Zimske bebe 2023./24. šŸ©¶ā„ļøā˜ƒļøšŸ¤°

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopuŔteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Elenicaa20
    12. Lipanj 2023. 20:15

lana202021

Elenicaa20

Kad se racuna ulazat u 4 mjesec?
    Ja sam sutra punih 12 tjedana.

Mislim da četvri mjesec trudnoće počinje od 14tog tjedna, neka me netko ispravi ako grijeÅ”im.

Ja sam mislila da je od 13 tjedna opet nisam sigurna zato pitam hah

slavonka92
    12. Lipanj 2023. 20:28

Selmaa34

Slavonka, čestitam na dobrom pregledu. Koliko ti je zeljezo? Ja sam vadila prije nego sam saznala da sam trudna i bilo mi je 9,8. Kao u granicama ali na donjoj granici. I pere me umor dosta. Pijem vec 10 dana floradix a mislim pitati ginica kad odem na prvi pregled dali mi treba nesto jace.

14.5 je bio ali mi je rekao da će oni iscrpiti moje zalihe i da je bolje da odmah počnem piti željezo. Ja sam ga pila i u prve dvije trudnoće.

Leon 10.10.2018
    Franjo 09.09.2020

Mom2One
    12. Lipanj 2023. 20:53

Samo cu se javit sa svojim iskustvom sa doplerom. Premda je super stvar ali nekad nije samo on rjesenje.
    U prosloj t mi je iscurila sva plodna voda u 15.tj., imala sepsu, izgubila masu krvi ali otkucaji srca su bili prisutni i na dopleru i na njihovom uzv.. I to jaki. Ali trudnoci nije bilo spasa. Tako da to je jedna vrsta spasa cisto da smo na miru, ali ako postoje neki problemi, u vasem slucaju vidim neki smedi iscjedci, ja bi vec bila na hitnoj.Ā 

ā™‚ļø 34
    ā™€ļø 31
    K šŸ‘±šŸ¼ā€ā™€ļøšŸ’— 11
    + 7.mjesec 2022.
    15. tjedan - abortus in tractu, kiretaža- baby boy šŸ‘¶šŸ»šŸ˜‡šŸ‘£
    +29.3 šŸŒˆā¤ļø
    12.12.2023 baby girl šŸ’—šŸŒˆ

Rina 39
    12. Lipanj 2023. 21:01

Mom2One

Samo cu se javit sa svojim iskustvom sa doplerom. Premda je super stvar ali nekad nije samo on rjesenje.
    U prosloj t mi je iscurila sva plodna voda u 15.tj., imala sepsu, izgubila masu krvi ali otkucaji srca su bili prisutni i na dopleru i na njihovom uzv.. I to jaki. Ali trudnoci nije bilo spasa. Tako da to je jedna vrsta spasa cisto da smo na miru, ali ako postoje neki problemi, u vasem slucaju vidim neki smedi iscjedci, ja bi vec bila na hitnoj.

Pa kako nisi osjetila curenje vode?
    Meni je bio u 38 tjednu i to bas curišŸ™ˆ

šŸ‘©39god
    šŸ‘Ø38god
    Amh 0.37ng
    Sve drugo urednošŸ„°
    2021 rodena Ivf-om šŸ‘§šŸ¼
    3mj ivf-3 blaste,1 vracena dvijeā„ļøā„ļø
    3.4 beta 1420,ultrazvuk 18.4šŸ¤©

• Elenicaa20
    12. Lipanj 2023. 21:01

Mom2One

U prosloj t mi je iscurila sva plodna voda u 15.tj., imala sepsu, izgubila masu krvi ali otkucaji srca su bili prisutni i na dopleru i na njihovom uzv.. I to jaki. Ali trudnoci nije bilo spasa. Tako da to je jedna vrsta spasa cisto da smo na miru, ali ako postoje neki problemi, u vasem slucaju vidim neki smedi iscjedci, ja bi vec bila na hitnoj.

Da upravu si skroz...Ali eto ja sam si mislial nabavit cisto radi tih otkucaja srca..Od pregleda do pregleda..
    Izvini a nisi nista tad primjetila za plodnu vodu da ti curi?šŸ„ŗ

Selmaa34
    12. Lipanj 2023. 21:07

Ja imam bas dosta zuckastog iscjetka.

34 šŸ‘©šŸ¼ā€ā¤ļøā€šŸ’‹ā€šŸ‘ØšŸ» 41 ā €ā €ā €ā €ā €ā €ā €ā €ā €ā €ā €ā € Ā ā €ā €ā €ā €ā €ā €ā €ā €ā €ā €ā €ā €
    2020 šŸ‘¦šŸ¼ ā €ā €ā €ā €ā €ā €ā €ā €ā €ā €ā €ā € ā €ā €ā €ā €ā €ā €ā €ā €ā €ā €ā €ā €ā €ā €ā €
    7+0 imamo ā¤ļø ā €ā €ā €ā €ā €ā €ā €ā €ā €ā €ā € ā €ā €ā €ā €ā €ā €ā €ā €
    ā €ā €ā €ā € Itā€™s a girl šŸŽ€ (panorama low risk)

Mom2One
    12. Lipanj 2023. 21:07

Rina 39

Mom2One

Ta kolicina plodne vode sto imamo u 15.tjednu mi je iscurila zajedno sa dvije litre krvi. Doslovna poplava. Tako da sam vec onda znala da za bebaca nema spasa. U bolnici su mi samo potvrdili moje strahove.Ā 

ā™‚ļø 34
    ā™€ļø 31
    + 7.mjesec 2022.
    +29.3 šŸŒˆā¤ļø

Mom2One
    12. Lipanj 2023. 21:08

Elenicaa20

Mom2One

Da upravu si skrozā€¦Ali eto ja sam si mislial nabavit cisto radi tih otkucaja srca..Od pregleda do pregleda..
    Izvini a nisi nista tad primjetila za plodnu vodu da ti curi?šŸ„ŗ

Nabavi si naravno. I sama ga koristim sada, za svoj mir. Bar donekle.Ā 
    Ne, iscurila je zajedno s krvi. Isti dan sam zadrzana u bolnici.Ā 

ā™‚ļø 34
    ā™€ļø 31
    + 7.mjesec 2022.
    +29.3 šŸŒˆā¤ļø

Rina 39
    12. Lipanj 2023. 21:23

Mom2One

Rina 39

Mom2One

Ta kolicina plodne vode sto imamo u 15.tjednu mi je iscurila zajedno sa dvije litre krvi. Doslovna poplava. Tako da sam vec onda znala da za bebaca nema spasa. U bolnici su mi samo potvrdili moje strahove.

Aha tebi je odjednom to iscurilo kuci i onda si isla na hitnu.
    Strasno al sad neka ti bude najljepsa trudnocašŸ„°šŸ™šŸ½

šŸ‘©39god
    šŸ‘Ø38god
    Amh 0.37ng
    Sve drugo urednošŸ„°
    2021 rodena Ivf-om šŸ‘§šŸ¼
    3mj ivf-3 blaste,1 vracena dvijeā„ļøā„ļø
    3.4 beta 1420,ultrazvuk 18.4šŸ¤©

PiaBuu
    12. Lipanj 2023. 21:28

https://ljekarnanatura.hr/proizvodi/djeca-i-majke/trudnoca-i-dojenje/baby-watcher-kucni-ultrazvuk-ultragel-za-ultrazvuk-250-ml-4578/Ā ja sam mislila uzet ovajā€¦Ā 
    Mom, dal se zna razlog tome ? Neka upala ili infekcija ? Neka ti ovo bude najljepÅ”a trudnoca šŸŒˆ
    Caliopi, nisam uslikala papir al sad na George vidim da mi piŔe ovako, anamneza-mirovanje zbog hematoma, otvara se bolovanje GO
    Postupci 020.0-izdavanje potvrde o privremenoj nesposobnosti za radĀ 
    Nisam uopće razmiÅ”ljala Å”ta će mi datā€¦

27šŸ‘©šŸ»
    33šŸ‘¦šŸ»
    Mom of 2 angel in heaven
    Spontani 31.07.2021 - 10 tj - emb 6+5šŸ‘¼šŸ»
    Spontani 08.02.2022 - 9 tj - emb 7+5šŸ‘¼šŸ»
    -Hashimoto, terapija 75/50 eurotirox
    PAI-1 heterozigot 4g/5g
    God will carry you trough the storm šŸ€šŸ’Ŗ
    Pregled 30.5 imamo ā™„ļø
    27.6.23-11+2 4.7 cm šŸ€
    14.7.23-13+5 7.55 cm šŸŒˆ
    10.08.23- stiže mamina djevojčica šŸ’œšŸŒˆšŸ‘Øā€šŸ‘©ā€šŸ‘§

• Uključi se u raspravu, znaÅ” da želiÅ”!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali joÅ” se niste prijavili na račun. NemaÅ” korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.