Zimske bebe 2023./24. 🩶❄️☃️🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    slavonka92
    12. Lipanj 2023. 19:55

Curke pregled prošao super, oba ploda napreduju jedan točno odgovara ZM 11+5 dana a drugi je malo napredniji 12+2. Dobila sam ferum tablete jer mi je željezo malo nisko. 10.7 sljedeća kontrola

Leon 10.10.2018
    Franjo 09.09.2020

• lana202021
    12. Lipanj 2023. 19:59

Elenicaa20

Kad se racuna ulazat u 4 mjesec?
    Ja sam sutra punih 12 tjedana.

Mislim da četvri mjesec trudnoće počinje od 14tog tjedna, neka me netko ispravi ako griješim.

Pokušavamo od 11/22
    ➕️19.3 💞

Selmaa34
    12. Lipanj 2023. 20:01

Slavonka, čestitam na dobrom pregledu. Koliko ti je zeljezo? Ja sam vadila prije nego sam saznala da sam trudna i bilo mi je 9,8. Kao u granicama ali na donjoj granici. I pere me umor dosta. Pijem vec 10 dana floradix a mislim pitati ginica kad odem na prvi pregled dali mi treba nesto jace.

34 👩🏼‍❤️‍💋‍👨🏻 41 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀  ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
    2020 👦🏼 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
    7+0 imamo ❤️ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
    ⠀⠀⠀⠀ It’s a girl 🎀 (panorama low risk)

• Elenicaa20
    12. Lipanj 2023. 20:04

Sto se tice iscjedka u mene je cijeli dan prisutan žućkasti iscjedak ne tako puno ali ga ima u toku cijelog dana
    Kakvo je kod vas stanje sto se iscjedka tice?

• Elenicaa20
    12. Lipanj 2023. 20:15

lana202021

Elenicaa20

Kad se racuna ulazat u 4 mjesec?
    Ja sam sutra punih 12 tjedana.

Mislim da četvri mjesec trudnoće počinje od 14tog tjedna, neka me netko ispravi ako griješim.

Ja sam mislila da je od 13 tjedna opet nisam sigurna zato pitam hah

slavonka92
    12. Lipanj 2023. 20:28

Selmaa34

Slavonka, čestitam na dobrom pregledu. Koliko ti je zeljezo? Ja sam vadila prije nego sam saznala da sam trudna i bilo mi je 9,8. Kao u granicama ali na donjoj granici. I pere me umor dosta. Pijem vec 10 dana floradix a mislim pitati ginica kad odem na prvi pregled dali mi treba nesto jace.

14.5 je bio ali mi je rekao da će oni iscrpiti moje zalihe i da je bolje da odmah počnem piti željezo. Ja sam ga pila i u prve dvije trudnoće.

Leon 10.10.2018
    Franjo 09.09.2020

Mom2One
    12. Lipanj 2023. 20:53

Samo cu se javit sa svojim iskustvom sa doplerom. Premda je super stvar ali nekad nije samo on rjesenje.
    U prosloj t mi je iscurila sva plodna voda u 15.tj., imala sepsu, izgubila masu krvi ali otkucaji srca su bili prisutni i na dopleru i na njihovom uzv.. I to jaki. Ali trudnoci nije bilo spasa. Tako da to je jedna vrsta spasa cisto da smo na miru, ali ako postoje neki problemi, u vasem slucaju vidim neki smedi iscjedci, ja bi vec bila na hitnoj. 

♂️ 34
    ♀️ 31
    K 👱🏼‍♀️💗 11
    + 7.mjesec 2022.
    15. tjedan - abortus in tractu, kiretaža- baby boy 👶🏻😇👣
    +29.3 🌈❤️
    12.12.2023 baby girl 💗🌈

Rina 39
    12. Lipanj 2023. 21:01

Mom2One

Samo cu se javit sa svojim iskustvom sa doplerom. Premda je super stvar ali nekad nije samo on rjesenje.
    U prosloj t mi je iscurila sva plodna voda u 15.tj., imala sepsu, izgubila masu krvi ali otkucaji srca su bili prisutni i na dopleru i na njihovom uzv.. I to jaki. Ali trudnoci nije bilo spasa. Tako da to je jedna vrsta spasa cisto da smo na miru, ali ako postoje neki problemi, u vasem slucaju vidim neki smedi iscjedci, ja bi vec bila na hitnoj.

Pa kako nisi osjetila curenje vode?
    Meni je bio u 38 tjednu i to bas curi🙈

👩39god
    👨38god
    Amh 0.37ng
    Sve drugo uredno🥰
    2021 rodena Ivf-om 👧🏼
    3mj ivf-3 blaste,1 vracena dvije❄️❄️
    3.4 beta 1420,ultrazvuk 18.4🤩

• Elenicaa20
    12. Lipanj 2023. 21:01

Mom2One

Da upravu si skroz...Ali eto ja sam si mislial nabavit cisto radi tih otkucaja srca..Od pregleda do pregleda..
    Izvini a nisi nista tad primjetila za plodnu vodu da ti curi?🥺

Selmaa34
    12. Lipanj 2023. 21:07

Ja imam bas dosta zuckastog iscjetka.

34 👩🏼‍❤️‍💋‍👨🏻 41 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀  ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
    2020 👦🏼 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
    7+0 imamo ❤️ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
    ⠀⠀⠀⠀ It’s a girl 🎀 (panorama low risk)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI