred ocima. Jel netko kroz isto prolazio ili prolazi?
Ja sam imala neizdržive glavobolje u početku i doktor mi je dao dopuštenje da pijem lekadol kad više ne mogu izdržati jer mi u suprotnom može provocirati napadaj. A inače ja znam voditi borbu s tim bljeskovima,točkice malo crne pa malo kao bijele zavisi kako kad,a to mi bude najizraženije ljeti. Jedino što možeš je piti litre i litre vode da vidiš hoće li biti olakšanja,a ako ne onda na hitnu da nešto poduzmu obzirom da ne smiješ tablete za glavobolju
Evo boli za poludit. Sad sam si stavila oblog i samu sebe cu natjerat da pijem vode i vodeee.
https://www.babycenter.hr/bubaba-by-freeon-jastuk-za-trudnicu-i-dojilju-dugice-i-minky-grey-1073083.html
Ovo vam je moj i prezadovoljna sam 😀😀
👩🏼 31 🧔🏻♂️ 35
5.5.2023 +
24.5.2023 prvi pregled, imamo ❤️
Panorama - low risk - stize nam curica 🌸
Iduci pregled - 5.9.
OTP 15.01.2024
Sortiraj odgovore
Najstariji