Zimske bebe 2023./24. 🩶❄️☃️🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mom2One
    18. Lipanj 2023. 11:04

Caliopi ☘

Mom2One

Elenicaa20

Mom2One

Jutro svima, urinokultura ipak sterilna.

Pa to je super
    Sta dalje?Kako se osjecas ti?
    Sutra ides opet jel tako

Nemam pojma sto dalje. Pijem taj antibiotik. I nisam pametna sad sta.
    Ne, ne, pregled mi je 27.6.
    Cula sam se s frendicom koja je doktorica. Poslala joj nalaz, odmah me pitala jesam li trudna. Ovi moji nalazi su u trudnoci neka norma. Nista zabrinjavajuce. Smatra da nije urinoinfekcija. Vise se bazira na moje iscjetke i krvarenje. Pitala je za briseve, to znamo da je sve negativno.

Drago mi je da je sterilna urinokultura, ali zašto ona misli da su fosfatni cilindri u urinu okej? To mi je malo šok pa bi baš volila znati koje je objašnjenje za to. Jer ako je to normalno u trudnoći onda me brine zašto se meni to nije pojavilo u urinu 😱

Kako ona kaze, ta kolicina koja je kod mene prisutna je neznatna, ali mora biti naglasena na nalazu jer je dio sedimenta urina. Samo oprez da se situacija prati dalje,ako se povecaju, zajedno s leukocitima ( u urinu) onda je za reagirat. S obzirom da je urinokultura sterilna i leukociti u urinu negativni zasad nije nista strasno. 
    Zato kaze da je vise zabrinjavaju iscjedci. Samo da se ne ponovi kao zadnji put, ali da poslusam gin i popijem do kraja antibiotik pa cemo vidjet. 
    Nakon sto popijem antibiotik treba ponovit sve nalaze. 

♂️ 34
    ♀️ 31
    K 👱🏼‍♀️💗 11
    + 7.mjesec 2022.
    15. tjedan - abortus in tractu, kiretaža- baby boy 👶🏻😇👣
    +29.3 🌈❤️
    12.12.2023 baby girl 💗🌈

Mom2One
    18. Lipanj 2023. 11:11

Jana25

Mom2One

Elenicaa20

Mom2One

Pa to je super
    Sutra ides opet jel tako

Cula sam se s frendicom koja je doktorica. Poslala joj nalaz, odmah me pitala jesam li trudna. Ovi moji nalazi su u trudnoci neka norma. Nista zabrinjavajuce. Smatra da nije urinoinfekcija. Vise se bazira na moje iscjetke i krvarenje. Pitala je za briseve, to znamo da je sve negativno.

Bas kad sam gledala tvoj nalaz i mislim si leukociti 12. Pa meni su negdje u 7 mjesecu trudnoce bili 11.9 i dr je odmahnula rukom da ne brinem da je sve okej 🤷‍♀️ kao normalno je da su u trudnoci malo poviseni 😐 mislim da ti je CRP parametar ipak vazniji. On pokaze postoji li kakva upala. Brisevi su u redu kako kazes taki da stvarno nemam pojma 🤷‍♀️ jel ti možda muž radio neki bris? Ako ne kod tebe sve u redu mozda nije kod njega. Ne zmam, lupam gluposti. Da niie kod njega nebi bilo ni kod tebe. Glupa sam, razmisljam na glas 🙈
    Javljaj se kako si i kako se osjecas ❤️

Ma leukociti mi uvijek variraju tu negdje, i na prvom nalazu su bili 12.01,tako da su odmah rekla da nije nista. Za crp mi je isto rekla da je za trudnocu u normi jer se dogadaju razni procesi u tijelu, a mozda i nije povezano u reproduktivnim sustavom, mozda neka prehladica.
    Nije radio nista, ali mi ni nemamo odnose, od treceg mjeseca, jer su nam strogo zabranjeni. Prije trudnoce su bili uredni. A i moji su cijelo vrijeme. Njega su odmah prekrizili. Nisi glupa naravno, nemoj to za sebe nikad govoriti, sve su to legitimna pitanja. ❤️ Sve je to uzeto u obzir, ali eto, sustavom eliminacije smo dosli na nista.
    Ma ok sam, razmisljamo, eliminiramo, pokusavam se ne zivcirat, i tako mi prolaze dani ❤️

♂️ 34
    ♀️ 31
    K 👱🏼‍♀️💗 11
    + 7.mjesec 2022.
    +29.3 🌈❤️
    12.12.2023 baby girl 💗🌈

Mom2One
    18. Lipanj 2023. 11:19

Caliopi, ovako cu stavit komentar jer je predugacak pa ga ne prihvaca.
    Da, crp mi je 10.20.
    Ma znas sta cu ti reci. U pravu si. Svaki doktor ima svoje misljenje, svoje norme, svoje parametre. Ali kad sagledas sve skupa, jedne stavke su super pozitivne, druge apsolutno negativne, nisu ni oni pametni. 
    Leukocitna eksteraza je negativna i ovaj put. Bar nesto. Tjesimo se. Mozda je kakva lagana upalica mjehura, uz to poremecena flora, ne znam, bubam gluposti jer nisam doktor.Ja za njih i dalje ostajem enigma. Proslu trudnocu se nisu ni trudili. Ovu ih ja forsiram, tjeram, dizem im tlak pa moraju. Ali da imaju neke volje reagirat, bas i ne. Samo sam ja rekla. Popest cu im se na vrh glave da mojem djetetu bude sve u redu.Zdravstvo nam je katastrofa, i to na n-tu! I to si u pravu.
    Nadam se da je kuma dobro, i da je proslo sve u redu! ❤️

♂️ 34
    ♀️ 31
    K 👱🏼‍♀️💗 11
    + 7.mjesec 2022.
    +29.3 🌈❤️
    12.12.2023 baby girl 💗🌈

Jana25
    18. Lipanj 2023. 11:24

Mom2One

Jana25

Mom2One

Elenicaa20

Mom2One

Pa to je super
    Sutra ides opet jel tako

Bas kad sam gledala tvoj nalaz i mislim si leukociti 12. Pa meni su negdje u 7 mjesecu trudnoce bili 11.9 i dr je odmahnula rukom da ne brinem da je sve okej 🤷‍♀️ kao normalno je da su u trudnoci malo poviseni 😐 mislim da ti je CRP parametar ipak vazniji. On pokaze postoji li kakva upala. Brisevi su u redu kako kazes taki da stvarno nemam pojma 🤷‍♀️ jel ti možda muž radio neki bris? Ako ne kod tebe sve u redu mozda nije kod njega. Ne zmam, lupam gluposti. Da niie kod njega nebi bilo ni kod tebe. Glupa sam, razmisljam na glas 🙈
    Javljaj se kako si i kako se osjecas ❤️

Ma leukociti mi uvijek variraju tu negdje, i na prvom nalazu su bili 12.01,tako da su odmah rekla da nije nista. Za crp mi je isto rekla da je za trudnocu u normi jer se dogadaju razni procesi u tijelu, a mozda i nije povezano u reproduktivnim sustavom, mozda neka prehladica.
    Nije radio nista, ali mi ni nemamo odnose, od treceg mjeseca, jer su nam strogo zabranjeni. Prije trudnoce su bili uredni. A i moji su cijelo vrijeme. Njega su odmah prekrizili. Nisi glupa naravno, nemoj to za sebe nikad govoriti, sve su to legitimna pitanja. ❤️ Sve je to uzeto u obzir, ali eto, sustavom eliminacije smo dosli na nista.
    Ma ok sam, razmisljamo, eliminiramo, pokusavam se ne zivcirat, i tako mi prolaze dani ❤️

Ne mora biti isti scenarij kao prošli put. Krvarenje više nemaš, nemaš ni neke bolove. Popit ćeš antibiotik i bit će sve okej ❤️ ako su nalazi sa minimalnim odstupanjima, to je stvarno okej. Realn,o  leukociti i crp se znaju povisit i kod karijesa zuba, i to je upala 🤷‍♀️
    Samo odmaraj, pozitivne misli, čitaj, spavaj, tu nam tipkaj i bit će sve okej ❤️

Mama🙋🏼‍♀️28
    Tata🙋‍♂️32
    K🧒 💙 09/21
    L👶🩵 11/23

Mom2One
    18. Lipanj 2023. 11:29

Jana25
    Sve je istina sto kazes. Ionako ne mogu nista drugo nego se nadat da ce ipak bit sve ok. 
    Jedino sto me muci i  ne mogu se otet dojmu da nesto pogresno radim i da to dovodi do svega toga. I osjecam se krivom zbog toga.
    Hvala vam cure ❤️

♂️ 34
    ♀️ 31
    K 👱🏼‍♀️💗 11
    + 7.mjesec 2022.
    +29.3 🌈❤️
    12.12.2023 baby girl 💗🌈

Jana25
    18. Lipanj 2023. 11:45

Mom2One

Jana25
    Sve je istina sto kazes. Ionako ne mogu nista drugo nego se nadat da ce ipak bit sve ok.
    Jedino sto me muci i ne mogu se otet dojmu da nesto pogresno radim i da to dovodi do svega toga. I osjecam se krivom zbog toga.
    Hvala vam cure ❤️

Ma taman posla. Molim te miči ta razmišljanja iz glave! I ti si i ja sam vec mama. Jednostavno znaš kad treba reagirat. To je taj "mama sklop". Molim te nemoj krivit sebe ❤️ radis sve kako treba, i bolje od doktora ❤️

Mama🙋🏼‍♀️28
    Tata🙋‍♂️32
    K🧒 💙 09/21
    L👶🩵 11/23

Selmaa34
    18. Lipanj 2023. 12:17

Mom2one, super za urinokulturu. Nadam se da se bolje osjecas. Ja sam imala virusnu upalu grla, tad nisam znala da sam trudna, a vadila sam krv na 10dpo sasvim slucajno, tada mi je vec bilo malo bolje. Crp mi je bio 18. Da je bila bakterijaska upala ocekivao bi se crp preko 50 tako da. Meni se to ne cini tak strasno. 

34 👩🏼‍❤️‍💋‍👨🏻 41 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀  ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
    2020 👦🏼 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
    7+0 imamo ❤️ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
    ⠀⠀⠀⠀ It’s a girl 🎀 (panorama low risk)

mateak44
    18. Lipanj 2023. 12:20

Mom2one super za sterilnu urinokulturu, to je i najbitnije… i ne brini, imas antibiotik, on ce pokriti ako ima neceg i popis ga do kraja i kroz par dana se opet ponavljaju nalazi. 
    Saljem zagrljaje i cvrsto vjerujem da ce sve biti uredu 🥰🤗

👩 26 🙋‍♂️ 37
    ➕ 21.3.2023.
    06.11.2023. Dora i Ema 🌸🫶🏽🩰👧👧
    22.06.2024. 👼🏼 U raj poveli te anđeli, D 🤍

• Gabi1304
    19. Lipanj 2023. 00:57

Caliopi ☘

Cure ja sam jadna. Pokušavam zaspati, a navikla sam se uspavljivati na lijevom boku. Međutim, večeras sam legla na bok kao i inače i mučnina samo takva, legnem na leđa okej sam al na leđima ne mogu zaspati. Pokušala sam staviti jastuk među noge, dio jastuka pod dio trbuha kod boka,ali nažalost,mučnina je tu kad sam na lijevom boku. I sad ne znam kako da se uspavam,a mrtva sam umorna i uz sve me još i glava razbolila od umora 🥺☹️

I ja pokusavam zaspati al mi u nekom trenutku dode toliki strah i iskreno pocela sam plakat i dobila sam vaginalne tablete koje pokusavam stavit pa nejde pa me boli pa sam sva u strahu da sam od ljutnje rekla sto nisam smjela i onda sam se rasplakala jer mi ovo bas sve novo i ti simptomi gdje od bolnih grudi, leda, pa trbuhu pa kukovi cak pa mucnine pa zatvor nemogu na wc.... Pa sve su mi traperice male i vise neznam sta a znam da je tek pocetna trudnoca... Kako ce mi biti kasnije iskreno malo sam u neku depresiju pala makar zelim dijete al eto... Strah nemogu maknut znaci 1 sat je ujutro a ja placem od straha i ne samo to nego mi je najvise to sto kada malo prosetam pocne me trbuh boljeti... Kako je vama?? 

Selmaa34
    19. Lipanj 2023. 07:12

Dobro jutro svima, gabi i caliopi zao mi je sto to prolazite. Ja nemam za sada mucnine, zaobisle su me u prvoj trudnoci pa se nadam da ce i u ovoj. Mislim imam nekad nelagodu u zelucu ali to ne racunam. Sto se tice bolova, lagane pms bolove imam nekad i grudi su bolne. Neki dan me zabolio ligament u nozi ali proslo je sa odmaranjem. Sto se straha tice, sklona sam tome ali se trudim ne misliti na to. Kao sto su vec cure govorile, na neke stvari nemozemo utjecati. 

34 👩🏼‍❤️‍💋‍👨🏻 41 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀  ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
    2020 👦🏼 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
    7+0 imamo ❤️ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
    ⠀⠀⠀⠀ It’s a girl 🎀 (panorama low risk)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.