Cure, stigli nalazi prenatalnog, sve je uredno i stiže nam dečko 💙💙💙
Ajme Čestitam ❤️ bravo!!!!
🙋♀️ - 35🙋🏻♂️ - 36
💙 -19.3.2018.
4.4. ➕
24.4. p.p. imamo ❤️
31.5. stiže nam 2. dečko 🩵
16.12. stigao Vito, ⚖️3760g i📏53cm. 🩵
Ja baš muku mučim s glavoboljama. Povezano mi je s leđima. Leđa me počnu boliti, ramena pa vrat pa glava.
Jel netko spominjao petu bolest? Šogoricin mali dobio, hvala bogu nismo bili u kontaktu. Gdje god pročitam zarazno i opasno za trudnice. A njima je pedijatrica rekla da nije zarazno. Ne kužim uopće.
🙋♀️ - 35🙋🏻♂️ - 36
💙 -19.3.2018.
4.4. ➕
24.4. p.p. imamo ❤️
31.5. stiže nam 2. dečko 🩵
16.12. stigao Vito, ⚖️3760g i📏53cm. 🩵
Kakve ste s bolovima u stomaku?Ja imam osjecaj sta god da pojedem da mi toliko tesko padne osjecam da me cijeli stomak pocne bolit al cim nesto pojedem
Ne znam jel umisljam il sta
Al bas se tesko nekako osjecam u predjelu stomakaIsto. S vremenom, kako mi tjedni odmicu lakse mi je, ali jedan period cca 2 tjedna, svaki dan me bolio bez prestanka. I jos uz to nisam mogla na wc 🙄 muka isusova.
Nemam savjet, nazalost. S vremenom popusti 🤷♀️🤣Ja odmah pomislim da nesto nije oke…
Ne znam imam oke probavu idem ujutro uglavnom
Al bas nekako cudni bolovi u predjelu cijelog stomaka ne znam kako da objasnim
U srijedu idem privatno pa cu mu spomenut bas
Jos koristim duphaston on bi bas trebao da smiruje te bolove
Spomeni svakako. Znam, neka glupa, tupa bol u crijvima, a proteze se kroz cijeli trbuh. Beba raste, stiska ograne prema gore sve se pomiće unutri a htjeli si to priznat ili ne sve se usporava i mijenja.
Neboj se ali svakako reci.
Ja imam periode kad neidem po 7 dana na wc a ima jedan dan kad idem 3 4x 🤣
Mama🙋🏼♀️28
Tata🙋♂️32
K🧒 💙 09/21
L👶🩵 11/23
Čestitam svima na urednik pregledima👶❤️
23y👫
5.8.2022. 7tt 👼🤍
23.2.2023.➕️❤️🌈
Baby girl 💗
Ja baš muku mučim s glavoboljama. Povezano mi je s leđima. Leđa me počnu boliti, ramena pa vrat pa glava.
Jel netko spominjao petu bolest? Šogoricin mali dobio, hvala bogu nismo bili u kontaktu. Gdje god pročitam zarazno i opasno za trudnice. A njima je pedijatrica rekla da nije zarazno. Ne kužim uopće.
Ako nije zarazno kako se malac zarazio 😏
Cesto se stavljaju u isti koš peta bolest i usta, šaka, stopalo.
Dvije različite virusne bolesti koje uzrokuju 2 različita virusa.
Peta bolest moze imat posljedice na plod, pa je tako i opsana za trudnice.
Ako se opet pojavi kod nas u vrtiču, čupam malog van...
Mama🙋🏼♀️28
Tata🙋♂️32
K🧒 💙 09/21
L👶🩵 11/23
Kakve ste s bolovima u stomaku?Ja imam osjecaj sta god da pojedem da mi toliko tesko padne osjecam da me cijeli stomak pocne bolit al cim nesto pojedem
Al bas se tesko nekako osjecam u predjelu stomakaIsto. S vremenom, kako mi tjedni odmicu lakse mi je, ali jedan period cca 2 tjedna, svaki dan me bolio bez prestanka. I jos uz to nisam mogla na wc 🙄 muka isusova.
Nemam savjet, nazalost. S vremenom popusti 🤷♀️🤣Ja odmah pomislim da nesto nije oke…
Jos koristim duphaston on bi bas trebao da smiruje te bolove
I ja imam takve bolove. Ful cudne, i uopce ih ne znam objasnit. Meni su za to dali spasmex, i kbc i moj gin. Stvarno pomogne. Popijem samo po potrebi. A meni se to dogada ako se stvarno umorim ili predugo sjedim. Danas smo od jutra po institucijama, razno raznim, padam s nogu sad. I danas bas boli. Sve nesto stojim, cekam (citaj. proglasili kraj epidemije 🤣 a svi dokumenti istekli) plus pregled, maloj po novi bike, ludnica od dana. Popila jedan, odmah popustilo.
I meni rekao dok, da moze bit od probave, premda se u zadnje vrijeme malo ustabilila.
♂️ 34
♀️ 31
K 👱🏼♀️💗 11
+ 7.mjesec 2022.
15. tjedan - abortus in tractu, kiretaža- baby boy 👶🏻😇👣
+29.3 🌈❤️
12.12.2023 baby girl 💗🌈
Ps. Cestitke svima na super pregledima.. Jejjj, jos jedan mali pisonja u grupi, sustizete curice pomalo. Cestitke od srca 💙
Miss88 cekam s tobom, javi obavezno ❤️
♂️ 34
♀️ 31
K 👱🏼♀️💗 11
+ 7.mjesec 2022.
+29.3 🌈❤️
12.12.2023 baby girl 💗🌈
Jos koristim duphaston on bi bas trebao da smiruje te boloveI ja imam takve bolove. Ful cudne, i uopce ih ne znam objasnit. Meni su za to dali spasmex, i kbc i moj gin. Stvarno pomogne. Popijem samo po potrebi. A meni se to dogada ako se stvarno umorim ili predugo sjedim. Danas smo od jutra po institucijama, razno raznim, padam s nogu sad. I danas bas boli. Sve nesto stojim, cekam (citaj. proglasili kraj epidemije 🤣 a svi dokumenti istekli) plus pregled, maloj po novi bike, ludnica od dana. Popila jedan, odmah popustilo.
I meni rekao dok, da moze bit od probave, premda se u zadnje vrijeme malo ustabilila.
Da bas kao sto kazes cudni eto ne znam kako da ih definisem.Ali mene odmah neki strah ulovi mada pijem duphaston i aspirin.Svakako cu u srijedu ga pitat i posavjetovat se mozda magnezij il nesto da mi da
Kako nije zarazno, ovo ne kuzim. Ako se prenosi s covjeka na covjeka, kapljicno, rukama, zrakom, bliskim kontaktom sa zarazenim. Takoder i s majke na plod, i moze izazvati komplikacije. Nije mi bas jasna ta pedijatrica. Uglavnom, cuvaj se.
♂️ 34
♀️ 31
K 👱🏼♀️💗 11
+ 7.mjesec 2022.
+29.3 🌈❤️
12.12.2023 baby girl 💗🌈
Jos koristim duphaston on bi bas trebao da smiruje te boloveI ja imam takve bolove. Ful cudne, i uopce ih ne znam objasnit. Meni su za to dali spasmex, i kbc i moj gin. Stvarno pomogne. Popijem samo po potrebi. A meni se to dogada ako se stvarno umorim ili predugo sjedim. Danas smo od jutra po institucijama, razno raznim, padam s nogu sad. I danas bas boli. Sve nesto stojim, cekam (citaj. proglasili kraj epidemije 🤣 a svi dokumenti istekli) plus pregled, maloj po novi bike, ludnica od dana. Popila jedan, odmah popustilo.
I meni rekao dok, da moze bit od probave, premda se u zadnje vrijeme malo ustabilila.Da bas kao sto kazes cudni eto ne znam kako da ih definisem.Ali mene odmah neki strah ulovi mada pijem duphaston i aspirin.Svakako cu u srijedu ga pitat i posavjetovat se mozda magnezij il nesto da mi da
Ako nisi pila magnezij dosad, pocni, uvelike ce ti olaksat. I naravno, mozes ga piti, svaki dan. Za to ne moras ni pitat dok jer ti je to preporuka od njih.
A za sto koristis aspirin? Mislim, koja je dijagnoza?
♂️ 34
♀️ 31
K 👱🏼♀️💗 11
+ 7.mjesec 2022.
+29.3 🌈❤️
12.12.2023 baby girl 💗🌈
Sortiraj odgovore
Najstariji