Zimske bebe 2022/23❄🤰☃🤱🏻💕

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    snowwhite1410
    05. Studeni 2022. 12:25

ancy2010

snowwhite1410

Razigrana sretan rođendan 🥳🥳🥳🥳moj muž strijelac 16.12 ja vaga ♎ a beba bi trebala biti strijelac ♐ a sada ćemo vidjeti ako prođe do 22.11 onda će biti ko tata 😅

I moj muz je strijelac 19.12(u podznaku vaga), ja vaga 20.10( u podznaku strijelac) i beba bi trebala bit strijelac ako ne dode ranije 😅

Haha 😃 pa vi ko mi 🙈 samo ne znam podznak 😅 vidjeti ćemo za bebe kada će odlučiti doći 😅 dali će biti strijelci ili škorpioni 🙈😅 ja bih Rade Strijelca 😅

snowwhite1410
    05. Studeni 2022. 12:29

Satsuke

Vidim da tu ima stvarno puno jarčica, evo i ja se upisujem kao jedna!☺️
    Kokili čestitke na bebici, Luna je predivno ime. Uživajte❤️

Ja sam sad u 37tjednu i malo se neobično osjećam, ali pozitivno. Očito me beba mazi posljednjih dana, osjećam se ko da nisam trudna, nemam bolova i super spavam, bebač više toliko ne pritišće i jučer sam se sama izdepilirala. Dosad nisam imala najlakšu trudnoću tako da me sad ovo uhvatilo nespremnu.😂

I imam osjećaj ko da sam se upravo urekla kako sam ovo sve izgovorila.😅😅
    Evo i mene, https://ibb.co/ZYKd74X
    Još sitno brojimo💙🤞

Slatka si skorz 🥰🥰🥰 stomak mi tvoj i dalje izgleda manji nego moj 😅😅😅😅ja se osjećam kako kada ali mi je teže ustajanje oblačenje i jučer i danas sam imala pritisak dolje ali dobro mogu skuhati mogu šetati i to mi je dosta malo i očistim koliko mogu,baš me zanima dali ćemo na isti dan ili koja će prije od početka se pratimo s istim terminom 😅

snowwhite1410
    05. Studeni 2022. 12:31

BlairWaldorf

Oooh koliko jaraca tu 🤣🤷🐐🥰

Evo buce

https://ibb.co/MVF1Dxc
    Pretople i udobne su ❣️

Jao kako su dobre 🥰znam da si poslala bila link gdje si ih naručila ali meni je to otišlo ja sam neke kao lakirane čizmice 😅 

• ikica_90
    05. Studeni 2022. 12:45

Kokili čestitam tebi i mužu 🤗🥳

👱‍♀️ '90, neprohodan lijevi jajovod
    🧔'88, normozoospermia

AIH 11/2021, beta ❌
    AIH 12/2021, beta ❌
    IVF 04/2022, ET, beta 273, ostalo 3 🐧🐧🐧
    12/22 baby boy 💙
    FET 01/2024, beta 432, ostalo 🐧🐧
    10/2024 baby boy 💙🍼

BlairWaldorf
    05. Studeni 2022. 12:51

snowwhite1410

BlairWaldorf

Evo buce

Pretople i udobne su ❣️

Jao kako su dobre 🥰znam da si poslala bila link gdje si ih naručila ali meni je to otišlo ja sam neke kao lakirane čizmice 😅

DFranklin- svida mi se njihova obuća i čini mi se kvalitetno. Prvi put naručila i zadovoljna sam - vidjet ćemo. Ali super će mi doć za geganje sad uskoro kad zahladi, a već je danas u zg dosta hladnije. 
    Cure i meni pokreti znaju biti bolni, bas osjećam i dolje pritisak, drukcije je i nisam vise toliko poletna. 🤷😄 Ostanem i bez zraka pri naporu 😵

👸35
    🤴36
    Pokušavamo 2/21
    Osnovni testovi-uredni
    Missed A. 10t.t. 4/21
    Pokušavamo ponovno 10/21.🌈
    Biokem. t. 11/21
    Korona 1/22
    Pijem novalac prenatalne t.
    ➕25.4 ❣️
    OTP 25.12.2022.

• Salvatore19
    05. Studeni 2022. 12:57

BlairWaldorf

snowwhite1410

BlairWaldorf

Evo buce

Pretople i udobne su ❣️

DFranklin- svida mi se njihova obuća i čini mi se kvalitetno. Prvi put naručila i zadovoljna sam - vidjet ćemo. Ali super će mi doć za geganje sad uskoro kad zahladi, a već je danas u zg dosta hladnije.
    Cure i meni pokreti znaju biti bolni, bas osjećam i dolje pritisak, drukcije je i nisam vise toliko poletna. 🤷😄 Ostanem i bez zraka pri naporu 😵

Super su njihove buce! Ja sam prosle godine si narucila ove - https://www.dfranklincreation.com/products/nordic-trk-fur-pink
    I jedva cekam da ih nosim i ove godine. Vec sam razmisljala da uzmem jos neke takve, u razlicitim bojama 🤣 skoro citavu zimu sam u njima bila. Tople i ugodne za nositi! 

👱‍♀️ 28god
    🙎‍♂️ 30god
    💙👶 baby V
    18.11.2022. 💙

Satsuke
    05. Studeni 2022. 13:01

Snowhite jooj, ja se isto baš pitam hoćemo se poklopiti s porodom ko s terminom i pregledima, to bi bilo genijalno🥰
    Ma tebi su i trbuh i frizura odlični, baš bombončić!

Zagreb, 32g.
    🍼🐣Očekivani termin 1.12.

• ribic
    05. Studeni 2022. 13:13

Satsuke

Vidim da tu ima stvarno puno jarčica, evo i ja se upisujem kao jedna!☺️
    Kokili čestitke na bebici, Luna je predivno ime. Uživajte❤️

Ja sam sad u 37tjednu i malo se neobično osjećam, ali pozitivno. Očito me beba mazi posljednjih dana, osjećam se ko da nisam trudna, nemam bolova i super spavam, bebač više toliko ne pritišće i jučer sam se sama izdepilirala. Dosad nisam imala najlakšu trudnoću tako da me sad ovo uhvatilo nespremnu.😂

I imam osjećaj ko da sam se upravo urekla kako sam ovo sve izgovorila.😅😅
    Evo i mene, https://ibb.co/ZYKd74X
    Još sitno brojimo💙🤞

Ajme 😱😱😱😱 Pa tako sam s 12tt izgledala. Ti nemas brige za strije 😂😂😂

💁‍♀️ 33 god (AMH 9.2)
    👦🏻 36 god (normo)
    Pokušavamo od 12/2019
    Vinogradska
    2 AIH (Femara) ❌
    4/2021 IVF stimuliran, ET jedan trodnevni (blighted ovum)
    9/2021 IVF u prirodnom ciklusu, (odustali, stali rasti folikuli)
    Poliklinika IVF
    10/2021 IVF stimulirani, ET dva trodnevna (biokemijska)
    3/2022 IVF stimulirani, ET dva trodnevna, 7+1 ❤️❤️, mini anomaly, Panorama, anomaly ✅ dvojajčane curke rođene 28.11.2022. 👨‍👩‍👧‍👧

• Salvatore19
    05. Studeni 2022. 13:59

https://ibb.co/XZxyL46
    Evo i nas, s 34+2 😊 

👱‍♀️ 28god
    🙎‍♂️ 30god
    💙👶 baby V
    18.11.2022. 💙

• klarolina
    05. Studeni 2022. 14:28

Kokili čestitam! Odabrali ste baš divno divno ime. Nadam se da si dobro i da za čas idete doma na maženje. 
    NanaJ nadam se da je sve ok, ali u super si rukama i bit će to super. Jedino sam te htjela pitati, meni je na pregledu doktorica u Podobniku rekla ako išta krene prije nego napunim 34 tjedna da onda idem u prvu bolnicu, a nakon 34 tjedna kod njih. Ili sam ju ja krivo shvatila, možda je mislila ako baš krene porod koji se ne može zaustaviti vise? Uglavnom jako mi je utješno da su i oni tamo opremljeni stisnuti kočnicu ako zatreba. Drži se 💕

A što se tiče horoskopa, muž je bik, ja ovan, a mali će biti jarac. Jako puno rogova pod istim krovom 😅

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.