![](/media/img/3a/cb/683f771e81bd3e55a6b2.jpeg)
Ana Maria, tako je i meni bilo sve dok nisam prosla... Sad sam druga prica kako ne radim :)
Caliopi, iskreno nisam se raspitala nit sam razmisljala sta je bolje ( sa drugim spontanim sam imala lose iskustvo sta se tice tih komplikacija i ne bi htjela vidjet opet istu zenu za salterom... ) a sta se tice bakterije, preeeedugo je vucem, mozda vise od pola godine i obadva gin su mi rekli da je izoliran i da mi ne pomaze antibiotik, tri ture antibitoka sam promjenila iza trudnoce i pila sve i svasta al jednostavno uvijek je prisutna..
27👩🏻
33👦🏻
Mom of 2 angel in heaven
Spontani 31.07.2021 - 10 tj - emb 6+5👼🏻
Spontani 08.02.2022 - 9 tj - emb 7+5👼🏻
-Hashimoto, terapija 75/50 eurotirox
PAI-1 heterozigot 4g/5g
God will carry you trough the storm 🍀💪
Pregled 30.5 imamo ♥️
27.6.23-11+2 4.7 cm 🍀
14.7.23-13+5 7.55 cm 🌈
10.08.23- stiže mamina djevojčica 💜🌈👨👩👧
Cure, javljam se sa pregleda, sve je dobro, beba napreduje kako treba, doktor provjerio sve mjere i sve je u redu👌😊💙 iduća kontrola za 3 tjedna pa ću pitati kada se točno ide na 4D s obzirom da to planiram privatno
👩 1992., PAI 4g/4g, MTHFR c/t
👨1988. 👍
10/2020 - missed a.b.
11/2022 -biokemijska
02/2022 -missed a.b.
04/2023 ➡️ ➕ /6+4 💕/ Veritas 💙
Obavila redovnu kontrolu. Moj mali svemirac je 3.5cm, sve zasad u redu što se razvoja fetusa tiče.
Oskudni sukrvavi iscjedak postoji, nazalost nisam ga umislila. imam mali hematom, 1x1,5 cm, ak sam dobro zapamtila. Dobila tablete odmah. Njena preporuka je mirovanje i otvaranje komplikacija ili ako Necu komplikacije da si otvorim go do slj kontrole kod nje za mj dana.
Obavila redovnu kontrolu. Moj mali svemirac je 3.5cm, sve zasad u redu što se razvoja fetusa tiče.
Oskudni sukrvavi iscjedak postoji, nazalost nisam ga umislila. imam mali hematom, 1x1,5 cm, ak sam dobro zapamtila. Dobila tablete odmah. Njena preporuka je mirovanje i otvaranje komplikacija ili ako Necu komplikacije da si otvorim go do slj kontrole kod nje za mj dana.
Jel to krvavi iscjedak ili svjetlismedji?
Ja sam bila prije 6 dana na ultrazvuku i nisam imala hematom.
A imala samo jucer i danas 1cm svjetlo svjetlomedeg iscjedka.
👩39god
👨38god
Amh 0.37ng
Sve drugo uredno🥰
2021 rodena Ivf-om 👧🏼
3mj ivf-3 blaste,1 vracena dvije❄️❄️
3.4 beta 1420,ultrazvuk 18.4🤩
Bravo za dobre preglede 🥳🥰
Joćolina miruj, pusti sve. Ispucaj godišnji, ako nemaš više komplikacije. Zalupi vrata od posla i vidite se tamo negdje 2025. 😁
Mama🙋🏼♀️28
Tata🙋♂️32
K🧒 💙 09/21
L👶🩵 11/23
Oskudni sukrvavi iscjedak postoji, nazalost nisam ga umislila. imam mali hematom, 1x1,5 cm, ak sam dobro zapamtila. Dobila tablete odmah. Njena preporuka je mirovanje i otvaranje komplikacija ili ako Necu komplikacije da si otvorim go do slj kontrole kod nje za mj dana.Obavila redovnu kontrolu. Moj mali svemirac je 3.5cm, sve zasad u redu što se razvoja fetusa tiče.
Smečkasti bas, vise kao sluz. I to sam primjetila nakon brisanja nakon male nuzde.
Pametan savjet. Ako imaš godišnji za ovu godinu ispucaj sve na raspolaganju da ne bi bilo 30.06. Da ti ne daju drugu polovicu,ili ako nemaš GO odmah komplikacije. Ovakve doktore volim..
Fkt imam dobru doktoricu, i ja sam ostala iznenađena koliko je žena normalna/razumna obzirom na sve sto čitam o drugim doktorima.
Oskudni sukrvavi iscjedak postoji, nazalost nisam ga umislila. imam mali hematom, 1x1,5 cm, ak sam dobro zapamtila. Dobila tablete odmah. Njena preporuka je mirovanje i otvaranje komplikacija ili ako Necu komplikacije da si otvorim go do slj kontrole kod nje za mj dana.Obavila redovnu kontrolu. Moj mali svemirac je 3.5cm, sve zasad u redu što se razvoja fetusa tiče.
Smečkasti bas, vise kao sluz. I to sam primjetila nakon brisanja nakon male nuzde.
Aha jer ja imam samo par kapljica jucer i danas .
Pri brisanju nista.
Vidit cu ako ne prodje i ja cu sutra ic doktoru.
👩39god
👨38god
Amh 0.37ng
Sve drugo uredno🥰
2021 rodena Ivf-om 👧🏼
3mj ivf-3 blaste,1 vracena dvije❄️❄️
3.4 beta 1420,ultrazvuk 18.4🤩
Joćolinamiruj, pusti sve. Ispucaj godišnji, ako nemaš više komplikacije. Zalupi vrata od posla i vidite se tamo negdje 2025. 😁
Kad si ja nemrem pomoći, taman mi našli zamjenu koju sam počela educirati. Najradije bih radila 🙈 moj posao je doslovno sjedački. Ono, prst u uho mi je posao.
Joćolinamiruj, pusti sve. Ispucaj godišnji, ako nemaš više komplikacije. Zalupi vrata od posla i vidite se tamo negdje 2025. 😁
Kad si ja nemrem pomoći, taman mi našli zamjenu koju sam počela educirati. Najradije bih radila 🙈 moj posao je doslovno sjedački. Ono, prst u uho mi je posao.
Ma posao će te uvijek čekati. Ovo vrijeme uloži sad za sebe. Šetaj, pij kave, odmaraj, gledaj serije, spavaj dulje. Ne znam jel ti ovo prvo dijete, ali kad beba dođe trebat će vam pola sata samk da bi izašli iz kuće 😄😄
Mama🙋🏼♀️28
Tata🙋♂️32
K🧒 💙 09/21
L👶🩵 11/23
Sortiraj odgovore
Najstariji