Zimske bebe 2022/23❄🤰☃🤱🏻💕

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Kokili
    02. Studeni 2022. 18:13

snowwhite1410

Kokili ja sam zvala (OB Pula ) uglavnom ona medicinska sestra koja mi se javila je rekla da oni ne naručuju do 39 tjedna na ctg i pregled i da se javim svojoj ginekologici i rekla mi je odmah za rodilište da odmah uzmem stvari za sebe i bebu kada dodem rodit vjerojatno nema posjeta 🥺😔neka med sestra full odriješita baš me prestrašilo

😰 strasno kako dijele oprecne informacije. Od 36./37.tt se ide na pregled u bolnicu (gin ti da uputnicu) i onda svaka 2 tjedna ako je sve u redu. Ctg se obavezno radi od 37.tt.
    Ako mi maknu posjete-ubit cu ih. Di cemo jos i stvari za sebe i bebu teglit 😨 
    Imam sutra pregled u bolnici i bas cu pitat tamo sestru za sve ovo sto si rekla

34 ♏👩‍🦰,34♉🧔
    Pokusaji od 10/20
    4.11.2022. Curica ❤
    ⏸ 9.9.

snowwhite1410
    02. Studeni 2022. 18:22

Kokili

snowwhite1410

Kokili ja sam zvala (OB Pula ) uglavnom ona medicinska sestra koja mi se javila je rekla da oni ne naručuju do 39 tjedna na ctg i pregled i da se javim svojoj ginekologici i rekla mi je odmah za rodilište da odmah uzmem stvari za sebe i bebu kada dodem rodit vjerojatno nema posjeta 🥺😔neka med sestra full odriješita baš me prestrašilo

😰 strasno kako dijele oprecne informacije. Od 36./37.tt se ide na pregled u bolnicu (gin ti da uputnicu) i onda svaka 2 tjedna ako je sve u redu. Ctg se obavezno radi od 37.tt.
    Ako mi maknu posjete-ubit cu ih. Di cemo jos i stvari za sebe i bebu teglit 😨
    Imam sutra pregled u bolnici i bas cu pitat tamo sestru za sve ovo sto si rekla

Javi mi sve molim te znaći meni je rekla kako se moja ginekologica pravi glupa jer zna da oni ne primaju prije 39 tjedna uredne trudnoće i da ja imam upitnicu za pregled dala mi je ginekologica zadnji put jednu za pregled prije poroda s drugu za rodilište 🥺

keti91
    02. Studeni 2022. 18:26

Evo cure moje i mene,nisam se stigla prije javiti jos sam pod bolovima takvim da je to uzas..
    Doru sam vidjela samo na 5min naljepsi osjecaj kad uzmes svoje dijete u ruke..cak sam i pustila suzu kad sam ju vidjela..
    A ja zasto na hitnom usred pregleda je pukao vodenjak na pregledu pa odmah na odjel odmah sve vadi za operaciju u 13h sam usla u salu i 15 do 2 su me vec budili..
    Bolno je jako al kad vidite tu mrvicu nema vise te boli i sve je izdrzivo postavim kasnije sliku..
    Vi mi se cure drzite a ja cu pisat kad stignem od mrvice ❤️

Termin 12.11.2022 ❤💞👣👨‍👩‍👧👶👶 stize nam curica ❤💕💝
    🧔 37
    👱‍♀️ 31
    U braku od 10/2018
    02.11.22 ❤❤❤❤💓💓❤
    Stize pojacanje Dori 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

keti91
    02. Studeni 2022. 18:36

https://ibb.co/RDY9fp5 🥰❤️

🧔 37
    👱‍♀️ 31
    U braku od 10/2018
    02.11.22 ❤❤❤❤💓💓❤

• inesss
    02. Studeni 2022. 18:46

keti91

Sunce malo slatkoooooo❤️

12.5.+
    Dvojajcani blizanci

BlairWaldorf
    02. Studeni 2022. 18:57

snowwhite1410

BlairWaldorf

Salvatore19

Bila sam danas vadit antitijela u Petrovoj na transfuziji, jer sam rh negativna.
    Tamo su me obavijestili da zbog promjene prezimena, nalaz o krvnoj grupi koji sam vadila na pocetku trudnoce, ne vrijedi vise, i moram doci jos jednom, s novom uputnicom vadit krv opet za krvnu grupu.
    Ja ne znam tko je tu lud, ali ocito se i krvna grupa promijeni s prezimenom 🤣
    Dosta mi ih je svih vec.

I ja sam bila danas 😀 rezultati u petak…
    Cure dosla su mi kolica, soba iz ikee tako da napokon imam sve ove krucijalne stvari. Stvari za bolnicu treba samo strpati u kofer … Mama će mi pomoći oprati i posloziti svu robicu kada slozimo ormar i to je to… Sad sve ostalo sitnice 😄 meni je pregled drugi tjedan i jedva čekam ❤️

BlairWaldorf 🤗🤰🤰 ja i ti Još u jednom komadu ☺️
    Daj 🥰 poslikaj kolica 🥰🥰🥰a sobicu kada složiš

Budem nisam jos nista raspakirala 🤣🤷 ne žuri mi se, bitno da je stiglo. Sad vise manje imam sve 🤷❣️
    Da, ja sam "tek" 33 tjedan ali proletit će to.
    Keti dorica je preee 😇

👸35
    🤴36
    Pokušavamo 2/21
    Osnovni testovi-uredni
    Missed A. 10t.t. 4/21
    Pokušavamo ponovno 10/21.🌈
    Biokem. t. 11/21
    Korona 1/22
    Pijem novalac prenatalne t.
    ➕25.4 ❣️
    OTP 25.12.2022.

razigrana
    02. Studeni 2022. 19:03

keti91

Miskica mala 🥰🥰

30 g. oboje
    OTP 9.11.

Lonmi
    02. Studeni 2022. 19:39

Keti predivna je curica. Pretpostavljam da si curicu dobila na 5 min samo jer se moras oporaviti malo od operacije.
    Uskoro ste vi skupa 😊❤️

snowwhite1410
    02. Studeni 2022. 19:57

keti91

Srce malo slatko 💗💗💗💗pre veliki šećer je 🥰😍

keti91
    02. Studeni 2022. 20:07

Lonmi

Keti predivna je curica. Pretpostavljam da si curicu dobila na 5 min samo jer se moras oporaviti malo od operacije.
    Uskoro ste vi skupa 😊❤️

Upravo tako na 5min sam ju dobila i to je sve bilo..
    Al sutra smo citav dan zajedno jer ja sutra moram ustati i hodati vec 

🧔 37
    👱‍♀️ 31
    U braku od 10/2018
    02.11.22 ❤❤❤❤💓💓❤

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.