Zimske bebe 2022/23❄🤰☃🤱🏻💕

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • ribic
    02. Studeni 2022. 20:45

keti91

Evo cure moje i mene,nisam se stigla prije javiti jos sam pod bolovima takvim da je to uzas..
    Doru sam vidjela samo na 5min naljepsi osjecaj kad uzmes svoje dijete u ruke..cak sam i pustila suzu kad sam ju vidjela..
    A ja zasto na hitnom usred pregleda je pukao vodenjak na pregledu pa odmah na odjel odmah sve vadi za operaciju u 13h sam usla u salu i 15 do 2 su me vec budili..
    Bolno je jako al kad vidite tu mrvicu nema vise te boli i sve je izdrzivo postavim kasnije sliku..
    Vi mi se cure drzite a ja cu pisat kad stignem od mrvice ❤️

Koji obrascici 😍

Nisu te nadrogirali s lijekovima? Trazi jos ak te boli. U kojoj si bolnici?

💁‍♀️ 33 god (AMH 9.2)
    👦🏻 36 god (normo)
    Pokušavamo od 12/2019
    Vinogradska
    2 AIH (Femara) ❌
    4/2021 IVF stimuliran, ET jedan trodnevni (blighted ovum)
    9/2021 IVF u prirodnom ciklusu, (odustali, stali rasti folikuli)
    Poliklinika IVF
    10/2021 IVF stimulirani, ET dva trodnevna (biokemijska)
    3/2022 IVF stimulirani, ET dva trodnevna, 7+1 ❤️❤️, mini anomaly, Panorama, anomaly ✅ dvojajčane curke rođene 28.11.2022. 👨‍👩‍👧‍👧

keti91
    02. Studeni 2022. 20:47

ribic

keti91

Evo cure moje i mene,nisam se stigla prije javiti jos sam pod bolovima takvim da je to uzas..
    Doru sam vidjela samo na 5min naljepsi osjecaj kad uzmes svoje dijete u ruke..cak sam i pustila suzu kad sam ju vidjela..
    A ja zasto na hitnom usred pregleda je pukao vodenjak na pregledu pa odmah na odjel odmah sve vadi za operaciju u 13h sam usla u salu i 15 do 2 su me vec budili..
    Bolno je jako al kad vidite tu mrvicu nema vise te boli i sve je izdrzivo postavim kasnije sliku..

Koji obrascici 😍

Ma dobila jednu inekciju protiv bolova i sad cu opet dobiti samo sto je to meni slabo nazalost pa onda pakao kako boli..
    U Sl.Brodu sam u bolnici

Termin 12.11.2022 ❤💞👣👨‍👩‍👧👶👶 stize nam curica ❤💕💝
    🧔 37
    👱‍♀️ 31
    U braku od 10/2018
    02.11.22 ❤❤❤❤💓💓❤
    Stize pojacanje Dori 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

• Ana_
    02. Studeni 2022. 20:56

Keti čestitam na maloj pisulji 😍😍😍😍😍😍

👱‍♀️ 36, AMH 12 (2022) 4.1(2024)
    👨‍🦱 40, normo
    04/22 prvi IVF (ovaleap, cetrotide, ovitrelle) 02.05. ET 1 blastice, 1 ❄️
    11.05. Beta 9dnt 215
    13.05. Beta 11dnt 457
    It's a boy 💙

04/24 FET 1 blastice ➡️ 9dnt beta 52 ➡️ 12dnt beta 190 ➡️ spontani 7tt
    10/2024 novi postupak, IVF, test ❌

01/2025 novi postupak

buhtlica23
    02. Studeni 2022. 21:08

keti91

Lonmi

Keti predivna je curica. Pretpostavljam da si curicu dobila na 5 min samo jer se moras oporaviti malo od operacije.
    Uskoro ste vi skupa 😊❤️

Upravo tako na 5min sam ju dobila i to je sve bilo..
    Al sutra smo citav dan zajedno jer ja sutra moram ustati i hodati vec

Bitno da ste oba dvije dobro. Reci mi jesu li te skroz uspavali ili ?

6.4.22 ➕
    11/22 ♥️😍

🤵31 👰29

keti91
    02. Studeni 2022. 21:15

buhtlica23

keti91

Lonmi

Keti predivna je curica. Pretpostavljam da si curicu dobila na 5 min samo jer se moras oporaviti malo od operacije.
    Uskoro ste vi skupa 😊❤️

buhtlica23

keti91

Lonmi

Uskoro ste vi skupa 😊❤️

Jesmo dobro smo..mene su morali skroz uspavati jer spinalna se bas bode u kicmu a ja s kicmom imam problema a i ovako je bolje odmah oni tebe probude cim dodjes u sobu..i bude jako bezo gotovo i odmah ti kazu za bebu sve sto te zanima

Termin 12.11.2022 ❤💞👣👨‍👩‍👧👶👶 stize nam curica ❤💕💝
    🧔 37
    👱‍♀️ 31
    U braku od 10/2018
    02.11.22 ❤❤❤❤💓💓❤
    Stize pojacanje Dori 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

• ribic
    02. Studeni 2022. 21:25

keti91

ribic

keti91

Koji obrascici 😍

Ma dobila jednu inekciju protiv bolova i sad cu opet dobiti samo sto je to meni slabo nazalost pa onda pakao kako boli..
    U Sl.Brodu sam u bolnici

Da. Tu u zg u vinogradskoj dobijes 3x600 brufen i 4x1000 paracetamol.

💁‍♀️ 33 god (AMH 9.2)
    👦🏻 36 god (normo)
    Pokušavamo od 12/2019
    Vinogradska
    2 AIH (Femara) ❌
    Poliklinika IVF
    3/2022 IVF stimulirani, ET dva trodnevna, 7+1 ❤️❤️, mini anomaly, Panorama, anomaly ✅ dvojajčane curke rođene 28.11.2022. 👨‍👩‍👧‍👧

• ribic
    02. Studeni 2022. 21:27

keti91

buhtlica23

keti91

Lonmi

Uskoro ste vi skupa 😊❤️

buhtlica23

keti91

Lonmi

Uskoro ste vi skupa 😊❤️

Jesmo dobro smo..mene su morali skroz uspavati jer spinalna se bas bode u kicmu a ja s kicmom imam problema a i ovako je bolje odmah oni tebe probude cim dodjes u sobu..i bude jako bezo gotovo i odmah ti kazu za bebu sve sto te zanima

S tim da se prefira spinalna naspram opce (naravno ako nije hitan carski ili kao kod tebe problem s kicmom). I onda mozes bebu vidjet odmah i manja je bol jer iz opce se probudis i trebaju prodjelovat lijekovi, a od spinalne te jos drzi….

💁‍♀️ 33 god (AMH 9.2)
    👦🏻 36 god (normo)
    Pokušavamo od 12/2019
    Vinogradska
    2 AIH (Femara) ❌
    Poliklinika IVF

• ribic
    02. Studeni 2022. 21:36

snowwhite1410

ribic

Ja danas obavila pregled. Ctg uredan, otvorena 1 prst (to je kao ocekivan nalaz u 34tt za blizance). Obje su narasle po cca 250g u 6 dana sto je super jer je zadnji put jedna duplo manje narasla u istom periodu. Jedna je 2.240g, a druga 1.970g. Idemo na carski pa nisam radila bris. Iduci tjedan opet pregled i mislim da ce me s 36tt (ak izdrzim) na carski.

ribic super za pregled onda ćemo mi bluzu rodit i super su cure narasle 🥰🤗💗💗

Ma imas ti jos 2tt fore iza mene 😀❤️

💁‍♀️ 33 god (AMH 9.2)
    👦🏻 36 god (normo)
    Pokušavamo od 12/2019
    Vinogradska
    2 AIH (Femara) ❌
    Poliklinika IVF

Lonmi
    03. Studeni 2022. 07:35

keti91

Lonmi

Uskoro ste vi skupa 😊❤️

Onda uzivajte danas u mazenju 😊
    A kako je s hranjenjem kad tako odvoje dijete, daju mu onda adaptirano mlijeko bez da ista pitaju vezano uz dojenje itd.? 
    Pojima nemam uopce kakva je praksa kad se beba odvoji od mame. 

snowwhite1410
    03. Studeni 2022. 07:46

ribic

snowwhite1410

ribic

Ja danas obavila pregled. Ctg uredan, otvorena 1 prst (to je kao ocekivan nalaz u 34tt za blizance). Obje su narasle po cca 250g u 6 dana sto je super jer je zadnji put jedna duplo manje narasla u istom periodu. Jedna je 2.240g, a druga 1.970g. Idemo na carski pa nisam radila bris. Iduci tjedan opet pregled i mislim da ce me s 36tt (ak izdrzim) na carski.

ribic super za pregled onda ćemo mi bluzu rodit i super su cure narasle 🥰🤗💗💗

Ma imas ti jos 2tt fore iza mene 😀❤️

Jutro 😁 evo jutros u 37 tjednu piše mi do termina još 28 dana 🙈🙈🙈ajme kako vrijeme prolazi to je strašno 😅 izgleda kao da sam jučer ostala trudna s sada već čekamo ☺️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.