Zimske bebe 2022/23❄🤰☃🤱🏻💕

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    💜Medenko
    02. Studeni 2022. 16:29

keti91

Pozz cure kratka cu biti otisla sam jutros na ctg,imala vaginalni pregled poslje toga strka uzasna ja zavrsila na hitnom carskom uglavnom rodila nam se Dora nasa i teski smo 3250 i 50 dugacki 🥰🥰🥰🥰🥰

Ajme čestitam prekrasno💞💓💝...brz oporavak ti želim🙏🏽

🙋🏽‍♀️-41.g. 🙋‍♂️-43.g.
    jajovodi✂️,
    Prvi postupak ivf-2023-stigla najveća ljubav ikada❤️‍🔥
    Borba za drugu bebu💜🙏🏽✨
    11/24 fet..🧡🙏🏽💫..čekanje🫣..7tj.spontani 💔
    2/25 novi postupak🫶🏽,3mj/25-6❄️Fet🌟❌
    5/25⏳🙏🏽-biokemijska😔,7 mj fet ❌

• ribic
    02. Studeni 2022. 16:37

Ja danas obavila pregled. Ctg uredan, otvorena 1 prst (to je kao ocekivan nalaz u 34tt za blizance). Obje su narasle po cca 250g u 6 dana sto je super jer je zadnji put jedna duplo manje narasla u istom periodu. Jedna je 2.240g, a druga 1.970g. Idemo na carski pa nisam radila bris. Iduci tjedan opet pregled i mislim da ce me s 36tt (ak izdrzim) na carski.

💁‍♀️ 33 god (AMH 9.2)
    👦🏻 36 god (normo)
    Pokušavamo od 12/2019
    Vinogradska
    2 AIH (Femara) ❌
    4/2021 IVF stimuliran, ET jedan trodnevni (blighted ovum)
    9/2021 IVF u prirodnom ciklusu, (odustali, stali rasti folikuli)
    Poliklinika IVF
    10/2021 IVF stimulirani, ET dva trodnevna (biokemijska)
    3/2022 IVF stimulirani, ET dva trodnevna, 7+1 ❤️❤️, mini anomaly, Panorama, anomaly ✅ dvojajčane curke rođene 28.11.2022. 👨‍👩‍👧‍👧

lil_me
    02. Studeni 2022. 17:26

Čestitke Keti ,♥️🥰🥰

ZM 7.3
    Prvi pregled 29.4. :)

Martina2020
    02. Studeni 2022. 17:39

Keti91 čestitam na malenoj Dori ❤️ kako si ti, kako je malena?

P.s. nije me bilo par dana i u velikom sam zaostatku 🙈

Lonmi obavila danas transfuziju, dosli smo u 9:45, nije bilo nikoga, rijesila sam odmah 😃 i mokracu sam morala nositi na mikrobiologiju, i tam isto, odmah rijesili, tak da super 💪

Lonmi
    02. Studeni 2022. 17:43

Martina2020

Keti91 čestitam na malenoj Dori ❤️ kako si ti, kako je malena?

P.s. nije me bilo par dana i u velikom sam zaostatku 🙈

Lonmi obavila danas transfuziju, dosli smo u 9:45, nije bilo nikoga, rijesila sam odmah 😃 i mokracu sam morala nositi na mikrobiologiju, i tam isto, odmah rijesili, tak da super 💪

Ja obavila prosli petak. Također nikoga 😊

• inesss

Kety cestitam ❤️🙏

12.5.+
    Dvojajcani blizanci

• inesss

ribic

Ja danas obavila pregled. Ctg uredan, otvorena 1 prst (to je kao ocekivan nalaz u 34tt za blizance). Obje su narasle po cca 250g u 6 dana sto je super jer je zadnji put jedna duplo manje narasla u istom periodu. Jedna je 2.240g, a druga 1.970g. Idemo na carski pa nisam radila bris. Iduci tjedan opet pregled i mislim da ce me s 36tt (ak izdrzim) na carski.

Ajme super kako su napredovale.Zasto mislis da ce tako rano bit carski

12.5.+
    Dvojajcani blizanci

snowwhite1410
    02. Studeni 2022. 17:51

ribic

ribic super za pregled onda ćemo mi bluzu rodit i super su cure narasle 🥰🤗💗💗

puna_pitanja
    02. Studeni 2022. 18:08

Keti, čestitam i želim brz oporavak! Javi nam se s dojmovima kad stigneš ❤

Meni se bebač toliko miče zadnjih sat vremena da se ne mogu pomaknuti, reagira na pikantno izgleda, jer sam pojela debrecinku dobro začinjenu, bome ću dobro razmisliti kad ću je opet jesti. Tako je nisko već da je baš neugodno kopanje i micanje.

30g, OTP 10.11.

snowwhite1410
    02. Studeni 2022. 18:09

Kokili ja sam zvala (OB Pula ) uglavnom ona medicinska sestra koja mi se javila je rekla da oni ne naručuju do 39 tjedna na ctg i pregled i da se javim svojoj ginekologici  i rekla mi je odmah za rodilište da odmah uzmem stvari za sebe i bebu kada dodem rodit vjerojatno nema posjeta 🥺😔neka med sestra full odriješita baš me prestrašilo

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.