Zimske bebe 2022/23❄🤰☃🤱🏻💕

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    razigrana
    03. Studeni 2022. 09:34

Snowwhite, meni pise jos 6 dana 🤣🤣🤣

30 g. oboje
    OTP 9.11.

Queen_of_North
    03. Studeni 2022. 09:38

Lonmi

Ja sam 6 puta izmislila da moram na wc jer sam lezala prikopcana na drip i ctg, nista nisam smjela. Kad su me digle na noge da malo prohodam u onoj kasnijoj fazi poroda, vise mi je bilo svejedno da mi daju i da s padobranom iskocim od bolova 😂. Mozda ovaj put bude sve brzo pa necu morati imati potrebe traziti njihova pomagala. Ja bi došla roditi samo 😂. Evo tu su moje maštarije, pa se možda i ostvare 🙏😊, maštanje nije zabranjeno 😂.
    Za bolove sam dobila Dolantin, od njega sam jedno vrijeme bila osamućena, boljelo je, ali nekako nisi priseban pa je lakse 😂😂.

Dobila sam i ja Dolantin, znam da sam kad su mi ubrizgavali pitala non stop : kada ce poceti djelovati? Evo samo sta nije odgovarale su 😂 na kraju ne da ne smanji bol, nego uopce ne smanji bol, samo te osamuti da si jos vise na granici svijesti i nesvijesti, ma uzas je meni to... Ne znam jel jos sta ima od te kemije osim Dolantina a da se moze traziti?
    Svakako sad nema sanse da bih ga ponovno uzela.

Ja: 30
    On: 36

2020- Nase prvo sunce ❤️
    7.12.2022.- Iscekujemo nase drugo sunce ❤️

Queen_of_North
    03. Studeni 2022. 09:40

razigrana

Jooj, sretno ti 😍 bas bih voljela da je i meni tako skoro termin, bas mi vise dosadilo cekati 😅
    Kako se osjecas obzirom da mozes roditi svaki cas? 😀

2020- Nase prvo sunce ❤️

razigrana
    03. Studeni 2022. 10:04

Queen_of_North

razigrana

Jooj, sretno ti 😍 bas bih voljela da je i meni tako skoro termin, bas mi vise dosadilo cekati 😅
    Kako se osjecas obzirom da mozes roditi svaki cas? 😀

Preuzbudena sam, evo. Ne znam sto me ceka ni kako ce sve ici. Najgore od svega je cekanje.

30 g. oboje
    OTP 9.11.

💜Medenko
    03. Studeni 2022. 10:05

Ja se sve bojim,znaš ono napraviš si plan i imaš ga u glavi a na kraju bude sve drugo🤭znate kako kažu 🤷🏽‍♀️čovjek kuje..Bog određuje✨

🙋🏽‍♀️-41.g. 🙋‍♂️-43.g.
    jajovodi✂️,
    Prvi postupak ivf-2023-stigla najveća ljubav ikada❤️‍🔥
    Borba za drugu bebu💜🙏🏽✨
    11/24 fet..🧡🙏🏽💫..čekanje🫣..7tj.spontani 💔
    2/25 novi postupak🫶🏽

razigrana
    03. Studeni 2022. 10:11

Nemam nikakav plan, nemam pojma sto mogu ocekivati ni uopce zamisliti te bolove. Jednostavno idem pa kak bude bude. Jedino ne znam sto s tom epi jer za sve moras potpisati obrasce, a to najvise mrzim...

30 g. oboje
    OTP 9.11.

• ikica_90
    03. Studeni 2022. 10:28

Sad kad razmišljam nisam sigurna za epiduralnu jel bi je uzela, jer sam čula od dosta ljudi da im nije na vrijeme počela djelovati ili im je umrtvilo samo jednu stranu, a da poslje poroda nisu mogli na noge stati i da za vrijeme poroda uopće nisu imale osjećaj jel tiskaju u pravo vrijeme kad im je babica rekla. Dolantin sam pak prošla u IVF-u i baš me jako ošamutio, teze sam došla sebi nego curka koja je uzela opću anesteziju. Sad sam razmišljanja da bi najrađe bez ičega, ali prvi mi je put i uopće ne mogu znati kakvi me bolovi čekaju pa tko zna možda se u zadnji tren predomislim i uzmem sve kaj god je moguće 🙈😂

👱‍♀️ '90, neprohodan lijevi jajovod
    🧔'88, normozoospermia

AIH 11/2021, beta ❌
    AIH 12/2021, beta ❌
    IVF 04/2022, ET, beta 273, ostalo 3 🐧🐧🐧
    12/22 baby boy 💙
    FET 01/2024, beta 432, ostalo 🐧🐧
    10/2024 baby boy 💙🍼

Lavendera
    03. Studeni 2022. 10:56

Moram prijaviti jedan mozda malo smijesan strah, ne znam jel ima koja od vas nesto slicno da joj se vrzla po glavi😂 Kad sam isla prvu curku rodit bila je nedjelja poslijepodne i nigdje zive duse ni u predradaoni ni u radaoni, bila sam jedino ja😂 A sad me pere strah sta ako dodem, a predradaona i radaona dupkom pune, gdje cu onda rodit🙄 Mislim mozda je glupavo i smijesno al me pocelo to brinut😂😂 

10/2020.💖
    11/2022.💖
    11/2024.💙
    02/2024. Biokem💔

• Salvatore19
    03. Studeni 2022. 10:59

Ja cu odbiti te lijekove/plinove ako budu nudili. Doslovno od svih sam cula da ih je samo osamutilo, a nije pomoglo s bolovima. I od bliznjih, neke su rekle da su se od tog kao onesvijestile izmedu trudova, da bi ih trud opet trgnuo koliko boli. Ne zelim se iz sve to jos osjecat osamuceno i pijano. 
    Epiduralnu sam cula da neki ne stignu dobit, ili im se ne da ispravno, pa ne djeluje. Al isto mi dode onda, bar mogu pokusati da mi ju daju, ako djeluje-super, ak fulaju pa ne djeluje, onda sam na istom. 
    Dvije prijateljice su nedavno rodile, obje su uzele epiduralnu, i vele da im je bilo super s njom. Mislim, "super" hahah

👱‍♀️ 28god
    🙎‍♂️ 30god
    💙👶 baby V
    18.11.2022. 💙

Queen_of_North
    03. Studeni 2022. 11:10

Salvatore19

Ja cu odbiti te lijekove/plinove ako budu nudili. Doslovno od svih sam cula da ih je samo osamutilo, a nije pomoglo s bolovima. I od bliznjih, neke su rekle da su se od tog kao onesvijestile izmedu trudova, da bi ih trud opet trgnuo koliko boli. Ne zelim se iz sve to jos osjecat osamuceno i pijano.
    Epiduralnu sam cula da neki ne stignu dobit, ili im se ne da ispravno, pa ne djeluje. Al isto mi dode onda, bar mogu pokusati da mi ju daju, ako djeluje-super, ak fulaju pa ne djeluje, onda sam na istom.
    Dvije prijateljice su nedavno rodile, obje su uzele epiduralnu, i vele da im je bilo super s njom. Mislim, "super" hahah

Tocno tako je i meni bilo i par poznanica sto sam cula. Bas osamuti, kao da padnes u nesvijest izmedju trudova i onda kad je trud kao da ozivis i opet ludjacki boli... S tim da pauze izmedju trudova su minimalne😅 tak da, taj Dolantin mi je doprinijeo samo da se osjecam zbunjeno, pijano,poluprisutno i neprisutno, ali kako mi je bio prvi porod nisam znala...
    Da li tko zna jel se sto jos moze dobiti osim Dolantina a da se nudi?

2020- Nase prvo sunce ❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.