Artig ma nemoj se žalostiti. Razmišljaj na način da je super da se otkrila i da ti je doktor radio briseve ikako! Meni je na prvom pregledu odlučio uzeti briseve da ne bi bilo jer sam imala ureplasmu 10^6 i borila sam se s njom gadno i ona je vjerojatno bila uzrokom moje neplodnosti dosta vremena tako da mi nekako nisu jasni doktori koji rade briseve tek tamo oko 20+tt. Do onda se zbilja svašta nama dolje može nakotiti. Gledamo na način da je super da se otkrilo i može je se brzo riješiti 😁
Istinu kažeš! 😊 Bitno da se otkrilo. Jesi možda i što u prehrani promijenila da se riješiš prije? Tipa eliminacija slatkog, slanog, nešto?
👩30, 👨35
PCOS, povišen prolaktin
3/23 AIH = 💓
Baby H 🩷
Drage, ima koja iskustva s Ureaplasmom? Dobila sam nalaz Ureaplasma spp. izolirana, senzitivna na azitromicin i doksiciklin. Nema nigdje nikakvih vrijednosti da znam o kojoj je koncentraciji riječ 😒. Na pregledu s 10 tjedana je bebica bila super i taman veličine. Sad me malo strah ove beštije. U četvrtak sam na pregledu pa ću sve saznati, ali eto, ako imate iskustva, molim da podijelite. 😊
Hej, evo i ja se upravo borim s tim. Vec sam popila jedan antibiotik, ali nazalost bezuspjesno😔 Sad sam dobila sumamed pa cemo pokusati s time, nadam se vise uspjehu. 🤞🙏
06/22 missed ab 7tj
08/22 LH trakice
22.03. + 🌈
1.pregled: 06.04. 5+4 ❤️
21.11.2023 A💙🙏
Caliopi hvala ti puno. Sad ću vodu zamijeniti jogurtom 😅. A gdje smo i kada pobrali je stvarno nemoguće znati. Srećom nikakva druga beštija nije izolirana 😀
Tami0910 joj baš mi je žao! Ja ću odmah tražiti Sumamed obzirom da sam se uvijek s njim liječila zbog alergije na penicilin i dobro reagirala! Nadam se da ćemo se obje brzo riješiti nemani. Inače, tebi je s bebom je sve dobro? Vidim da pišu da treba proći neko vrijeme lječenja da se dobije negativan nalaz pa očito moramo biti strpljive. 😊
👩30, 👨35
PCOS, povišen prolaktin
3/23 AIH = 💓
Baby H 🩷
Caliopi hvala ti puno. Sad ću vodu zamijeniti jogurtom 😅. A gdje smo i kada pobrali je stvarno nemoguće znati. Srećom nikakva druga beštija nije izolirana 😀
Tami0910 joj baš mi je žao! Ja ću odmah tražiti Sumamed obzirom da sam se uvijek s njim liječila zbog alergije na penicilin i dobro reagirala! Nadam se da ćemo se obje brzo riješiti nemani. Inače, tebi je s bebom je sve dobro? Vidim da pišu da treba proći neko vrijeme lječenja da se dobije negativan nalaz pa očito moramo biti strpljive. 😊
Je, hvala Bogu sve je dobro s bebicom🥰
Da ja sam nakon 4 tjedna radila opet bris.
Meni je ovaj put nalaz dosao 10^4 pa se nadam da se smanjila od prijasnjeg puta pa da ce sad i nestati.
Znam i nekoliko zena koje su cijelu trudnocu provele s njom pa sve bilo ok, to me tjesi.
Nadam se da cemo obje imati sretan ishod☺️
06/22 missed ab 7tj
08/22 LH trakice
22.03. + 🌈
1.pregled: 06.04. 5+4 ❤️
21.11.2023 A💙🙏
Curke koje znate spolove svojih beba koje stižu, jeste po Ramzijevoj teoriji uzv slika pogledale jel vam se poklapa položaj posteljice i ploda? Baš me zanima ako je koja pogledala na slikicu jel joj je pokazalo taj spol koji na kraju i je? 🤭
Po njegovoj teoriji je curka, i po prstenu je curka. Čekam rezultate svaki dan pa ćemo vidjeti. 🙈🙃
🙋♀️ - 35🙋🏻♂️ - 36
💙 -19.3.2018.
4.4. ➕
24.4. p.p. imamo ❤️
31.5. stiže nam 2. dečko 🩵
16.12. stigao Vito, ⚖️3760g i📏53cm. 🩵
Cure, sad sam bila puškizi i kada se obrisem mi na papiru bude onako malo smeđkasto.. sto da radim?
Jesil se javila doktoru?Sta kaze?
Drage curke, hvala Vam svima na riječima podrške ♥️
Jučer nisam isla na pregled nego jutros, imamo srčeko, i jaaaako snažno srce zapravo, točno se mjerim 7+2, imam i hematom šta mi je novost al gin mi govori da je to sve uredu i normalno ☺️
27👩🏻
33👦🏻
Mom of 2 angel in heaven
Spontani 31.07.2021 - 10 tj - emb 6+5👼🏻
Spontani 08.02.2022 - 9 tj - emb 7+5👼🏻
-Hashimoto, terapija 75/50 eurotirox
PAI-1 heterozigot 4g/5g
God will carry you trough the storm 🍀💪
Pregled 30.5 imamo ♥️
27.6.23-11+2 4.7 cm 🍀
14.7.23-13+5 7.55 cm 🌈
10.08.23- stiže mamina djevojčica 💜🌈👨👩👧
Hvala ti, veli da je sve u savrsenom uredu i da napreduje po tjednima u kojima je... sta se tice terapije samo mi je pojacala utrogestan umjesto jedne vaginalete ujutro i navecer, koristit cu dvije... Na mirovanju nisam, normalno radim i rekla mi je da vidim kako se budem osjecala... tako da sad razmisljam kada cu na poslu reci i kako :D a sta se tice gdje se nalazi ispod posteljice je, al od uzbudenja sta srce kuca nisam ju uspjela vise nista pitat, rekla je samo da dodem u petak da mi upise sve pretrage koje moram obaviti i da mi da trudnicku knjizicu
27👩🏻
33👦🏻
Mom of 2 angel in heaven
Spontani 31.07.2021 - 10 tj - emb 6+5👼🏻
Spontani 08.02.2022 - 9 tj - emb 7+5👼🏻
-Hashimoto, terapija 75/50 eurotirox
PAI-1 heterozigot 4g/5g
God will carry you trough the storm 🍀💪
Pregled 30.5 imamo ♥️
27.6.23-11+2 4.7 cm 🍀
14.7.23-13+5 7.55 cm 🌈
10.08.23- stiže mamina djevojčica 💜🌈👨👩👧
Evo ja sam bas pogledala po Ramzijevoj metodi bi trebala biti curica 😂 sad cemo vidjeti nakon prenatalnog kad dobijem spol je li ova teorija pouzdana
👩🏼 31 🧔🏻♂️ 35
5.5.2023 +
24.5.2023 prvi pregled, imamo ❤️
Panorama - low risk - stize nam curica 🌸
Iduci pregled - 5.9.
OTP 15.01.2024
Curke koje znate spolove svojih beba koje stižu, jeste po Ramzijevoj teoriji uzv slika pogledale jel vam se poklapa položaj posteljice i ploda? Baš me zanima ako je koja pogledala na slikicu jel joj je pokazalo taj spol koji na kraju i je? 🤭Po njegovoj teoriji je curka, i po prstenu je curka. Čekam rezultate svaki dan pa ćemo vidjeti. 🙈🙃
Kako funkcionira taj Ramzi? 🤣🤣 To sam nesto citala, cisto iz fore ali nikako da skuzim po slikama svog uzv-a. 🧐
♂️ 34
♀️ 31
K 👱🏼♀️💗 11
+ 7.mjesec 2022.
15. tjedan - abortus in tractu, kiretaža- baby boy 👶🏻😇👣
+29.3 🌈❤️
12.12.2023 baby girl 💗🌈
Sortiraj odgovore
Najstariji