Zimske bebe 2022/23❄🤰☃🤱🏻💕

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Martina2020
    05. Studeni 2022. 00:22

razigrana sretan rođendan želim 😘🌺🌺🌺 i meni je uskoro i nadam se da malac bude jarac, a ne strijelac 🙈
    NanaJ drzi se i javi kako ste ❤️

NanaJ
    05. Studeni 2022. 02:36

ribic

NanaJ

Ja sam ipak opet zavrsila na hitnoj, dosla doma dobila trudove na svakih 10 min. Zaprimili su me stavili na tokolizu dobila deksice za pluca sreca pa sam i dalje zatvorena 🙏🏼
    Busice su vam svima prekrasne, cuvajte se ❤️

Drzi se!

U kojoj si bolnici?

Trenutno sam kod Podobnika, hvala Bogu trudobi su stalo cim su tokolizu ustekalo, a sad cemo vidjet za dalje kako bude, ako bude losije trazit cu da me premjeste za petrovu radi malog i neonatologije 

👩🏼 28 AMH 17,6 PAI-1 5G/4G, MTHER: C677T C/T
    👦🏻 30 psorijatični artritis, asthenozoospermia/ oligozoospermia
    11/20 blighted ovum 7 tt 💔(klasična kiretaža)
    03/21 missed ab 7+2 tt 💔 ( vakuum kiretaža)
    3/22 ICSI, 2 🐧🐧, ET jedan trodnevni ➕
    UZV 5+5; srceko kuca, miny anatomy ✅, Panorama ✅ Stiže dečko 💙
    8.11.2022. Dosao A💙🙏🏼
    9/2024 FET 🐧 5dnt + 12dnt 1442, 14dnt 3621 🙏🏼🤞🏻

lil_me
    05. Studeni 2022. 06:25

NanaJ

Ja sam ipak opet zavrsila na hitnoj, dosla doma dobila trudove na svakih 10 min. Zaprimili su me stavili na tokolizu dobila deksice za pluca sreca pa sam i dalje zatvorena 🙏🏼

Joj, kako se to za čas okrene, želim svu sreću tebi i bebici ♥️
    Javi nam se kad stignes

ZM 7.3
    Prvi pregled 29.4. :)

Lonmi
    05. Studeni 2022. 07:04

Lavendera popila sam samo sumeci magnezij, nista drugo. Izgleda da je curka sisla s moje jetre i rebra, il sta je vec pritiskala jer je sad ok, ali dosta dugo u noc je boljelo. Pa da je nesto opasnije ja mislim da se nebi mirovanjem umirilo. Jedino me strah da nece opet, dosta da rovari dolje kud se sad i na rebra okomila. To je toliko boljelo da su ove lazne kontrakcije nista. Osjecam se slomljeno i hocu termin da rodim. Najvise mi je zao starije curice, da gleda kako se ja ne mogu pomaknuti od bolova.
    Martina ja sam ti jedna od onih koje idu samo ako postane neizdrzivo. Ne ponosim se uopce time, ali stvarno mrzim bolnicu i cinjenica da ce me mozda ostaviti mi je gora od te boli. Ako ce se nedaj Boze ponoviti, ici cu pa da uzv naprave i vide di je i sta to toliko pritisce. Dok se sjetim da sam prije kakvih mj dana bila ko gazela, a sad sam uzas, vec me sram uopce spominjati sta me sve boli. Di je onaj nalet energije u zadnjim tj i zasto je mene zaboravio 😂
    Nanaj sretno draga, sve ce se to umiriti ❤️

• ribic
    05. Studeni 2022. 07:23

NanaJ

ribic

NanaJ

Drzi se!

U kojoj si bolnici?

Trenutno sam kod Podobnika, hvala Bogu trudobi su stalo cim su tokolizu ustekalo, a sad cemo vidjet za dalje kako bude, ako bude losije trazit cu da me premjeste za petrovu radi malog i neonatologije

E bas zato i pitam jer mi ostao u glavi Podobnik. Ovo su vec super tjedni (govorim kao trudnica blizanaca koja svaki dan/tjedan slavi kao malu pobjedu) tako da samo hrabro dalje ❤️💪

💁‍♀️ 33 god (AMH 9.2)
    👦🏻 36 god (normo)
    Pokušavamo od 12/2019
    Vinogradska
    2 AIH (Femara) ❌
    4/2021 IVF stimuliran, ET jedan trodnevni (blighted ovum)
    9/2021 IVF u prirodnom ciklusu, (odustali, stali rasti folikuli)
    Poliklinika IVF
    10/2021 IVF stimulirani, ET dva trodnevna (biokemijska)
    3/2022 IVF stimulirani, ET dva trodnevna, 7+1 ❤️❤️, mini anomaly, Panorama, anomaly ✅ dvojajčane curke rođene 28.11.2022. 👨‍👩‍👧‍👧

Magnolija28
    05. Studeni 2022. 07:48

Lavendera

Lonmijesi probala nesto za bolove popiti da ti mozda barem malo olaksa i smiri tu bol? 😞
    Za mrzenje bolnice smo u istom kosu, ne sekiraj se😂 To uvijek tako bude, kad ce nego petkom navecer ili praznikom🙄
    A za probavu je i meni isto… 3-4 dana zatvor da ludim, a pijem i magnezij i jedem raznoliko, al kod mene ovo lezanje cini svoje pa je probava skroz usporena i skroz otisla k jarcu. Pa onda nakon zatvora evo i ja danas 3-4 puta na wc.. Uz to ono grcevi ali bas osjetim da su crijeva a ne nesto s maternicom. Ne znam jel mi gore kad imam zatvor ili kad me uhvate ti grcevi pa vise puta dnevno na wc..😓 Nikad zadovoljna😂

Pitanje cure, do kad se magnezij pije? Mislim da se prestaje kad se napuni 36tj ili? Jer cordipin su mi ipak ostavili dok ne napunim 37tj a za mg nisu nista spominjali, pa sad nisam pametna, al ako mi dobro zvoni u glavi od prve trudnoce rekla bi da je do 36tj.🤔

Meni je moja rekla da ga pijem do 37. tjedna, a utrogestane sam pila do 34., dok mi je za željezo rekla da pije i dva mjeseca nakon poroda.

• Kokili
    05. Studeni 2022. 08:12

Jutro svima 😃
    Jucer nam je dosla mala Luna ❤
    Jos vatamo dojmove 😃
    Snowhite- u bolnici je vrh, sestre odlicne, muz triba 60 kn za test za pratnju. Dobijes spavacicu i za odma uloske i gacice, ustvari ti malo toga triba-ja natrpala 2 torbe,mislin da cu samo uloske iskoristiti 😂 2 kreveta po sobi, svoj wc i tus u sobi, ima papira i sampona. Javi ako te jos sto zanima 

34 ♏👩‍🦰,34♉🧔
    Pokusaji od 10/20
    4.11.2022. Curica ❤
    ⏸ 9.9.

• ribic
    05. Studeni 2022. 08:21

Kokili

Jutro svima 😃
    Jucer nam je dosla mala Luna ❤
    Jos vatamo dojmove 😃
    Snowhite- u bolnici je vrh, sestre odlicne, muz triba 60 kn za test za pratnju. Dobijes spavacicu i za odma uloske i gacice, ustvari ti malo toga triba-ja natrpala 2 torbe,mislin da cu samo uloske iskoristiti 😂 2 kreveta po sobi, svoj wc i tus u sobi, ima papira i sampona. Javi ako te jos sto zanima

Cestitke mami i tati 💗

💁‍♀️ 33 god (AMH 9.2)
    👦🏻 36 god (normo)
    Pokušavamo od 12/2019
    Vinogradska
    2 AIH (Femara) ❌
    4/2021 IVF stimuliran, ET jedan trodnevni (blighted ovum)
    9/2021 IVF u prirodnom ciklusu, (odustali, stali rasti folikuli)
    Poliklinika IVF
    10/2021 IVF stimulirani, ET dva trodnevna (biokemijska)
    3/2022 IVF stimulirani, ET dva trodnevna, 7+1 ❤️❤️, mini anomaly, Panorama, anomaly ✅ dvojajčane curke rođene 28.11.2022. 👨‍👩‍👧‍👧

NanaJ
    05. Studeni 2022. 08:23

Jutro cure, kao prvo hvala svima na podrski i lijepim zeljama. Ja sam i dalje na tokolizi koja meni uzasno smeta ruke mintrnu ubrzan rad srca sva se tresem ali neka za malog sve. Trudova vise nije bilo od sinoc, jutranji ctg dobar. Sinoc sam bila zatvorena ali bas imam sluzavo krvavi iscjedak ali vele da je to sve ok 🤷🏻‍♀️ vidjet cemo danas situaciju kako ce se razvijat.
    Pazite se i mazite busike meni su zabranili 😅

👩🏼 28 AMH 17,6 PAI-1 5G/4G, MTHER: C677T C/T
    👦🏻 30 psorijatični artritis, asthenozoospermia/ oligozoospermia
    11/20 blighted ovum 7 tt 💔(klasična kiretaža)
    03/21 missed ab 7+2 tt 💔 ( vakuum kiretaža)
    3/22 ICSI, 2 🐧🐧, ET jedan trodnevni ➕
    UZV 5+5; srceko kuca, miny anatomy ✅, Panorama ✅ Stiže dečko 💙
    8.11.2022. Dosao A💙🙏🏼
    9/2024 FET 🐧 5dnt + 12dnt 1442, 14dnt 3621 🙏🏼🤞🏻

Lonmi
    05. Studeni 2022. 08:29

Kokili cestitke na maloj ljepotici. Kako si ti? 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.