Zimske bebe 2023./24. 🩶❄️☃️🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    PiaBuu
    12. Lipanj 2023. 00:14

Karlica, ista stvar je tako i meni 😂 ne uzimam ništa a prije toga sam koristila ursofalk i controloco…
    Miss, divan ti je trbuh ♥️
    Caliopi, šta si odlučila ? :) ja sam otvorila komplikacije u utorak, odonda ležim jer moram kirovat radi tog hematoma i leđa me vise bole od ležanja 😅 uz to čuvam i nećakinju na neko vrijeme dok joj ne dođu roditelji 😅

27👩🏻
    33👦🏻
    Mom of 2 angel in heaven
    Spontani 31.07.2021 - 10 tj - emb 6+5👼🏻
    Spontani 08.02.2022 - 9 tj - emb 7+5👼🏻
    -Hashimoto, terapija 75/50 eurotirox
    PAI-1 heterozigot 4g/5g
    God will carry you trough the storm 🍀💪
    Pregled 30.5 imamo ♥️
    27.6.23-11+2 4.7 cm 🍀
    14.7.23-13+5 7.55 cm 🌈
    10.08.23- stiže mamina djevojčica 💜🌈👨‍👩‍👧

Ens
    12. Lipanj 2023. 07:09

Jutrooo, ja danas prijavljujem na poslu da mi je zadnji dan jer otvaram komplikacije, ali cu pitati jel mogu prvo sav godisnji iskoristiti da jos mjesec dana dobijem normalnu placu. Jel neka od vas isto tako napravila? Ja imam 22 dana jos i glupo mi je da to ne iskoristim…

👩🏼 31 🧔🏻‍♂️ 35
    5.5.2023 +
    24.5.2023 prvi pregled, imamo ❤️
    Panorama - low risk - stize nam curica 🌸
    Iduci pregled - 5.9.
    OTP 15.01.2024

PiaBuu
    12. Lipanj 2023. 07:32

Kod mene je poslodavac mislio da odradim do kraja 7 mjeseca da se uspiju rješiti svi godišnji, rečeno je u kakvoj sam situaciji al svejedno nisu marili… drugi dana sam isla kod dr na pregled i rekla mi je strogo mirovanje radi hematoma, tako da sam na bolovanju… 

27👩🏻
    33👦🏻
    Mom of 2 angel in heaven
    Spontani 31.07.2021 - 10 tj - emb 6+5👼🏻
    Spontani 08.02.2022 - 9 tj - emb 7+5👼🏻
    -Hashimoto, terapija 75/50 eurotirox
    PAI-1 heterozigot 4g/5g
    God will carry you trough the storm 🍀💪
    Pregled 30.5 imamo ♥️
    27.6.23-11+2 4.7 cm 🍀
    14.7.23-13+5 7.55 cm 🌈
    10.08.23- stiže mamina djevojčica 💜🌈👨‍👩‍👧

mateak44
    12. Lipanj 2023. 08:05

Ens

Jutrooo, ja danas prijavljujem na poslu da mi je zadnji dan jer otvaram komplikacije, ali cu pitati jel mogu prvo sav godisnji iskoristiti da jos mjesec dana dobijem normalnu placu. Jel neka od vas isto tako napravila? Ja imam 22 dana jos i glupo mi je da to ne iskoristim…

Ens ja sam npr iskoristila cijeli stari godisnji, a novog godisnjeg samo par dana i ostalo cuvam za to kad se budem vracala nazad na posao. Ne znam jesi u privatnoj ili drzavnoj firmi, ali u drzavnoj ti ne bi trebalo propasti i mogla bi novi koristit prije povratka na posao 😊

👩 26 🙋‍♂️ 37
    ➕ 21.3.2023.
    06.11.2023. Dora i Ema 🌸🫶🏽🩰👧👧
    22.06.2024. 👼🏼 U raj poveli te anđeli, D 🤍

• karlica18
    12. Lipanj 2023. 08:38

mateak44

Ens

Ens ja sam npr iskoristila cijeli stari godisnji, a novog godisnjeg samo par dana i ostalo cuvam za to kad se budem vracala nazad na posao. Ne znam jesi u privatnoj ili drzavnoj firmi, ali u drzavnoj ti ne bi trebalo propasti i mogla bi novi koristit prije povratka na posao 😊

Ja sam planirala od ove godine koristiti prije pocetka porodiljnog, a posto za 2024. Cu imat cijeli mislila sam to pustit za nakon sta se budem vracala 2025. 
    Jel ide to tako?

Jana25
    12. Lipanj 2023. 08:45

karlica18

mateak44

Ens

Ja sam planirala od ove godine koristiti prije pocetka porodiljnog, a posto za 2024. Cu imat cijeli mislila sam to pustit za nakon sta se budem vracala 2025.
    Jel ide to tako?

Tako je 😁

Mama🙋🏼‍♀️28
    Tata🙋‍♂️32
    K🧒 💙 09/21
    L👶🩵 11/23

• Binchi0108
    12. Lipanj 2023. 08:47

Ens

Ens ja sam koristila godišnji novi prije otvaranja komplikacija da dobijem placu još za cijeli mjesec ali realno nisam morala, dobro se raspitaj kod poslodavca hoće li ti godišnji od ove godine propasti ako ne iskoristiš ( kod mene ne propada ) tako da sam ostavila par dana ali većinu iskoristila.

👩🏻 mama 33 🧔‍♂️tata 29
    Termin 26.12.2023. 🐣

Noir
    12. Lipanj 2023. 08:54

Jutro cure. Evo kod mene prvi pošteni simptom trudnoće- zatvor. Još sam bila na putu i to mi se i inače zna desiti, ali se ne popravlja ni sad kad sam kod kuće. Trbuh mi sad izgleda ogromno 🤦‍♀️ uopće nemam potrebu ići na wc, a prije svaki dan bar jednom. Donat slabo pomaže😭

12/2023 dječak 💙

slavonka92
    12. Lipanj 2023. 09:57

Pozdrav svima, ja imam dans kontrolu u pola 5. Što će tiče trbuha, već se vidi i to dobro, treća trudnoća + višak kila+ blizanci.
    Meni je glukoza bila 3 na vađenju krvi čak malo i preniska. Dojenje- dojila obojicu do godinu dana, kada su se sami odvikli i sad planiram ali budući da su blizanci vidjet ćemo kako će se stvari odvijati.

Leon 10.10.2018
    Franjo 09.09.2020

Ana_Maria
    12. Lipanj 2023. 10:27

Bok cure, je li koja mozda sad povezala da ima mucnine radi stresa? Radim uredski posao, nemam fizickog napora, ali psihicki je takav da sam se danas rasplakala prvi put otkad sam trudna i ponovno me zeludac boli nakon dugo vremena samo zato jer ne prestaju traziti jos i jos bez obzira sto sam im rekla za trudnocu... Mislila sam raditi do kraja, prvenstveno financija radi, ali ne znam kako cu... evo, oprostite, samo sam vam se htjela pojadati, bas se jadno osjecam.

37🧔‍♂️🩷👩29
    29.11.2023. 👶🏻🎀💕

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.