Mi smo isteee
11+5 takode🥰🥰
Super 🥰 pratimo se onda 😊
Vidjela sam da netko uskoro ide na kombinirani probir na Sv.Duh.. ako se ne varam zvjezdica3 pa ako nije problem da napišeš iskustvo ako ideš prije mene, ja idem za tjedan dana..
Da li oni tamo vade krv i rade uzv ili? Hvala 😊

👩🏻 mama 33 🧔♂️tata 29
Termin 26.12.2023. 🐣
Sto se tice trbuha, jos se nista ne vidi, sve cekam, makar nadustost al nista. 🥲🙈
…
I kod mene se slabo vidi, a beba baš fino napreduje.
https://ibb.co/LkbxmCJ tek mi se sad malo počeo vidjeti pa sam sva bitna🥰
Ti ćeš biti fit trudnica 😍
https://ibb.co/5YfY9Pw gle nas, a tek smo 15 tjedana. U prošloj trudnoći sam bila takva sa 19 tjedana 😬🫣🐷
Koji preslatki trbuscic 🥰❤️
Ja sam, kao sto i Caliopi kaze, isto kao Lana sada ali prije trudnoce, to mi je normalno stanje 😂🙈 u zadnjih 2 god sam nabila kila bespotrebno i nisam sve uspjela skinuti 🙈

🙋🏻♀️ 30
➕️ 23.04.'23 🥰🤍🌈
7+0 kuca ❤️🥰
OTP 02.01.2024. Curica 🎀 A 💕
Meni iako je prva trudnoca malo mi se vidi trbuh. Naravno, samo ja to vidim kad stanem pred ogledalo, nitko drugi ne kuzi 😝 ja sutra krecem na vadenja krvi u petrovu pa dom zdravlja, moram i urin negdje odnjeti (nisam ni sama sigurna gdje 😂) moram malo prouciti to…

👩🏼 31 🧔🏻♂️ 35
5.5.2023 +
24.5.2023 prvi pregled, imamo ❤️
Panorama - low risk - stize nam curica 🌸
Iduci pregled - 5.9.
OTP 15.01.2024
Ja se zdebljala ove zime pa kad me netko pita ako sam trudna imam izgovor da sam se udebljala ove zime 😅 dok ne prode ovo prvo tromjesecje. Mene bi mogle izdat jedino cice jer sam inače ravna ko daska, a sad su baš narasle.
Od simptoma mi ok, jedino sam jucer mozda sat vremena sjedila na suncu i glava me rasturala jedva sam zaspala.
Muci me najvise kiselina, zgaravica, gorak okus u ustima.. al imala sam problema s gastritisom i gerbom pa sad moram pripaziti sta jedem :/ kako vi stojite s tim? Jedete vise manjih obroka ili sta vas trazi? Mene najvise dorucak muci, jer sam gladna cim oci otvorim 😅
Enssamo što prije sve riješi da ne završiš ko ja 🙄
Cure,jel koja od vas imala bolove u prodjelu rebara i bubrega?
Mene baš boli s lijeve strane i bojim se da se ova upala za koju čekam urinokulturu ne proširi dalje, a sutra tek trebam odnijeti uzorak. Temperaturu nemam za sada ali me baš boli i smeta za hodanje 🥺
Ja sam imala i imam i sad povremeno bolove,takoder lijeva strana ispod rebara i na podrucju bubrega. Urinokultura i svi brisevi negativni.
Danas opet npr. boli a vec par dana nije, bas tu. Tako da ti nisam pametna vezano za to.

♂️ 34
♀️ 31
K 👱🏼♀️💗 11
+ 7.mjesec 2022.
15. tjedan - abortus in tractu, kiretaža- baby boy 👶🏻😇👣
+29.3 🌈❤️
12.12.2023 baby girl 💗🌈
Ja se zdebljala ove zime pa kad me netko pita ako sam trudna imam izgovor da sam se udebljala ove zime 😅 dok ne prode ovo prvo tromjesecje. Mene bi mogle izdat jedino cice jer sam inače ravna ko daska, a sad su baš narasle.
Od simptoma mi ok, jedino sam jucer mozda sat vremena sjedila na suncu i glava me rasturala jedva sam zaspala.
Muci me najvise kiselina, zgaravica, gorak okus u ustima.. al imala sam problema s gastritisom i gerbom pa sad moram pripaziti sta jedem :/ kako vi stojite s tim? Jedete vise manjih obroka ili sta vas trazi? Mene najvise dorucak muci, jer sam gladna cim oci otvorim 😅
Ja otkad sam zakoracila u drugo tromj. jedem a takvim guštom i sve da to nisu istine 😂 jedino slatko uopce skoro ne, sladoled eventualno.. a jedem kao inace obroke, nista nisam mijenjala jedino sto vise voca jedem jer mi pase, ali manje toga na zlicu nazalost, ali to mi tak i tak nije nikad previse pasalo u ljetnim mjesecima

37🧔♂️🩷👩29
29.11.2023. 👶🏻🎀💕
Što se dojenja tiče, ja još uvijek dojim prvog malca, unazad zadnjih par mjeseci samo prije dnevnog spavanja, al eto, moramo se i toga riješiti prije druge bebe da ne bude dojenje u tandemu 😅
Meni je električna izdajalica pomogla jako u početku kada bebač nije mogao sve sam posisati, a bila sam na rubu mastitisa. Kasnije je nisam ni koristila jer je dojio na zahtjev, a nije prihvaćao bočicu. Za taj početni period svakako preporuke

J. 👦🏼 10.mj. 2021. 💚
L. 👶 1.mj. 2024. 🧡
Karlica, imamo isti problem 😅 dal te muci povraćanje te kiseline ? Meni pomaze dvopek, kreker, štapići i nikako ne kisela hrana… a šta se tiče ujutro to je živa muka, nekad kajgana s šunkom i paprikom, nekad tost sa marmeladom i šumskim voćem a nekad žitarice al najveći problem mi predstavlja isto ujutro, kako započneš dan, tako ti i je 😂
29👩🏻
35👦🏻
Mom of 3 angel in heaven
Spontani 31.07.2021 - 10 tj
Spontani 08.02.2022 - 9 tj
04.01.2024, stigla mamina djevojčica 💜🌈👨👩👧
23.5.2025- molarna trudnoca 7+3
-Hashimoto, terapija 100 eurotirox
PAI-1 heterozigot 4g/5g Aspirin 100
God will carry you trought the storm 🌈
Ana-Marija uff ja se nadam da cu u pola moc ko ti 😁
PiaBuu ne povracam kiselinu, progutam al dode do grla 🤢 stapice znam, al dvopek mi ne ide 😅
Ujutro mi najvise odgovaraju jaja, a mliječno čim manje.. na poslu sam od 7-15 i to mi onoo, ne rade mi se jaja u 6 ujutro, a ona napad gladi na poslu 🙄
Najbolje mi kad pazim na sve i jedem bez kiselog, slatkog, mlijecnog, glutena.. zeznula sam se jer me zelja ulovila za burekom i kroasanom xD i onda mi od tad muka još jača.
Nego, jel uzmes sta za kiselinu? Kad pece zdrijelo pomogne mi reflustat, al kad mi kiselo u ustima i ne bas.. prije bi gastal al ne znam jel se smije sad?
https://ibb.co/Lntw3W8 haha evo i mene kao da sam u 20 tjednu 🤣🤣😁

🙋♀️ - 35🙋🏻♂️ - 36
💙 -19.3.2018.
4.4. ➕
24.4. p.p. imamo ❤️
31.5. stiže nam 2. dečko 🩵
16.12. stigao Vito, ⚖️3760g i📏53cm. 🩵
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji