Jutro cure 😊
Jel se da kojoj raditi onaj popis kada tko ima iduci pregled, ima li curicu ili decka i kad joj je termin?
Ja nemam laptop, a na mobitelu to ne mogu nikako…
Heej, postoji popis, radila ga je Tratincica12345 🥰Trudilicadržim fige da je riječ o kasnijoj oplodnji🤞🤞 i da će ubrzo imati plod i ❤️..
Ja imam sutra pregled i već sad sam nervozna i uplasena😱
Sretno svima koji danas imaju pregled i javite nam se s lijepim vijestima🥰
Ahaaa, tada se ja jos vjerojatno nisam pridruzila forumu i nisam vidjela 😁
Drzim fige da sve bude super sutra ❤️❤️

👩🏼 31 🧔🏻♂️ 35
5.5.2023 +
24.5.2023 prvi pregled, imamo ❤️
Panorama - low risk - stize nam curica 🌸
Iduci pregled - 5.9.
OTP 15.01.2024
Ej cure, jos jedna stvar koju bi htjela malo s vama prokomentirat 😃
Znate kako vam uvijek govorim da nemam mucnine i da me to brine…e sad, jucer i danas mi je onako muka u zelucu kao da sam nesto krivo pojela. Nisam sigurna je to sad ta “trudnicka mucnina” ili je to samo nesto sto sam krivo pojela 😂
Kak se vama javljaju te mucnine, jel se razlikuju nekako od nekih mucnina koje ste imale kad niste bile trudne?

👩🏼 31 🧔🏻♂️ 35
5.5.2023 +
Iduci pregled - 5.9.
OTP 15.01.2024
Ens ja nisam imala mučnine, točnije imala sam ih ma niti tjedan dana, ali bez povraćanja. Sve je to okej, svaka trudnoća je različita 😊

Pokušavamo od 11/22
➕️19.3 💞
Hvala vam curke na odgovoru ❤️
Caliopi iskreno nisam nikad imala, ali mislim da ce ti mozda dati neke vaginalete. U svakom slucaju, sigurno nije nista opasno

👩🏼 31 🧔🏻♂️ 35
5.5.2023 +
Iduci pregled - 5.9.
OTP 15.01.2024
Znate kako vam uvijek govorim da nemam mucnine i da me to brine…e sad, jucer i danas mi je onako muka u zelucu kao da sam nesto krivo pojela. Nisam sigurna je to sad ta “trudnicka mucnina” ili je to samo nesto sto sam krivo pojela 😂
Kak se vama javljaju te mucnine, jel se razlikuju nekako od nekih mucnina koje ste imale kad niste bile trudne?
Mene recimo podsjecaju na osjecaj mamurluka nakon previse loseg alkohola.. 🙈 ali bez glavobolje! Al doslovno takav osjecaj u zelucu. Vecinom se jave svaki dan ali od podneva prema veceri... tak da, sto pojedem ujutro, pojedem.. navecer se natjeram nesto (meni) prihvatljivo staviti u usta al vecinom bude borba sa samom sobom.

🙋🏻♀️ 30
➕️ 23.04.'23 🥰🤍🌈
7+0 kuca ❤️🥰
OTP 02.01.2024. Curica 🎀 A 💕
Mene svrbe bradavice za pop**dit 😳🙄
Cak se i perutaju 😏
Mislila sam da mi se to nece dogadat u drugoj trunoci jer su cice vec prosle dojenje i sve sto ide uz to, al eto, niš od tog 🤣
Takoder i izluduje me 🙈 sto koristis da bar malo ublazi to?
https://www.dm.hr/babylove-mama-mast-za-bradavice-p4058172920769.html?gclid=CjwKCAjwvdajBhBEEiwAeMh1U-OwLHD--tQyobXj3iaNNJ4t0jRtXNe5IXYBf9purHEtPJ4fYVES3hoCqFUQAvD_BwE
🤷♀️
Stvarno je odlicna. Al sad dal pomaze 😅 sigurno ne odmaze. Definitivno mi je gore bez nje i kad sam cijeli dan u grudnjaku 😫
Hvala na preporuci! 😄👌
Ionako se sva grebem zbog alergije, pa makar da me jedan dio tijela manje svrbi, velik korak😂

🙋🏻♀️ 30
➕️ 23.04.'23 🥰🤍🌈
7+0 kuca ❤️🥰
OTP 02.01.2024. Curica 🎀 A 💕
Mene recimo podsjecaju na osjecaj mamurluka nakon previse loseg alkohola.. 🙈 ali bez glavobolje! Al doslovno takav osjecaj u zelucu. Vecinom se jave svaki dan ali od podneva prema veceri… tak da, sto pojedem ujutro, pojedem.. navecer se natjeram nesto (meni) prihvatljivo staviti u usta al vecinom bude borba sa samom sobom.
Hahah odličan opis. Tako je nekako i meni trenutno. Vidjet ćemo hoće li potrajati. Onda mogu službeno reći da su mi jučer popodne počele mučnine

👩🏼 31 🧔🏻♂️ 35
5.5.2023 +
Iduci pregled - 5.9.
OTP 15.01.2024
Bok curke, je li koja danas na pregledu? Ja sam popodne, sanjala sam da sam zakasnila i da je termin za pregled propao 🙈😂🙄

37🧔♂️🩷👩29
29.11.2023. 👶🏻🎀💕
Hej cure,znam da je bila vec tema o alergijama, ja inace imam alergiju na pelud i ove godine nisam imala nikakvih problema do unazad zadnjih par dana a ove tablete koje sam pila prije trudnoce ne smijem piti. Ima li koja slicnu situaciju i postoji li neka zamjena na biljnoj bazi ili nesto? Kisem ko luda zadnjih dana a bas me zna zaboliti kad kihnem 🤦🏼♀️🤦🏼♀️ uzas
Ja pijem Nixar tablete po potrebi, njih sam pila i prije trudnoce i ginekologica mi je rekla da mogu nastaviti, isto tako i Ventolin uzimam jer imam napadaje astme koji se nazalost nisu poboljsali u trudnoci kako nekima zna...
Ali svakako se posavjetuj sa svojim ginekologom ili doktorom opce prakse sto ti je najbolje, alergija je hrpetinu i bitno je znati sto te tocno muci da bi se najbolje lijecilo...

37🧔♂️🩷👩29
29.11.2023. 👶🏻🎀💕
Hej cure,znam da je bila vec tema o alergijama, ja inace imam alergiju na pelud i ove godine nisam imala nikakvih problema do unazad zadnjih par dana a ove tablete koje sam pila prije trudnoce ne smijem piti. Ima li koja slicnu situaciju i postoji li neka zamjena na biljnoj bazi ili nesto? Kisem ko luda zadnjih dana a bas me zna zaboliti kad kihnem 🤦🏼♀️🤦🏼♀️ uzas
Ja sam upravo zavrsila sa Claritinom, ubijala me alergija nisam mogla disat nit gledat, rekli su mi da Claritin mogu pit

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji