Zimske bebe 2022/23❄🤰☃🤱🏻💕

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lavendera
    05. Studeni 2022. 08:35

Lonmi uh, drago mi je da se smirilo.. Sad kako imaju sve manje mjesta cini mi se kao da biraju u koji ce nas organ sutirat i kako se sto nezgodnije nama a sto ugodnije njima namjestiti😂 Mene je sinoc i kroz noc mala toliko udarala na sve strane, bas mi je bilo za plakanje😓 Kad se izdovoljila akrobacijama uspavala se i mir do jutra, onda pred jutro malo meskoljenja da se javi da je tu🥰
    Bas too hahaha, dajte mi ulazak u termin i da mogu dubit na glavi, da sve sto prije krene i prode😂
    NanaJ  zao mi je da te je uhvatilo, ali sve ce se smiriti🤞🏻🙏🏻 Biti ces na terapiji do ulaska u termin i bude sve okej, bitno je da se nisi pocela otvarati i drzim palceve da tako i ostane, da budete sto dulje 2u1💞
    Magnolija28 e super, hvala ti za info☺️ Nisam bila sigurna a posto sutra punim 36tj htjela sam provjeriti da znam jel smijem ili ne vise☺️ 
    Kokili cestitke tebi i muzu a Luna neka ima sretno i bezbrizno djetinjstvo🥳💞 Da ste sto prije doma☺️🥰

10/2020.💖
    11/2022.💖
    11/2024.💙
    02/2024. Biokem💔

• inesss
    05. Studeni 2022. 09:12

Kokili

Jutro svima 😃
    Jucer nam je dosla mala Luna ❤
    Jos vatamo dojmove 😃
    Snowhite- u bolnici je vrh, sestre odlicne, muz triba 60 kn za test za pratnju. Dobijes spavacicu i za odma uloske i gacice, ustvari ti malo toga triba-ja natrpala 2 torbe,mislin da cu samo uloske iskoristiti 😂 2 kreveta po sobi, svoj wc i tus u sobi, ima papira i sampona. Javi ako te jos sto zanima

Cestitammmm ❤️🙏

12.5.+
    Dvojajcani blizanci

• inesss
    05. Studeni 2022. 09:13

NanaJ

Jutro cure, kao prvo hvala svima na podrski i lijepim zeljama. Ja sam i dalje na tokolizi koja meni uzasno smeta ruke mintrnu ubrzan rad srca sva se tresem ali neka za malog sve. Trudova vise nije bilo od sinoc, jutranji ctg dobar. Sinoc sam bila zatvorena ali bas imam sluzavo krvavi iscjedak ali vele da je to sve ok 🤷🏻‍♀️ vidjet cemo danas situaciju kako ce se razvijat.
    Pazite se i mazite busike meni su zabranili 😅

Javljaj svee❤️bit Ce sve ok,jeli te paze tamo

12.5.+
    Dvojajcani blizanci

BlairWaldorf
    05. Studeni 2022. 09:22

Kokili

Jutro svima 😃
    Jos vatamo dojmove 😃
    Snowhite- u bolnici je vrh, sestre odlicne, muz triba 60 kn za test za pratnju. Dobijes spavacicu i za odma uloske i gacice, ustvari ti malo toga triba-ja natrpala 2 torbe,mislin da cu samo uloske iskoristiti 😂 2 kreveta po sobi, svoj wc i tus u sobi, ima papira i sampona. Javi ako te jos sto zanima

Čestitam ❤️❤️❤️❤️   može se odmah u bolnici testirati ? Jel tako i u vinogradskoj ? 

👸35
    🤴36
    Pokušavamo 2/21
    Osnovni testovi-uredni
    Missed A. 10t.t. 4/21
    Pokušavamo ponovno 10/21.🌈
    Biokem. t. 11/21
    Korona 1/22
    Pijem novalac prenatalne t.
    ➕25.4 ❣️
    OTP 25.12.2022.

BlairWaldorf
    05. Studeni 2022. 09:26

Ovo što pišete za horoskopske znakove, ja sam jarčica muž bik, nama bi strijelac bas malo razbucao zajednicu, malo vatre i strijele da nas upikne strijelom kad usmjerimo rogove 🙈🤷🤣 

👸35
    🤴36
    Pokušavamo 2/21
    Osnovni testovi-uredni
    Missed A. 10t.t. 4/21
    Biokem. t. 11/21
    Korona 1/22
    ➕25.4 ❣️
    OTP 25.12.2022.

BlairWaldorf
    05. Studeni 2022. 09:28

P.s. evo kolača https://ibb.co/ssStF1H i stigle mi napokon buce ! Taman i krenulo biti hladnije. Popijem kavu i na poštu 🥰

👸35
    🤴36
    Pokušavamo 2/21
    Osnovni testovi-uredni
    Missed A. 10t.t. 4/21
    Biokem. t. 11/21
    Korona 1/22
    ➕25.4 ❣️
    OTP 25.12.2022.

NanaJ
    05. Studeni 2022. 09:34

inesss

NanaJ

Jutro cure, kao prvo hvala svima na podrski i lijepim zeljama. Ja sam i dalje na tokolizi koja meni uzasno smeta ruke mintrnu ubrzan rad srca sva se tresem ali neka za malog sve. Trudova vise nije bilo od sinoc, jutranji ctg dobar. Sinoc sam bila zatvorena ali bas imam sluzavo krvavi iscjedak ali vele da je to sve ok 🤷🏻‍♀️ vidjet cemo danas situaciju kako ce se razvijat.
    Pazite se i mazite busike meni su zabranili 😅

Javljaj svee❤️bit Ce sve ok,jeli te paze tamo

Dobri su, ljubazni su svi, doktori su super. Samo neka meni mali bude ok lako cemo za druge stvari 🙏🏼🙏🏼

👩🏼 28 AMH 17,6 PAI-1 5G/4G, MTHER: C677T C/T
    👦🏻 30 psorijatični artritis, asthenozoospermia/ oligozoospermia
    11/20 blighted ovum 7 tt 💔(klasična kiretaža)
    03/21 missed ab 7+2 tt 💔 ( vakuum kiretaža)
    3/22 ICSI, 2 🐧🐧, ET jedan trodnevni ➕
    UZV 5+5; srceko kuca, miny anatomy ✅, Panorama ✅ Stiže dečko 💙
    8.11.2022. Dosao A💙🙏🏼
    9/2024 FET 🐧 5dnt + 12dnt 1442, 14dnt 3621 🙏🏼🤞🏻

• ribic
    05. Studeni 2022. 09:34

BlairWaldorf

Kokili

Jutro svima 😃
    Jos vatamo dojmove 😃

Čestitam ❤️❤️❤️❤️ može se odmah u bolnici testirati ? Jel tako i u vinogradskoj ?

Ne. Mora donjet potvrdu da se testirao i da test nije stariji od 48h.

Ja isto jarac 😀 A muz vodenjak

💁‍♀️ 33 god (AMH 9.2)
    👦🏻 36 god (normo)
    Pokušavamo od 12/2019
    Vinogradska
    2 AIH (Femara) ❌
    4/2021 IVF stimuliran, ET jedan trodnevni (blighted ovum)
    9/2021 IVF u prirodnom ciklusu, (odustali, stali rasti folikuli)
    Poliklinika IVF
    10/2021 IVF stimulirani, ET dva trodnevna (biokemijska)
    3/2022 IVF stimulirani, ET dva trodnevna, 7+1 ❤️❤️, mini anomaly, Panorama, anomaly ✅ dvojajčane curke rođene 28.11.2022. 👨‍👩‍👧‍👧

snowwhite1410
    05. Studeni 2022. 09:46

Kokili

Jutro svima 😃
    Jos vatamo dojmove 😃

Kokili ❤️💗💗💗💗💗🥰 čestitke 💖 na maloj Luni jako lijepo i ime 😍ajme kako mi je drago da ti je sve super, prošlo ❤️ to je sve novo u bolnici novi dio jel tako 💖i da kako mi je drago da su sestre dobre 🥰jel mogu posjete 😅joj kako mi je drago da je tako ☺️ kako ti je prošao porod je bilo sve dobro i kako si ti ?brzo ću i ja za tobom 😅 uopće mi ne pada na pamet šta da pitam 😅kakve su babice ako znaš 🙈

NanaJ
    05. Studeni 2022. 09:46

Joj trebate imat ovu situaciju; ja bik muz skorpion a mali ako sve bude ok bi trebo biti jarac. Ima da se svi medusobno pokoljemo 😂😂😂

👩🏼 28 AMH 17,6 PAI-1 5G/4G, MTHER: C677T C/T
    👦🏻 30 psorijatični artritis, asthenozoospermia/ oligozoospermia
    11/20 blighted ovum 7 tt 💔(klasična kiretaža)
    03/21 missed ab 7+2 tt 💔 ( vakuum kiretaža)
    3/22 ICSI, 2 🐧🐧, ET jedan trodnevni ➕
    UZV 5+5; srceko kuca, miny anatomy ✅, Panorama ✅ Stiže dečko 💙
    8.11.2022. Dosao A💙🙏🏼
    9/2024 FET 🐧 5dnt + 12dnt 1442, 14dnt 3621 🙏🏼🤞🏻

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.