Sretno i tebi na pregledu!
A stresno je to sve. Onako, cijelu trudnoću se svaki dan pitaš ako je sve ok. Nikad se zapravo ne možeš opustiti. Barem ja. Meni je ovo druga i kad netko kaže da je to blaženo stanje...onoo, to je samo briga od pregleda do pregleda i opet nisi skroz siguran.
Jedini savjet ako možeš se baviti nečim da ti misli odlutaju, barem djelomično
KittyFane slažem se u potpunosti. Ja sam do sada imala mučnine doslovno svaki dan, i samo je prije par dana stalo i tolikoo mi je stresno sada do četvrtka do pregleda i pitam se da li je sve uredu samo zato što se dobro osjećam...
A opet- ništa nije u našim rukama. Na te stvari ne možemo nikako utjecati.
Ja npr. zasada uopće nemam mučnine.
Malu dižem svaki dan. Nije da se nešto čuvam. Mislim, praktičan svakodnevni život traje i dalje.
A eto- samo neka nam svima sve bude dobro. I s nama i bebama!
Marija.1994 sretno do kraja, hvala što si podijelila svoju priču s nama! ❤
Mala_mu držimo 🤞🏻 za pregled danas! Ja isto nestrpljiva za pregled, ali imam pozitivne misli da će sve biti u redu. 🙏🏻
👩: 30 🧔: 31
7/24 💙 B
~ Children give importance to your life ~
Eh da, što se tiće mališana. Kako objasnit da mama ne može "digi" jer ju boli trbuh 🤣 nikako. Mama digi i mama digne 🥰
Meni je iskreno puno lakše sad nego u prvoj trudnoći.
U prvoj sam ležala i vrtila kotačiće, razmišljala, osluškivala svaki simptom, googlala, žderala se 🙄 Sad me samo nekad mučnina, bolovi u donjem dijelu trbuha i leđa podsjete na to da sam trudna. Kad malac krene tražit svoje, ja totalno zaboravim da sam trudna. Valjda ću biti svjesnija nakon ultrazvuka
Mama🙋🏼♀️28
Tata🙋♂️32
K🧒 💙 09/21
L👶🩵 11/23
Jutro cure, sretno na pregledima…
I ja idem danas al u 18:00 sati, mene bas nešto trbuh boli već 2 dana, nema krvi ni ista al me bas bolucka… bas sam nervozna i nikakva, bockam se i dalje al ebo nešto ne vjerujem da je sve u redu iskreno, morala sam vam se izjadati…
I dalje me grudi bole iako su ispuhane, nisu ni velike ni napete… joj poludit ću evo
Drzimo 🤞 i šaljem pozitivne misli ❤️ javi nam se svakako, nadam se i sa slikicom 🥰
Mama🙋🏼♀️28
Tata🙋♂️32
K🧒 💙 09/21
L👶🩵 11/23
Hvala Vam cure ja se nadam da će sve biti ok, ja neznam možda je ovo ok al kako sam imala 5 spontanih pušem na hladno i vise ne vjerujem nicemu iskreno…🍀😘
🍀 34 godine
🍀 5 spontanamalamumu6gmail.com
Hvala Vam cure ja se nadam da će sve biti ok, ja neznam možda je ovo ok al kako sam imala 5 spontanih pušem na hladno i vise ne vjerujem nicemu iskreno…🍀😘
S obzirom na veliki broj spontanih, jesi radila neke dodatne pretrage?
Oprosti na pitanju, ako ne zelis odgovorit razumjet cu 🤗
Mama🙋🏼♀️28
Tata🙋♂️32
K🧒 💙 09/21
L👶🩵 11/23
Ma sve pet, radila sam sve pretrage i sve je ok… E samo sto mi ginekolog nije htio dati clexane, pa mi je sad ginekologica dala i to… pa ćemo vidjeti, zato kažem neznam šta ni rekla muka mi je vise od svega iskreno…
🍀 34 godine
🍀 5 spontanamalamumu6gmail.com
Ma sve pet, radila sam sve pretrage i sve je ok… E samo sto mi ginekolog nije htio dati clexane, pa mi je sad ginekologica dala i to… pa ćemo vidjeti, zato kažem neznam šta ni rekla muka mi je vise od svega iskreno…
Eto, sve unas, bit ce sve okej! Samo se sad drzi te terapije 🥰
Javi se svakako nakon pregleda 🤞
Mama🙋🏼♀️28
Tata🙋♂️32
K🧒 💙 09/21
L👶🩵 11/23
Sortiraj odgovore
Najstariji