Pozdrav cure, je li itko ima veliku razliku u smislu
Po UZV mi racuna trudnocu 6+2, a po ZM je 8tt.
Je li to normalno? Rekla mi je da vidi normalan rast, srce kuca, i da je sve uredno ali ja sam naravno u panici😟
+ ❤️12.10.
It'a girl🩷
Je li to normalno? Rekla mi je da vidi normalan rast, srce kuca, i da je sve uredno ali ja sam naravno u panici😟
E i meni ti je tako. Kasnije mi ovulacija bila. Ne brini 🤗
E i meni ti je tako. Kasnije mi ovulacija bila. Ne brini 🤗
Joj nadam se, brine me isto sto me kontinuirano narucuje na uzv svako tjedan dana. Kaze da me zeli drzati pod okom jer sam imala vec jedan spontani, a nemam jedan jajnik i jajovod.
Valjda bi mi morala reci da misli da nesto nije ok?😅
+ ❤️12.10.
It'a girl🩷
Ako si imala kasnije ovulacije i tvoja doktorica je upoznata s time, onda na to i računa. Dok srce kuca neće se raditi panika oko mjera dok se ne dođe do mjerenja nuhalnog nabora i onda će se polako gledati mjere. Ne brini se ništa ☺️ meni je moj doktor odmah rekao kad je izračunao da je 5+6 da ne očekujemo srce obzirom da je bila kasnija ovulacija jer su kod mene rijetko kad bile na 14DC. Sad se nadam da će sutra na 7tt po M biti srčeko 🥰🤭
Radila sam ovulacijske trakice, i po njima je ovulacija bila 15.dan, eventualno 16.dan ciklusa. Zna to doktorica, rekla sam joj to. Ona smatra i dalje da je to sve uredno. U tjedan dana je zabiljezen pravilan rast po UZV kako i treba biti, srce kuca uredno..
Samo me eto buni takva razlika po UZV i ZM.
Inace, ja kad sam isla sa 5+6 od zm se nije vidio plod, niti culo srce. Iduci pregled je sve bilo tu, tako da drzim fige da ti cujes svoje srceko🤗🥰
+ ❤️12.10.
It'a girl🩷
Jesam isla sam doktorili prije 3 mjeseca papa bio uredan i ciljani odnosi
Ako si imala kasnije ovulacije i tvoja doktorica je upoznata s time, onda na to i računa. Dok srce kuca neće se raditi panika oko mjera dok se ne dođe do mjerenja nuhalnog nabora i onda će se polako gledati mjere. Ne brini se ništa ☺️ meni je moj doktor odmah rekao kad je izračunao da je 5+6 da ne očekujemo srce obzirom da je bila kasnija ovulacija jer su kod mene rijetko kad bile na 14DC. Sad se nadam da će sutra na 7tt po M biti srčeko 🥰🤭
Radila sam ovulacijske trakice, i po njima je ovulacija bila 15.dan, eventualno 16.dan ciklusa. Zna to doktorica, rekla sam joj to. Ona smatra i dalje da je to sve uredno. U tjedan dana je zabiljezen pravilan rast po UZV kako i treba biti, srce kuca uredno..
Samo me eto buni takva razlika po UZV i ZM.
Inace, ja kad sam isla sa 5+6 od zm se nije vidio plod, niti culo srce. Iduci pregled je sve bilo tu, tako da drzim fige da ti cujes svoje srceko🤗🥰
Meni je doktor vidio plod 1mm u to vrijeme ali ga nažalost nije uspio slikati jer je bio malo lošiji uzv ali zato se nadam da će sutra to biti fini komad bebe i srčane akcije 🥰🥰 uzv ti zna po mjerama bebe izbacivati sam koliko je tjedana, jer ti on ne uzima dane od M do ovulacije u obzir,a to ti je taman tu negdje ta razlika koju imaš 🤭
Hvala puno na smirivanju haha, i drzim fige da sutra bude sve kako treba 🥰🤗
+ ❤️12.10.
It'a girl🩷
Miss88, čestitam 🙏🏼♥️
Caliopi, jedva čekam da nam javiš sutra lijepu vijest :)
Kako ste vi rekle na poslu da ste trudne ? Meni je šef malo teži pa razmišljam kako reci 😅 u planu mi je sutra to riješiti jer dr mi je rekla da se moram pripaziti jer imam tj hematom, jel ga ima netko od vas ? Mene baca u bed malo
27👩🏻
33👦🏻
Mom of 2 angel in heaven
Spontani 31.07.2021 - 10 tj - emb 6+5👼🏻
Spontani 08.02.2022 - 9 tj - emb 7+5👼🏻
-Hashimoto, terapija 75/50 eurotirox
PAI-1 heterozigot 4g/5g
God will carry you trough the storm 🍀💪
Pregled 30.5 imamo ♥️
27.6.23-11+2 4.7 cm 🍀
14.7.23-13+5 7.55 cm 🌈
10.08.23- stiže mamina djevojčica 💜🌈👨👩👧
Evo mene s pregleda🙈
Beba ima 2.35cm 💪❤️ culi smo skupa decko i ja srceko prvi puta (do sad sam samo vidjela sa 7+0).. sve je okej, beba je cak i malo veca nego po ZM sto i ima smisla jer imam nekad kraće cikluse, a O je bila na cca 12dc😁
Pa cemo zakljuciti da je soc.gin zbog loseg ultrazvuka krivo izmjerila plod prosli puta jer beba ne kasni vec je i naprednija 🥰 kako bilo, jako sam sretna, skoro sam se rasplakala na zvuk srca al sam se drzala nekako 🙈🙈
Iduci pregled 20.06🥰 s 12 tt
Nekako mi sad postaje sve stvarnije i stvarnije 😂
🙋🏻♀️ 30
➕️ 23.04.'23 🥰🤍🌈
7+0 kuca ❤️🥰
OTP 02.01.2024. Curica 🎀 A 💕
Caliopi sreeeetno na pregledu sutra 🤞🤞🍀🍀 navijam za maleno srce ❤️💪
🙋🏻♀️ 30
➕️ 23.04.'23 🥰🤍🌈
7+0 kuca ❤️🥰
OTP 02.01.2024. Curica 🎀 A 💕
Sortiraj odgovore